Un model anonimc de videochat care susține că obține niște venituri destul de generoase, s-a apucat la un moment dat să răspundă pe un form la cele mai stăruitoare întrebări pe care le poate avea un bărbat care consumă astfel de conținut. Iar noi, în acest material, am adunat cele mai savuroase răspunsuri și am întocmit o listă cu lucruri despre modelele de videochat pe care cu siguranță ți-ai dorit dintotdeauna să le știi despre femeile care practică o astfel de meserie.

1. Lucrează modelele de videochat când sunt la menstruație?

Poate că nu este valabil chiar pentru orice femeie care practică meseria de model de videochat, dar cea ale cărui răspunsuri le-am folosit în acest articol se pare că lucrează fără probleme chiar și atunci când este în acea perioadă dificilă a lunii. Conform spuselor sale, se pare că se bucură de un balans hormonal perfect, datorită căruia are parte de o menstruație într-o cantate foarte mică, ce îi permite să se prezinte în fața camerei web chiar și în prima zi, doar cu un tampon intern. Poate că nu face toate lucrurile pe care le-ar face într-o zi obișnuită, dar după cum povestește, chiar și la menstruație performanțele ei sunt destul de ridicate, iar până acum clienții nu au observat niciodată ceva schimbat la ea în zilele critice.

2. Există modelele de videochat care s-au întâlnit cu fanii lor pe stradă?

Poate că există și modele de videochat care din întâmplare s-au întâlnit cu fanii lor pe stradă, dar numărul lor este cu siguranță foarte mic și cele care au avut parte de o astfel de experiență nici măcar nu sunt conștiente de asta. Ca model, sunt foarte slabe șansele să te întâlnești în realitate cu vreunul din membrii platformelor de videochat cu care vorbești în mod obișnuit deoarece majoritatea modelelor de videochat vorbesc cu persoane din state îndepărtate precum America, Marea Britanie, Canada sau Australia și prea puțin cu concetățeni. De aceea, atâta timp cât nu merg în vacanță într-una din acele țări, ocazii în care se pot întâlni cu fanii lor sunt aproape nule.

3. Modelele de videochat muncesc la fel de mult ca alte femei?

Modelele de videochat care câștigă într-adevăr mult muncesc la fel de mult ca oricare alt angajat și poate chiar și mai mult puțin. Trebuie să stai ceva online, în fața camerelor web, pentru a primi câteva mii de euro pe lună. Dar vorbim totuși de niște sume fabuloase, la care cei mai mulți români, dar și oameni din alte state, doar visează. Pe de altă parte, există și o mulțime de modele de videochat care preferă să lucreze doar part time. Câștigul pe oră pentru un model de videochat este mult mai mare decât banii pe care reușesc să îi obțină angajați din alte industrii și de aceea modelele de videochat pot munci și mai puțin și câștiga la fel sau mai mult decât salariul mediu din România.

4. Este mai bine să fii femeie dacă vrei să faci videochat?

Poți să devii un model de videochat de succes și ca bărbat, dar este mult mai profitabil să lucrezi astfel în calitate de femeie. Aici nu este în niciun caz vorba de discriminare sau ceva asemănător, doar că pur și simplu majoritatea membrilor platformelor de videochat preferă să vadă pe ecranele lor femei și nu bărbați. În cel mai bun caz, ca model de videochat de sex masculin poți câștiga bine dacă îți iei o parteneră cu care să faci sex în fața camerei. Poate că nu este chiar idealul tău să te expui în asemenea măsură, dar crede-ne pe cuvânt, ca bărbat este mult mai ușor să procedezi astfel decât să te masturbezi, în plus, timpul trece mai ușor și într-un mod mai distractiv. Iar dacă tot vorbim de timp, și veniturile sunt mai mari.

5. Toți membrii platformelor de videochat sunt de treabă?

Ar fi absurd să generalizăm spunând că toți membrii platformelor de videochat sunt de treabă pentru că așa cum poți întâlni un client greu de satisfăcut dacă lucrezi la o companie de telefonie mobilă, sau ca vânzător de ciocolată de exemplu, așa poți da și pentru un bărbat țâfnos pe o platformă de videochat. Mai mult, unii membrii ai platformelor de videochat, cel puțin conform spuselor modelului la care ne referim, pot fi foarte răutăcioși fără un motiv anume și astfel să facă un calvar viața modelelor de videochat cu care intră în contact.

6. Modelele de videochat chiar își ascund meseria de familie și prieteni?

Nu toate modelele de videochat se ascund de familie și prieteni atunci când vine vorba despre meseria lor. Ba mai mult, unele sunt chiar foarte deschise în legătură cu ea. La urma urmei, dacă lucrezi ca model de videochat nu este nimic mai ciudat decât dacă ai lucra ca vânzătoare într-un supermarket sau dacă ai fi un consultant la o firmă de asigurări. Meseria de model de videochat este o meserie ca oricare alta, mai ales de când a fost reglementată acum mai bine de două decenii. De aceea, cele mai multe modele de videochat din ziua de azi nu se sfiesc deloc să recunoască că lucrează în fața camerelor web și chiar se mândresc cu meseria lor în fața familiei și prietenilor.

7. Le place femeilor să facă videochat?

Bineînțeles că nu toate femeile care sunt modele de videocaht își adoră meseria. Unele dintre ele o iubesc din toată inima, în timp ce altele nu sunt chiar atât de mulțumite de ea, dar o fac totuși pentru bani, Există modele și modele așa cum există profesoare care ar renunța mâine la predat, doctorițe care poate ar prefera să nu mai intre niciodată în sala de operație și tot așa. Fiecare femeie este diferită și unele fac videochat din plăcere, în timp ce altele ar prefera să se ocupe cu orice altceva, cu condiția să câștige la fel de mult de pe urma meseriei lor.

8. Cât de înțelegători sunt membrii familiei cu modelele de videochat?

Încă există multe preconcepții cu privire la meseria de model de videochat și mai ales în România, nu toată lumea înțelege cu ce se ocupă aceste femei și de ce aleg să trăiască așa. Dar pe de altă parte, există și o mulțime de persoane care au în familie femei care sunt modele de videochat și le încurajează pentru alegerile lor. Modelele de videochat câștigă mult și, așa cum am menționat și la unul din punctele anterioară, muncesc mai puțin pentru banii lor decât alte profesioniste. De aceea, există o mulțime de persoane care se bucură să aibă pe cineva din familie cu o astfel de meserie și indiferent dacă este vorba de soție, soră sau mamă, încurajează din plin alegerile persoanei respective în materie de muncă.

9. Cât de greu este să fii model de videochat?

Meseria de model de videochat nu este doar lapte și miere. Uneori, lucrurile pot fi nu ciudate, ci foarte ciudate. Ca model de videochat trebuie uneori să faci și lucruri cu care nu te simți chiar confortabil și să vorbești cu persoane pe care probabil le-ai evita în mod obișnuit. Dar oricât de multe limite personale ți-ai seta, dacă vrei să câștigi bani, trebuie să-ți calci și pe inimă și să lași la o parte preconcepțiile. De aceea, la fel ca și în cazul multor altor job-uri de altfel, te poți găsi uneori în niște situații foarte neobișnuite, care să te facă să te simți incomod. Modelul de videochat de la care am preluat răspunsurile povestește cum i s-a cerut odată să poarte o pungă pe cap sau să-și arate picioarele în fața camerei web, lucruri care pe de-o parte au amuzat-o și pe de altă parte au făcut-o să să-și pună întrebări cu privire la starea emoțională și mentală a clienților săi.

10. Este adevărat că membrii platformelor de videochat sunt niște bărbați foarte generoși?

AI putea crede că cei care folosesc platformele de videochat ca să intre în legătură cu femeile pe care le admiră sunt niște bărbați foarte generoși având în vedere că trebuie să plătească aproximativ 3 euro pe minut pentru a comunica cu ele. Dar nu este chiar așa deoarece mulți dintre aceștia, ca să capete cât mai mult de pe urma investiției lor, se poartă urât cu modelele pe care le caută și le obligă să facă lucruri neobișnuite, poruncindu-le încontinuu să se miște cât mai repede. Cu alte cuvinte, nu toți bărbații care folosesc platformele de videochat sunt niște bărbați cărora le place să facă lucrurile pe îndelete și să-și folosească banii într-un mod care să-i bucure atât pe ei, cât și pe modelele pe care le apelează, așa că este forate ușor să ieși în evidență dacă ești dispus să spui o vorbă bună.