Am vorbit în articolul anterior despre pașii pe care trebuie să-i urmezi până la înscrierea pe o platformă de videochat. Dacă ai trecut deja de acea etapă și ți-ai ales platforma de videochat preferată, hai să vedem ce trebuie să faci mai departe pentru a deveni un model de videochat apreciat.

Alegerea unui nickname care să te reprezinte

Înainte de a te înscrie pe contul tău de la Stripchat sau de pe oricare altă platformă și-ai ales tu, ar trebui să te gândești cu atenție la nickname-ul pe care vrei să-l folosești și care va deveni numele tău de scenă în calitate de model de videochat. Este important să încerci să alegi un nume care să fie atât atractiv, cât și memorabil, dar care să nu fie folosit de nimeni altcineva pentru a nu da utilizatorilor platformelor de videochat șansa de a te confunda cu alte modele.

Am văzut foarte multe modele care își aleg nume din revistele preferate sau inspirate fiind de vedetele pe care le admiră. De exemplu, ai putea folosi un nume precum Jenni și să îl asociezi cu un cuvânt precum „broadstreet” rezultând astfel „Jenni Broadstreet”. De asemenea, te poți gândi la ceva și mai senzual sau mai pervers dacă asta te reprezintă.

Încearcă doar să alegi ceva care să se potrivească cu imaginea pe care vrei să o creezi pentru personajul tău model. După ce ți-ai stabilit un nume care îți place, caută-l pe Google ca să te asiguri că nu-l mai folosește niciun model din întreaga lume.

De obicei, este o idee bună să creezi și câteva videoclipuri pe care să le vinzi pe profilul tău de Stripchat, deoarece videoclipurile sunt populare și este o modalitate ușoară de a obține token-uri atunci când le difuzi.

Poți încărca videoclipurile pe contul tău de model și poți stabili un preț pentru fiecare. Apoi, când cineva cumpără un videoclip, va primi automat un link de descărcare. Este o funcție grozavă și face ca Stripchat să iasă în evidență, deoarece puține alte website-uri de videochat au asta.

Cum să îi convingi pe membrii platformei Stripchat să se uite la tine?

Odată ce te-ai pregătit de show, va trebui să știi cum să faci astfel încât camera ta de videochat să fie un loc distractiv, care să atragă vizitatori. Dacă ești vorbăreață și prietenoasă, o astfel de atitudine te va ajuta foarte mult. Zâmbește, râzi și fii tu însuți!

Este important și să fii relaxată și cu orice preț, să găsești partea distractivă în meseria de model. Dacă ai nevoie, bea un pahar sau două înainte de a da drumul camerelor web. Puțin alcool îți va dezlega limba și te va ajuta să te conectezi mai ușor cu partenerii tăi de discuție.

Ai crede că orice fată drăguță care este dispusă să se dezbrace în fața camerei are succes ca model de videochat. Dar nu, nu este atât de simplu. M-am gândit și eu la asta, când am început să colind platformele de videochat, dar mai târziu am aflat că este mult mai mult decât atât și chiar și eu, ca membru, caut mai mult.

Practic, spectatorii sunt dispuși să dea bacșiș fetelor pe care le cunosc și le plac. Nu vor da la întâmplare bacșiș unei străine, chiar dacă ea este super hot și gata să facă orice. Există bineînțeles și modele îndrăznețe, simpatice, spirituale și atrăgătoare – care primesc bacșiș din prima. Dar marea majoritate dintre modele trebuie să muncească efectiv pentru fiecare bănuț.

Sper că ți-a plăcut micul meu tutorial despre videochat și mai sper că, folosindu-l, vei începe cu dreptul meseria ta de model. Și cine știe? Poate, într-o zi ne vom întâlni pe platforma pe care ți-a ales-o și vom purta live o conversație care să ne satisfacă pe amândoi.