Ca în orice al domeniu, dezvoltarea unei cariere în industria de videochat vine la pachet pe lângă multe oportunități și cu multe provocări. Deși în România meseria de model de videochat este încă privită cu scepticism de opinia publică, femeile care activează în domeniu au de îndeplinit la fel de multe obiective și trebuie să depășească obstacole la fel ca în cazul oricărui alt job.

Să fii model online nu înseamnă sub nicio formă un mod vulgar sau imoral de a câștiga bani. Mai degrabă înseamnă un mod inteligent de a avea venituri mult peste medie folosindu-te în principal de arta conversației și de împărtăși o stare de bine în mediul online cu utilizatorii platformelor. 

Deși pe Internet sunt multe anunțuri cu angajări la studio videochat, dacă vrei să faci performanță în domeniu, să ai cu adevărat câștiguri care îți oferă un statut material mulțumitor și să fii cu adevărat împlinită este nevoie să fii foarte atentă în alegerea studioului cu care vei lucra.

Echipa Savage Studio îți va oferi tot suportul nu numai pentru a-ți atinge obiectivele de natură financiară, dar va fi alături de tine pas cu pas și într-un mod transparent pentru a înfrunta toate situațiile care pot apărea în această carieră pentru că vei avea parte de destul provocări.

Iată care sunt principalele provocări din cariera ta de model de videochat pe care alături de Savage Studio le vei depăși cu brio:

1. Percepțiile greșite ale celor din jur

Cum spuneam și mai sus, societatea noastră încă blamează acest tip de activitate și de cele mai multe ori se pun etichete fără să se cunoască cu adevărat ”fișa postului unui model online de videochat”. Astfel, dacă  vrei să îți dezvolți o carieră solidă în acest domeniu, este clar că trebuie să depășești părerile negative și percepțiile eronate ale celor din jur. Doar în acest mod te poți focusa pentru a avea într-adevăr succesul pe care ți-l dorești.

2. Autocunoștere și depășirea limitelor

Pentru a reuși ca model de videochat este nevoie să te cunoști din ce în ce mai mult, să îți formezi un stil propriu, să știi care sunt limitele peste care nu vrei să treci, dar și să le descoperi pe cele care pot fi depășite. De asemenea, trebuie să fii extrem de sigură pe propriile calități, să corectezi defectele și să încerci în fiecare zi să fii o versiune mai bună. Starea de psihică și părerea pe care o ai despre tine va influența interacțiunea cu membrii și bineînțeles și veniturile. De aceea este important ca mereu să îți dorești mai mult și să te perfecționezi în arta conversației.

3. Interacțiunea cu membrii

Utilizatorii care vor dori să discute cu tine sunt foarte diferiți unii de alții: au culturi diferite, trăiesc în țări diferite, sunt obișnuiți cu norme diferite și așa mai departe. Unii au mod de a conversa foarte plăcut, unii dintre ei ar putea da dovadă de needucație și pot avea un limbaj licențios. De aceea, este nevoie să știi de la început că aceste lucruri se pot întâmpla, să le anticipezi și evident să nu le iei personal. Oricare ar fi modul în care utilizatorii vor vrea să discute, tu trebuie să știi întotdeauna că tu ești cea care controlează discuția și că o poți termina oricând dacă aceasta ți se pare deplasată.