Ești un model la început de carieră, care tocmai a trecut un interviu de angajări studio videochat și acum te documentezi pentru a afla ce poți să faci ca să câștigi cât mai mult? Atunci, ai ajuns exact unde trebuie, deoarece, în acest articol, ți-am pregătit o listă cu câteva trucuri la care poți să apelezi pentru a deveni o femeie mai atrăgătoare pentru cei care te privesc.

Învață să te joci

Dacă nu te-ai mai jucat niciodată cu corpul tău, ar fi bine să înveți s-o faci cât de curând deoarece, astfel, vei reuși să primești mult mai rapid cereri de conversații private. Când te afli în fața camerei de luat vedere, mângâie-te ușor, joacă-te cu lenjeria hainele tale sau apelează chiar și la jucării.

Cele mai multe studiouri de videochat au o selecție impresionantă de jucării pentru modelele lor, dar ar fi bine să investești și tu într-unele personale, ca să le poți folosi și acasă și să te familiarizezi mai bine cu ele.

Nu sunt foarte scumpe și mai nou, ele se găsesc chiar și în magazine de cosmetice precum Sephora sau pot fi cumpărate online. De aceea, nu ar trebui să-ți fie foarte greu să găsești niște jucării pe placul tău.

Fii seducătoare

Un model de videochat trebuie să transforme orice lucru din jurul ei într-o unealtă a seducției. Iar aici nu ne referim la jucăriile despre care am vorbit mai sus. Nicidecum. Ca să apari ca o femeie seducătoare în fața camerelor poți mânca un măr sau o acadea într-un mod seducător, poți să te ascunzi după o perdea, sau poți să te joci cu pernele din pat.

În jocul seducției te ajută bineînțeles și decorul camerei din care faci videochat. Bineînțeles că și tu arăți mai atrăgătoare dacă vorbești dintr-o cameră decorată luxos, ce pare un hotel scump sau o vilă frumoasă.

Tocmai de aceea majoritatea modelelor de videochat din România preferă să facă videochat angajându-se la un studio, în loc să lucreze de acasă. Astfel, ele nu trebuie să-și facă griji pentru cum arată camere lor deoarece, într-un studio de videochat, mereu există cineva care să se ocupe de ordine și curățenie.

Scapă de inhibiții

Dacă ești o persoane dezinhibată din fire, atunci ai din start un avantaj real față de alte modele de videochat la început de carieră, care nu au această calitate. O persoană fără inhibiții este exact ceea ce caută membrii platformelor de videochat deoarece, dacă ne gândim bine, o astfel de persoană este exact opusul lor.

Cine investește de fapt bani pentru a vorbi cu modelele de videochat? Bărbații care sunt prea inhibați să abordeze astfel de femei în viața reală, bineînțeles. Este vorba despre acei bărbați care visează la o femeie frumoasă și vor să vorbească cu ea, dar nu au curajul să intre în contact cu un astfel de personaj.

De aceea, chiar dacă ei sunt cei care te caută, tu, în calitate de profesionistă, ar trebui să-i ghidezi pe membrii platformelor de videochat pas cu pas și să le arăți lumea ta. Iar acest lucru e bine să-l faci încă înainte de a fi contactată în privat deoarece, cu cât vei obține conversații private mai repede, cu atât vei reuși să câștigi mai mulți bani.

Gândește-te dinainte la niște subiecte de conversație

Videochatul implică și puțină nuditate, dar nu se bazează doar pe așa ceva. Ca să devii un model de videochat apreciat, ar trebui să știi să faci conversație deoarece conversațiile sunt cele care te ajută să-ți ții clienții ocupați și interesați cât mai mult timp, atunci când te contactează, și nu micile tale show-uri de striptease.

Învață câte puțin despre lucrurile care fac plăcere bărbaților precum alcoolul, viața de noapte, drumețiile, sprotul și câte și mai câte. Ideal ar fi să transformi una din aceste îndeletniciri și în pasiunea ta deoarece mult mai atractivă decât o femeie care a citit despre mersul cu cortul este una care în realitate a și făcut acest lucru.