Te-ai angajat la cel mai mare studio de videochat din Iași sau din orașul tău și cauți surse de inspirație pentru cariera ta? Atunci trebuie să arunci un ochi peste povestea lui Belle Delphine, un fenomen pe rețelele sociale. Iată 21 de lucruri pe care trebuie să le știi despre Belle Delphine.

#1 Cine este Belle Delphine?

Belle Delphine este un model de cosplay britanic al cărui cont de Instagram a devenit viral după ce și-a vândut online produsul numit „Gamer Girl Bath Water” – apa de baie a unei gamerițe. De atunci, ea a fost implicată în diferite scandaluri care au dus la interzicerea contului ei de Instagram, dar și cel de YouTube.

#2 Ce vârstă are Belle Delphine?

Belle Delphine s-a născut pe data de 23 octombrie, în anul 1999, ceea ce înseamnă că acum are 22 de ani.

#3 Cât de înaltă este Belle Delphine?

Belle Delphine nu este nici scundă, nici înaltă. Ea are 1 m 68 conform informațiilor postate pe contul ei de Instagram.

#4 Ce zodie este Belle Delphine?

Belle Delphine este un scorpion veritabil.

#5 Care este adevărutul nume al lui Belle Delphine?

Crezi sau nu, Belle Delphine chiar are un nume de prințesă. Numele ei adevărat este Mary-Belle Kirschner și doar Delphine este poreclă.

#6 De unde este Belle Delphine?

Mulți dintre fanii ei cred că Belle Delphine este britanică, dar în realitate ea este originară din Cape Town, Africa de Sud, unde și-a și petrecut primii ani din viață, până s-a mutat cu familia în Marea Britanie la 12 ani.

#7 A avut Belle Delphine relații serioase până acum?

Belle Delphine a confirmat în cadrul unui podcast numit Happy Hour, în anul 2020, că are cu cineva o relație care durează deja de trei ani și bărbatul respectiv, deși dorește să-și păstreze anonimitatea, a fost lângă ea dinainte ca numele ei să se schimbe din Kirschner în Delphine.

#8 Cum îl cheamă pe iubitul lui Belle Delphine?

Nimic nu este confirmat, dar umblă zvonuri cum că pe iubitul lui Belle Delphine îl cheamă Joshua Gray, dar se poate ca apelativul să fie doar un nickname.

#9 Cât câștigă Belle Delphine?

Belle Delphine câștigă cel puțin 500.000 de dolari pe an, conform website-ului wcmp.com.

#10 Chiar își vinde Belle Delphine apa de baie?

Da, Belle Delphine chiar îmbuteliează apa în care a făcut baie și o vinde pe website-ul personal.

#11 Se cumpără apa în care a făcut baie Belle Delphine?

Surprinzător sau nu, apa în care a făcut baie celebra gameriță care s-a transformat prin propriile puteri într-un model de videochat celebru se vinde cu 250 de dolari sticla. La început apa a fost pusă la vânzare cu 30 de dolari, dar pentru că afacerea a mers extraordinar de bine, se pare că Belle a crescut prețul.

#12 Belle Delphine a fost la închisoare vreo dată?

În anul 2019 Belle Delphine a fost arestată și fotografia ei de inculpată circulă și acum pe internet, și chiar este pe cât de drăguță pe cât arată pe profilele ei de pe rețelele sociale.

#13 Unde a fugit Belle Delphine?

Belle Delphine a dispărut pentru o bună perioadă din universul online și mulți fani ai ei au crezut că a murit sau s-a sinucis. Dar în realitate ea doar a pregătit terenul pentru proiectele viitoare. În prezent este foarte activă și are mai mult succes ca oricând, dar niciodată nu putem știi când va dispărea iar, așa că trebuie să ne bucurăm de ea acum, cât o avem printre noi ca exemplu de model de videochat extraordinar.

#14 De ce au fost conturile lui Belle Delphine de pe Instagram și YouTube interzise?

Dacă faci puțin research pe internet, poți să-ți dai seama imediat de ce au fost interzise conturile lui Belle Delphine de pe două rețele unde nuditatea este considerată conținut sensibil. Dar să nu-ți pară rău pentru ea deoarece Belle se descurcă bine și cu OnlyFans!

#15 Primul film pentru adulți

Belle Delphine a lansat pe platforma OnlyFans în anul 2020 primul ei film destinat în exclusivitate publicului adult. Și… a fost un adevărat succes, cum ne așteptam de altfel.