Ai auzit că se câștigă bine din videochat și vrei să dai o șansă acestei meserii pentru a-ți sprijini familia și a ajunge independentă financiar, dar te temi de ce va spune lumea și cum îți va afecta această decizie viața socială? Iată care sunt cele mai comune idei preconcepute legate de videochat și sfaturile noastre pentru a-ți face curaj și a porni cu dreptul pe drumul care îți va schimba viața.

5 Preconcepții legate de videochat și adevărul despre această meserie

Idee preconcepută #1 Videochatul este o meserie rușionasă

Adevăr: Meseriile rușinoase sunt meseriile ilegale despre care nu poți vorbi cu cei din jur și pentru care riști să suporți consecințele din cauza încălcării legii. În rest, nu există nicio meserie rușinoasă și dacă știi cum să dirijezi discuțiile cu clienții tăi, poți face din videochat cea mai bănoasă, dar și distractivă meserie pe care ai avut-o vreodată.

Cât timp este legal ceea ce faci, nu ar trebui să te intereseze părerea celor din jur deoarece fiecare are propria opinie despre munca ideală. În plus, n-ai nicio datorie să te justifici nimănui, dar dacă chiar vrei să dai o explicație încercând să-i faci pe cei din jur să înțeleagă mai bine cu ce te ocupi, poți să le spui despre cerințele legate de comunicare ale acestei meserii și bineînțeles, veniturile care-ți îmbunătățesc semnificativ stilul de viață.

Idee preconcepută #2 Doar modelele tinere câștigă

Adevăr: Așa cum actrițele cu experiență de la Hollywood sunt mult mai bine plătite decât cele care abia se acomodează cu noul mediu, și un model matur poate câștiga mai bine sau cel puțin la fel de bine ca unul tânăr.

Vârsta este doar un număr și când vine vorba de videochat lucrurile care contează cel mai mult sunt de fapt atitudinea și deschiderea către comunicare. Dacă îți place să te îngrijești, să vorbești și pe deasupra mai stăpânești și bine limba engleză, nu ai niciun motiv să-ți faci griji în legătura cu câștigurile.

Idee preconcepută #3 Studiourile nu-și respectă promisiunile

Adevăr: Depinde de studio. Există și companii care cer target-uri greu de atins special pentru a nu oferi mulți bani modelelor. Dar în cazul studioului Chattitude totul este transparent și un procent de cel puțin 60% din ce câștigi îți revine ție.

Acestea sunt veniturile care ți se promit la semnarea contractului și tot acestea promisiunile pe care le respectăm pe toată durata colaborării. În plus, dacă îndeplinești o serie de cerințe minime, îți vei putea completa veniturile cu bonusuri substanțiale.

Idee preconcepută #4 Bărbații nu vor să te vadă decât dezbărcată

Adevăr: Această afirmație nefondată face atât de multă nedreptate femeilor, pe câte insulte la adresa intelectului lor aduce bărbaților. Nu toți bărbații sunt stimulați doar de nuditate și mulți dintre reprezentanții sexului tare adoră când au în fața lor o femeie inteligentă cu care să poată purta o conversație constructivă.

Cele mai bune modele au experiență în diverse domenii și asta le ajută să-și țină clienții interesați și activi. Să te dezbraci durează mai puțin de două minute, timp în care cele mai multe studiouri de videochat nici măcar nu-și taxează clienții, așa că nu câștigi nimic dacă adopți această strategie. În plus, dacă ar vrea doar să vadă femei dezbrăcate, de ce s-ar mai obosi bărbații să se înregistreze și să plătească pentru un serviciu costisitor, când pot găsi atât de mult material gratuit pe internet?

Idee preconcepută #5 Videochatul îți va afecta cariera și relațiile cu cei din jur

Adevăr: Multe din modele care lucrează pentru studio Chattitude au relații de durată, iar partenerii le respectă dorința de a fi independente financiar și a se remarca prin propriile forțe. În plus, unele din aceste femei, pe lângă videochat au cariere și în alte domenii și privesc această muncă doar ca pe un hobby din care pot să se dezvolte ca persoane, dar pot câștiga și ceva în plus.

De aceea, dacă ai o relație bazată pe respect reciproc și încredere, aceasta nu ar trebui să fie afectată de munca pe care o prestezi. Nu te vei întâlni față în față cu clienții și ocaziile pentru care partenerul te-ar putea acuza de infidelitate, sunt mult mai mici decât în cazul altor meserii. În plus, totul se desfășoară cu cea mai mare discreție posibilă, iar Chattitude îți respectă intimitatea și dacă nu vrei să vorbești la viitoarele interviuri despre slujba de model, poți să alegi să nu o faci.