Molly Sims este un model renumit care și-a început cariera în anii 90 când a pozat pentru coperta Sports Illustrated, ediția costume de baie, dar și pentru branduri renumite inclusiv Jimmy Choo și Chanel. De asemenea, starul de 48 de ani, a participat într-o serie de show-uri TV de succes și chiar și filme.

Molly Sims se bucură de un succes nebun și pe platforma OnlyFans, unde a câștigat deja o avere și continuă să câștige mai departe, inspirind și alte modele.

Dacă vrei să afli mai multe despre Molly Sims, inclusiv detalii legate de preferințele ei și de viața ei personală, ți-am pregătit în continuare o listă cu 25 de lucruri pe care probabil nu le știai despre Molly și care te vor motiva și pe tine să alegi calea urmată de ea. Informațiile le-am ales dintr-un interviu pe care frumoasa l-a dat pentru revista virtuală usmagazine.com. Citește mai departe pentru a afla totul despre autorul Everyday Chic.

Intervievator: Cine este persoana care te inspiră cel mai mult?
Molly Sims: Meg Quinn este persoana care mă inspiră cel mai mult ca vedetă de entertaining. Ea este regina platourilor cu brânză.

Intervievator: Cum faci să te menții în formă? Care este secretul tău?
Molly Sims: Recent am încercat programul Kroma Wellness Reset și m-am simțit absolut extraordinar. A fost pur și simplu incredibil! Era o vreme când mă antrenam în mod regulat, dar cât au fost copiii mici a trebuit să pun pe pauză antrenamentul. Acum însă, de când au mai crescut puțin, mi-am reluat obiceiul și mă simt extraordinar!

Intervievator: Cum te relaxezi? Ce îți place să faci în timpul liber?
Molly Sims: Ideea mea de relaxare totală constă într-un pat mare și confortabil, în care să mă cuibăresc cu o carte bună. Momentan citesc The Last Thing He Told Me de Laura Dave.

Intervievator: Care este băutura ta preferată?
Molly Sims: Ador vinul. Oriunde și oricând. Chardonnay-ul este vinul meu preferat în timpul verii, pinot noir pe timp de toamnă și cabernet sauvignon iarna. Este greu să găsești ceva mai bun de băut când e frig decât un pahar de cabernet sauvignon.

Intervievator: Care a fost primul concert la care ai participat vreodată?
Molly Sims: Primul meu concert a fost unul cu Dolly Parton.

Intervievator: Ce sporturi practicai când erai în liceu?
Molly Sims: Când eram în liceu jucam tenis și baschet și am fost și majoretă.

Intervievator: Cum se desfășoară întâlnirile romantice cu soțul tău?
Molly Sims: Poate fi destul de dificil să aranjezi o întâlnire atunci când ai trei copii, destul de mici, așa cum este cazul nostru. Brooks are 9 ani, Scarlett 6 și Grey 5, iar eu, ca să îmi fac timp să vorbesc cu soțul meu doar între patru ochi, trebuie să mă ascund cu el pe furiș prin dulapuri. Și chiar dacă sună amuzant, să știi că nu glumesc deloc.

Intervievator: Care este cea mai grozavă vacanță pe care ai petrecut-o alături de soțul tău?
Molly Sims: Cea mai grozavă vacanță pentru noi a avut loc chiar de curând. Am mers în Italia împreună și am petrecut pe cinste.

Intervievator: Care este cel mai frumos lucru pe care l-ai primit vreodată drept cadou?
Molly Sims: Cel mai frumos lucru pe care l-am primit vreodată este un chocker mic, din aur, pe care soțul meu mi l-a adus din Africa de Sud.

Intervievator: Ce fel de mâncare gătești la fiecare eveniment special din familia ta?
Molly Sims: Nu-mi pot imagina niciun eveniment special în familia noastră fără celebrii biscuiți cu unt făcuți după rețeta specială a mamei mele. Pe de altă parte, felul de mâncare preferat al soțului și copiilor mei sunt chifteluțele din carne de curcan.

Intervievator: Când ți-ai început cariera de model și ce faci acum?
Molly Sims: Mi-am început cariera de model în Europa, la finalul anil 90, înainte să mă mut la New York. Acum încă lucrez ca model și chiar sunt foarte ocupată. Am avut un an în care m-am urcat de 77 de ori în avion pentru diferite evenimente.

Aceasta a fost Molly Sims, mai sinceră decât ne-am fi putut imagina. Dacă îți plac răspunsurile ei și dacă vrei să vezi cum pozează, poți investi în abonamentul ei de pe platforma OnlyFans ca să îi urmărești activitatea.