Modelele de videochat ar trebui să realizeze că, mai presus de toate, ele sunt ca un fel de vedete care pun în scenă un spectacol pentru plăcerea bărbaților care le urmăresc. Calitatea acestui spectacol este foarte importantă și de aceea, modelele de videochat la început de carieră, în special cele care lucrează pentru prima dată într-un studio de videochat, ar fi bine să învețe câteva trucuri care să le propulseze rapid în carieră. Dacă și tu te numeri printre modelele care vor să evolueze rapid, iată ce recomandă specialiștii în acest sens!

1. Îngrijește-te de imaginea ta

Încearcă să arăți întotdeauna cât mai bine ca model de videochat pentru că aspectul fizic, precum și personalitatea ta, joacă un rol extrem de important pentru succesul pe care îl poți obține.

2. Obișnuiește-te să fii sexy

Poartă haine sexy și tocuri înalte. Fă-ți manichiura și pedichiura și folosește machiaj, dar nu exagera. De asemenea, nu uita de păr! Părul unui model de videochat trebuie să arate mereu ca și cum aceasta tocmai e pe cale să participe la un eveniment special.

3. Privește-ți clienții în ochi

Chiar și atunci când nu porți conversații private, prefă-te că-ți privești mereu audiența fix în ochi! Pune-ți camera cât mai aproape de tine, astfel încât atunci când îți citești mesajele să pară că te uiți fix la persoanele de cealaltă parte a ecranului.

4. Pune un accent deosebit pe lumină

Asigură-te că ai suficientă lumină proiectată asupra ta, astfel încât camera pe care o folosești să transmită imagini cât mai clare. Dacă lucrezi la un studio de videochat, acest lucru nu este nicio problemă deoarece toate studiourile care se respectă au în dotare o mulțime de echipamente speciale care să te ajute să te prezinți cât mai bine. Dar chiar și dacă lucrezi pe cont propriu, importanța acestor echipamente este fix aceeași și de aceea ar fi bine să faci un efort și să investești și în astfel de bunuri.

5. Folosește un microfon de calitate

Microfonul trebuie să fie mereu aprins când stai online, deoarece membrilor platformelor de videochat le place să asculte vocea modelelor cu care vorbesc. În plus, și pentru tine este mult mai simplu să vorbești decât să scrii, așa că folosește un microfon de calitate și bucură-te de veniturile tale fabuloase!

6. Reține detalii cu privire la fiecare din clienții tăi

Încearcă să iei notițe după fiecare sesiune privată, astfel încât să-ți amintești mai ușor preferințele clienților tăi, astfel încât să-i transformi în fani fideli. Cele mai multe modele de succes, care câștigă mulți bani, reușesc astfel de performanțe pentru că au câțiva clienți care le caută zi de zi și nu pentru că o iau mereu de la capăt cu oameni noi.

7. Adresează-te clienților tăi pe nume

Vorbește cu clienții tăi folosind numele pe care aceștia le-au notat pe ecranele lor, mai ales atunci când le adresezi câte o întrebare. O astfel de atitudine din partea ta denotă mai mult interes, exact lucrul pe care îl caută clienții tăi atunci când apelează la serviciile unui model de videochat.

8. Afișează o atitudine prietenoasă și deschisă

Râzi și zâmbește cât de des poți, deoarece modul în care tu acționezi față de clienții tăi ca model de videochat este mult mai important decât imaginea ta.

9. În fața camerelor fii mereu sexy

Dacă trebuie să faci ceva care nu este foarte atrăgător ca de exemplu să-ți aranjezi îmbrăcămintea, să te ștergi la nas după ce strănuți sau orice alt lucru de acest fel, nu o face în fața camerei ca să nu-ți compromiți imaginea. Iar dacă nu te poți abține până după ce termini sesiunea, spune-le clienților că ai nevoie de o pauză, ieși din raza vizuală a camerei web și fă acel lucru pe care nu vrei să-l arăți lor.

10. Fă ca totul să pară cât mai real

Toată lumea știe că videochatul și realitatea nu au nimic în comun. Dar asta nu înseamnă că aceștia nu se așteaptă de la modelele cu care vorbesc ca acestea să vorbească cu ei ca și cum ar avea o relație reală. De aceea, chiar dacă nu-ți dezvălui numele real și chiar dacă nu dai detalii despre tine, fă în așa fel încât nici să nu-ți minți interlocutorii exagerând prea mult cu lucrurile pe care le spui.