Cauți inspirație pentru a-ți crea un cont de OnlyFans care să-ți aducă garantat succesul pe care ți-l dorești? Atunci îți propunem să arunci un ochi peste cariera lui Pia Mia și activitatea ei pe platforma OnlyFans unde face tot ce ar trebui să facă un model de videochat care și-a găsit jobul de vis într-un studio de videochat Iași sau oricare alt oraș pe care îl preferi.

1. Pia Mia este noul cântăreață din fruntea formației The Pussycat Dolls?
Potrivit rapoartelor, Pia Mia este pe cale să fie următoarea solistă a trupei The Pussycat Dolls. Cântăreața face audiții pentru a găsi noi membri pentru grup.

2. Care este numele real al lui Pia Miei?
Pe Pia Mia o cheamă… surprize, surprize… Pia Mia! Numele ei complet este Pia Mia Perez. Este de origine mixtă.

3. De unde este Pia Mia?
Pia Mia s-a născut de fapt pe mica insulă Guam, din Pacificul de Vest, din Statele Unite ale Americii. Ea a crescut acolo înainte de a se muta în Los Angeles, când avea 13 ani, pentru a-și urmări visele și a cânta așa cum își dorea din totdeauna.

4. Pia Mia nu se pricepe doar la cântat, ci și luptă foarte foarte bine.
Ea predă Krav Maga – o formă israeliană de autoapărare și luptă de stradă!

5. De unde o cunoaște Pia Mia pe Kylie Jenner?
Pia este prietenă foarte bună cu familia Kardashian și petrece mult timp cu surorile Kylie și Kendall. Tocmai acesta este și motivul pentru care ele apar adesea în videoclipurile ei de pe Snapchat și fotografiile de pe Instagram.

6. Pia Mia a interpretat odată „Hold On, We’re Going Home”, melodia lui Drake, chiar în fața lui, la o masă de familie, acasă la Kardashian.
În timp ce era la cină acasă la Kardashian, Kanye West i-a prezentat-o lui Drizzy și ea a profitat de ocazie pentru a-i face o serenada rapperului cu propria lui melodie.

7. Pia Mia a devenit faimoasă pentru melodiile sale cu adevărat uimitoare.
Când era mai mică, Pia Mia s-a alăturat musicalurilor școlare și comunitare și a început să-și încarce spectacolele pe YouTube. Videoclipurile ei au devenit virale la scurt timp după aceea, iar numărul de urmăritori ai ei pe rețelele sociale a început să crească încet, dar sigur.

8. Piesa ei „Fight For You” cu Chance The Rapper a apărut pe coloana sonoră a filmului „Divergent”.

9. Cum îi numește Pia Mia pe fanii ei?
Fanii Pia Miei sunt cunoscuți sub denumirea colectivă de „Piapods”. Așa le spune ea din dragoste.

10. Kanye West crede că Pia Mia ar putea fi următoarea Rihanna.
Potrivit publicației Radar, rapperul Kanye West a declarat pentru fanii săi că Pia Mia are un potențial uriaș. O sursă apropiată a rapperului a declarat pentru publicație următoarele: „Kanye produce câteva piese pentru ea și este destul de implicat. El crede că ea ar putea fi următoarea Rihanna”.

11. Pia adoră să facă lumânări în timpul liber.
De parcă nu avea deja destule hobby-uri, Pia s-a apucat recent și de fabricat lumânări datorită unuia dintre make-up artiștii ei preferați. Ea a declarat pentru MTV: „Îmi plac foarte mult parfumurile. Îmi place ca totul să miroasă bine. Îmi place foarte mult atmosfera. Lumina slabă dată lumânări, e preferata mea”.

12. Pia Mia și-a început propria casă de discuri numită „Wolfpack Entertainment” pe vremea când avea doar 17 ani.
Pia a semnat pentru prima oară ca artistă a propriei case de discuri, chiar înainte de a semna un contract major cu cei de la Interscope.

13. Pia Mia iubește moda și este și model, nu doar pe OnlyFans, ci și pe podium.
Cântăreața și compozitoarea a purtat recent pe podium articolele din colecția Primăvară/Vară de la Missguided și este cunoscută pentru stilul ei unic și expresiv, nu doar în State, ci pretutindeni în lume.