Am scris acest material doar cu scopul de a explica doritoarelor ce trebuie să facă mai exact pentru a-și începe meseria de model de videochat și de a obține succesul sperat în această industrie.

Cu toate acestea, materialul nu este pentru cele care nu cunosc încă nimic despre industria videochatului, ci pentru femeile care și-au făcut deja o idee despre aceasta și vor să-și înceapă cariera cu dreptul.

Numele meste este Aidan și îmi amintesc perfect cât de confuz am fost eu când am început să caut informații despre videochat pentru a le ajuta pe femeile cărora le surâde ideea de a-și rotunji veniturile petrecându-și timpul online, pe platformele de videochat. Așa că nu pot decât să-mi imaginez cât este de complicat pentru cineva care nu caută informații doar din curiozitate, ci pentru că este direct interesat de această meserie. Așa că, dacă și tu vrei să faci carieră în videochat, sper să te ajute din plin acest material!

Importanța echipamentului profesional

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci după ce te-ai decis să devii model de videochat este să te asiguri că echipamentul de care dispui este unul adecvat pentru această activitate. Un laptop cumpărat în ultimii ani ar trebui să fie potrivit pentru videochat, dar cu cât procesorul și memoria sa RAM sunt mai puternice, cu atât mai bine.

În ceea ce privește camera web, să știi că Logitech face în general cele mai bune dispozitive de acest fel. Iar principalul motiv pentru care recomand modelelor de videochat acest brand este faptul că aparatura de la el are o calitate video excelentă, dar și un sunet de excepție, motiv pentru care spectatorii tăi te vor putea vedea și auzi grozav dacă folosești așa ceva.

Este important să ai aparatură de calitate deoarece cu cât imaginea și sunetul din convorbirile tale sunt mai bune, cu atât este mai probabil ca oamenii din camera ta de chat să petreacă mai mult timp cu tine. Este de bun simț să oferi imagini și sunete de calitate, dar, din păcate, multe modele de videochat nici măcar nu-și dau seama cât de important este acest aspect.

Dacă nu ai bani pentru a investi într-o cameră web bună, nu-ți face griji. La început, chiar și modesta cameră încorporată în laptoptopul tău poate fi suficientă până reușești să economisești destul pentru un dispozitiv mai bun. Iar apoi, ți-aș recomanda Logitech C920, care este o cameră web excelentă pe care o folosesc multe modele de videochat care au succes în domeniu. În ceea ce privește conexiunea la internet, ar fi bine să ai internet prin cablu deoarece o astfel de conexiune are o viteză mai bună decât cea prin wifi.

Înscrierea pe platforma de videochat preferată

Așadar, după ce ți-ai pus la punct echipamentul necesar și l-ai verificat, va trebui să decizi cu ce platformă de videochat dorești să pui bazele carierei tale. Aș recomanda cu căldură ca modelele noi să înceapă de la Stripchat, deoarece este acela este unul din website-urile cu cel mai mare trafic, în acest moment.

Este dificil să câștigi bani mulți și într-un mod rapid pe această platformă, dar dacă te ții de ea măcar câteva săptămâni, probabil că vei câștiga destul fani pentru a porni la drum cu dreptul.

Totul este mai simplu dacă alegi să faci videochat în cadrul unui studio, dar dacă chiar vrei să-ți încerci norocul acasă, să știi că se poate și așa!

După ce te-ai înscris la Stripchat, te poți considera gata de videochat. Un lucru pe care trebuie să-l înțelegi, totuși, este că într-adevăr îți va lua ceva timp pentru a învăța cum să-ți gestionezi camera de chat. Stripchat are „aplicații și roboți” pe care modelele le pot folosi pentru a face lucrurile mai interesante pentru spectatorii lor, oferind jocuri în schimbul cărora să primească bacșiș și stabilind obiective.

Nu trebuie neapărat să știți cum să utilizezi aplicațiile și boții pentru a te descurca de minune ca model de videochat, dar te ajută dacă ai deja unele cunoștințe despre cum funcționează platformele de videochat și ce trebuie să faci ca să câștigi bani prin intermediul lor.

În mare, aceștia sunt cei mai importanți pași pe care trebuie să-i îndeplinești ca să devii un model de videochat. Vom intra în și mai multe detalii într-un articol viitor, așa că urmărește blogul Chattitude pentru a afla tot ce trebuie să știi în calitate de model.