Ai devenit de curând model de videochat, dar lucrurile nu par să meargă așa cum te așteptai și te întrebi dacă sunt adevărate toate acele povești de succes despre femeile care câștigă într-o singură lună, cât alți angajați într-o jumătate de an? Ei bine, în primul rând te sfătuim să te relaxezi și în al doilea rând să încerci să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai obiectivă.

Dacă toate acele povești de succes nu ar avea măcar un sâmbure de adevăr, atunci, în lume, ar fi mai multe femei care au încercat videochatul o dată și au renunțat imediat dezamăgite decât modele care profesează. Ceea ce este un lucru foarte departe de adevăr. Pe de altă parte, ca să câștigi bine din videochat, este adevărat că trebuie să ai anumite calități fără de care nu poți obține rezultate pozitive cu o slujbă din acest domeniu. Iată care sunt acestea:

#1 Dispoziție pentru a învăța mereu ceva nou

Ca să poți să fii un model de videochat de succes trebuie să fii o femeie dispusă să învețe mereu și mereu ceva nou, indiferent de vârstă. Evoluția unui model profesionist nu are limite, mai ales atunci când este vorba de un model care profesează într-un studio videochat București ca Savage Studio, unde are parte în permanență de un trainer personal, dedicat dezvoltării sale.

#2 Predilecție pentru limbi străine

Modelele de videochat vorbesc în general în limba engleză cu clienții lor și de aceea, cele care au o afinitate pentru limbile străine evoluează mai repede și câștigă mai mult. Pe de altă parte, nici dacă nu aborbi cuvintele noi ca un burete, asta nu înseamnă că nu poți deveni un model de succes. Pentru început, poți să înveți câteva expresii de bază și să te bazezi pe farmecul personal, demonstrând în același timp clienților tăi că faci tot posibilul ca ei să se simtă cât mai bine. Chiar dacă nu veți putea comunica perfect, dacă demonstrezi că ai alte calități, clienții tăi cu siguranță se vor arăta înțelegători și te vor încuraja să mergi mai departe.

#3 Abilități de comunicare exelente

Comunicarea este foarte importantă în industria videochatului. Orice model, cu cât comunică mai mult și mai eficient, cu atât câștigă mai mult. De aceea, dacă vrei să ajungi un model de top, trebuie să ai abilități de comunicare cât mai bune. Dacă nu ești o vorbitoare înnăscută, te poți perfecționa în acest sens citind sau vizionând filme ca să îți găsești subiecte de discuție și bineînțeles, vorbind cu cât mai multe persoane. Mai ales dacă ești o fire tăcută, nu te vei transforma într-o expertă a debate-urilor peste noapte. Dar cu cât exersezi mai mult, cu atât vei obține rezultate mai bune.

#4 Răbdare, dedicație și motivație

Pentru fiecare minut pe care îl petrec cu modelele în privat, clienții studiourilor de videochat plătesc sume importante. Dar la început, s-ar putea să-ți fie mai dificil să-ți convingi clienții să vorbească cu tine în privat și să nu poți câștiga chiar din prima lună miile de euro despre care toată lumea vorbește. Însă acest lucru nu ar trebui să te dezamăgească prea mult deoarece un model serios ar trebui să dea dovadă de răbdare, dedicație și motivație. Răbdarea te ajută să depășești mai ușor toate provocările la care ești supusă, cu dedicația vei putea afla mai multe din secretele acestei meserii, iar cu o motivație bună te vei convinge mereu că merită să mergi mai departe.

#5 Deschidere față de oamenii noi

Ești prietenoasă, îți place să cunoști persoane noi și nu te dai în lături niciodată de la a le face pe plac când vine vorba de tot felul de nimicuri sau de la a le asculta poveștile de viață? Atunci înseamnă că ești făcută pentru videochat și ar trebui să dai o șansă acestei meserii. Ca model de videochat unii clienți îți vor mai cere și lucruri surprinzătoare sau mai puțin obișnuite, dar față de cerințele lor trebuie să afișezi o atitudine deschisă și să tratezi fiecare cerere cu zâmbetul pe buze, dar cu seriozitate.