Știai că atunci când vine vorba de videochat există și website-uri gratuite pentru care nu trebuie să plătești nimic ca să le folosești? Ca model de videochat acestea nu îți aduc nimic mai mult decât o oportunitate de a-ți îmbunătăți show-ul pe care îl pui în scenă în mod obișnuit clienților tăi sau o șansă de a afla dacă meseria de model ți se potrivește sau nu, dar ca bărbat pe de altă parte, îți oferă șansa de a cunoaște persoane cu care să vorbești gratis în apeluri video. Iată care sunt cele mai bune opțiuni în acest sens!

Chatville

Chatville a fost inițial o aplicație pe Facebook. Dar cu timpul, platforma a devenit o platformă independentă care oferă servicii de videochat online. Chatville oferă utilizatorilor săi o mare varietate de camere de chat. Fiecare cameră are mai mulți utilizatori care devin vizibili odată ce te alături camerei respective. Poți descoperi o mare varietate de subiecte în camerele de chat de pe Chatville și te poți alătura doar camerelor care te interesează. De asemenea, dacă preferi să fii original, îți poți crea propria cameră de chat sau un canal video la care se pot alătura și alți utilizatori. Chatville are un sistem automat care potrivește oamenii în mod aleatoriu. Poți încerca acest website și să vezi dacă funcționează sau nu pentru tine.

Fruzo

Fruzo nu este doar o platformă foarte asemănătoare cu Omegle ci, de asemenea, și o platformă de socializare. Fruzo îți permite să te întâlnești cu oameni noi, să te conectezi și să conversezi prin video cu aceștia. Platforma are și un sistem automatizat care potrivește utilizatorii pe baza unui algoritm. Pe Fruzo poți căuta persoane pe baza unor criterii precum: sexul, numele sau locația. Ca platformă socială, pe Fruzo, poți de asemenea, să încarci și să partajezi fotografii cu alți utilizatori. Fruzo este disponibil pentru terminalele mobile, iar înscrierea pe Fruzo este foarte simplă; poți fie să îți creezi un cont de la zero, în doar câțiva pași, fie să te înscrii cu contul de Facebook.

Faceflow

FaceFlow este o rețea socială cu un sistem similar cu Skype atunci când vine vorba de videochat. Cu toate acestea, scopul său principal este de a oferi oamenilor din diferite părți ale lumii șansa de a se întâlni și de a se conecta unii cu alții. Cu FaceFlow, poți conversa prin mesaje de tip text sau video cu prietenii tăi. De asemenea, poți intra în legătură cu persoane ale căror videoclipuri și fotografii te interesează. Să folosești FaceFlow este relativ simplu; site-ul se bazează pe browser și prin urmare, nu ai nevoie să instalezi nimic pe terminalul tău.

Bazoocam

Bazoocam este, de asemenea, un website asemănător Omegle. Dar spre diferență de Omegle, Bazoocam a luat măsuri mai stricte pentru a-și proteja utilizatorii de escroci și abuzatori. Cu Bazoocam, ai șansa să întâlnești oameni din Franța, Belgia, Elveția și alte țări europene. Poți folosi website-ul și în alte limbi, nu doar în limbile engleză. De asemenea, poți întâlni și discuta cu străini, deoarece site-ul te potrivește aleatoriu cu alți utilizatori. O caracteristică unică a website-ul Bazoocam sunt jocurile multiplayer pe care le oferă utilizatorilor săi. Această caracteristică aduce oamenii împreună pentru a se distra în timp ce joacă jocuri.

Deși Omegle este incredibil de popular pentru serviciile de videochat pe care le oferă, ar trebui să rețineții că există mai multe alternative la Omegle, unele mai bune decât altele. Multe dintre aceste website-uri de videochat devin din ce în ce mai populare pe măsură ce câștigă mai multă relevanță în mediul online. Dacă îți place să vorbești pe internet și să cunoști persoane noi, atunci ar trebui să încerci rând pe rând toate website-urile pe care le-am menționat aici și să vezi ce ți se potrivește!