Pe ecranul tău apare o fată excitată care te tachinează sau se masturbează singură într-o cameră o dată, de două ori pe săptămână sau ori de câte ori merge la ceea ce pentru ea nu este decât un simplu loc de muncă.

Știi că are o viață proprie, că are prieteni și familie, și că în jurul ei sunt o mulțime de persoane, care fiecare joacă diferite roluri în viața ei. Dacă ești un fan înrăit, probabil că îi urmărești și alte rețele sociale precum conturile de Instagram, Twitter, Snapchat și așa mai departe. Dar știai că există și lucruri pe care modelele de videochat nu vor să le știi sub nicio formă?

Te-a întrebat vreodată cât de multe secrete ascunde de fapt viața modelului tău preferat de videochat? Ce ascunde ea de tine și ce ar fi poate mai bine să știi despre ea ca să puteți să vă continuați relația la un alt nivel? Așadar, fără a mai trage prea mult de vorbă, iată cinci lucruri despre care modelele de videochat nu vor să vorbească cu tine!

Dacă se află sau nu într-o relație

Aproape orice bărbat care ajunge să se îndrăgostească de un model de videochat ajunge la un moment dat să-și pună întrebarea dacă există sau nu vreo persoană specială cu care femeia visurilor sale își împarte zilele și mai ales nopțile.

Acest lucru nu se aplică modelelor care fac sex live în cuplu, sau în cazul modelelor care fac videochat alături de o persoană de același sex prezentând-o pe aceasta ca un potențial partener și din punct de vedere emoțional. Dar când vine vorba despre fetele care se masturbează online solo, crezi sau nu, există 90% șanse ca acestea să fie într-o relație stabilă.

Ca model de videochat este de preferat să-ți păstrezi relația secretă, deoarece majoritatea telespectatorilor nu ar înghiți prea ușor astfel de știri, ei dorind să știe că modelul lor preferat li se dedică în totalitate.

Este mai ușor și pentru fanii unui model de videochat să nu știe nimic despre persoana cu care idolul lor își împarte viața. Astfel nu ești niciodată pus în situația de a jigni un alt bărbat doar pentru că are șansa de a avea o relație cu femeia de care îți place și pe care în realitate tu nu o poți avea.

De asemenea, pentru un model de videochat, este mult mai ușor dacă păstrează o anumită distanță între viața sa personală și cea profesională și pentru că, în caz contrar, ar ucide multe visuri și și-ar alunga o bună parte din fani. Gândește-te puțin la tine și la preferințele tale: ce ți-ar plăcea mai mult să vezi pe ecranul laptopului tău? O fată care se satisface singură pentru că nu are la cine să apeleze în viața reală? Sau la o nimfomană pe care nimeni nu reușește să o satisfacă?

Câștigurile sale

Știm cu toții că un model de videochat de succes reușește să câștige sume destul de impresionante de pe urma performanțelor sale. Dar pentru tine, ca fan al ei, este mai bine dacă ea păstrează secrete aceste sume deoarece cum te-ai simți când știi că la finalul zilei ea obține poate cât soția ta, prietena ta, sau chiar tu însuți într-o întreagă lună?

Nimeni nu își dorește să hrănească o fată deja bogată, oricât de mult ar admira-o, așa cum nu te apuci să alimentezi cu bani nici conturile actrițelor preferate doar pentru că apreciezi munca lor.

Mai mult, baza de fani poate scăpa foarte ușor de sub control și oricând un membru al platformelor de videochat care admiră un anumit model se poate transforma într-un adevărat stalker. Deci, cel mai bine pentru un model de videochat este să păstreze confidențiale informațiile cu privire la conturile sale bancare, mai ales că dacă este un model popular, cel mai probabil micile spectacole din fața camerei nu sunt singura ei formă de venit, ci poate avea și o altă slujbă, sponsori sau chiar alte secrete care îi aduc bani.

Și din nou, cum crezi că s-ar simți orice bărbat care află că o femeie care pur și simplu își scoate hainele în fața unei camere web câștigă mai mult decât el?

Timpul de pregatire

Probabil crezi că tot ceea ce face un model de videochat este să se ridice din pat, să facă un duș scurt să-și pudreze nasul și să se așeze în fața camerei web. Dar rareori lucrurile stau așa. De fapt, aproape niciodată.

Deoarece pentru o astfel de profesionistă corpul și fața sunt niște produse, un model de videochat petrece mult timp pentru a le face să arate cât mai prezentabil.

Un model de videochat trebuie să facă o mulțime de lucruri înainte de a intra online și chiar să suporte niște cheltuieli semnificative, pe care nu oricine ar fi dispus să le facă. De exemplu, gândește-te numai la siliconul din buze și din piept, sau de operațiile estetice prin care a trebuit să treacă pentru a reuși să capete înfățișarea cu care acum frânge inimile tuturor. Toate acestea nu sunt nici pe departe niște lucruri ieftine, la fel cu nu sunt nici cele mai bune vibratoare și alte jucării sexuale pe care le folosește în show-urile fierbinți pe care le oferă membrilor de videochat cu care intră în contact.

În plus, pregătirea nu înseamnă doar îmbrăcăminte, machiaj, jucării și aranjare. Un model de videochat trebuie să fie pregătit și din punct de vedere emoțional pentru a se afișa pe ecran ore în șir cu o mină fericită, veselă și încrezătoare, deoarece o persoană tristă, plictisitoare abia dacă ar reuși să aibă un minut de activitate plătită.

Sentimentele ei pentru tine

Cel mai probabil, modelul de videochat pe care îl adori nu simte absolut nimic pentru tine. E trist, dar adevărat că nu ai nicio șansă să ieși în evidență printre sutele și miile de spectatori pofticioși care o privesc, dacă nu îi oferi o sumă cu adevărat uriașă de bani. Așa cum am spus și în rândurile de mai sus, modelul tău preferat de videochat probabil are deja o relație despre care fanii săi nu știu absolut nimic.

Așa că nu te lăsa niciodată păcălit de atitudinea amabilă pe care un model de videochat o afișează în conversațiile sale unu la unu cu membrii platformelor de videochat dispuși să petreacă puțin din timpul lor liber cu ea. Acest adevăr este unul foarte crud, dar la urma urmei, oricât de dureros ar fi, este bine să știi de la început că modelele de videochat nu fac altceva decât să-și practice meseria așa cum știu ele mai bine.

De aceea, înainte de a te lăsa dus de val, lasă la o parte emoțiile și nu-și permite să te implici într-un mod romantic cu modelul de videochat cu care vorbești în mod obișnuit deoarece mai mult ca sigur vei avea parte de o dragoste neîmpărtășită.

Cu toate acestea, doar pentru că nu este interesată de tine într-un mod romantic, asta nu înseamnă deloc că modelul cu care vorbești nu are nevoie de tine, nu te apreciază și nu te respectă ca persoană.

Faptul că fără tine ea nu ar fi nimeni

N-o să-ți spună niciodată, dar pentru modelul de videochat cu care vorbești în mod obișnuit, tu ești cel care îi plătește facturile, care îi dă bani de mâncare, care îi oferă resursele necesare pentru toate acele haine scumpe și care îi hrănește toate nevoile și plăcerile. Da, exact, tu. Tu și mulți alți membri ai platformelor de videochat care au căzut în mrejele ei.

Prezența ta în online este ceea ce o motivează pe zeița căreia i-ai dăruit inima să creeze și mai mult conținut și să se așeze mereu și mereu în fața camerelor pentru a vorbi cu fanii săi.

În tine ea vede un punct de sprijin, pe cineva care dă sens vieții sale și carierei sale de model. Tu ești foarte important pentru ea și cu siguranță ea ar suferi enorm dacă într-o zi pur și simplu ai dispărea și nu ai mai căuta-o, sau te-ar vedea acolo, online dar ar ști că nu ai ales-o pe ea, ci pe un alt model.

Acestea sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare ori de câte ori iei legătura cu un model de videochat. Nu este simplu nici pentru ea că nu poate fi mai transparentă cu tine, dar nici nu are încotro deoarece cu siguranță ai privi-o cu alți ochi dacă ai ști totul despre persoana ei. Așa că apreciaz-o pentru ceea ce îți oferă și pentru cât este dispusă să-ți dezvăluie pentru că, la urma urmei, afacerea ei este una distractivă și plină de substanță, din care tu poți profita la fel de mult pe cât o face ea.