Dacă vrei să câștigi suficienți bani pentru a-ți permite tot ce îți dorești, vrei un program de lucru flexibil și un job care nu este stresant, ar trebui să iei în calcul o carieră ca model online de videochat.

Atenție! A NU se confunda toate cele de mai sus cu faptul că la fel ca în orice alt domeniu, aici nu este necesară seriozitatea, perseverența și dorința de autodepășire. Dimpotrivă: pentru a reuși trebuie să fii extrem de determinată și serioasă.

Cum pe Internet vei găsi sute de anunțuri cu angajări la studio de videochat, pentru a porni cu dreptul, pentru a-ți îndeplini obiectivele financiare și pentru a avea per total o viață relaxată, trebuie să alegi într-un mod inteligent studioul cu care vei colabora.

Specialiștii și trainerii de la Savage Studio au împărtășit cu noi 3 pași esențiali pentru a avea o carieră cu adevărat reușită în această industrie.

1. Alege un studio profesionist așa cum este Savage Studio

Studioul cu care vei colabora trebuie să funcționeze 100% legal, să îți ofere un contract valid în care să fie stipulate toate condițiile, comisioanele și bonusurile, astfel încât să fii sigură nu numai că taxele către stat vor fi plătite, dar și că ai siguranța că vei încasa la timp, transparent și corect ceea ce ți se cuvine. Numai alături de un studio de videochat care se respectă poți avea garanția că pe termen lung vei avea condiții de lucru la standarde ridicate și că vei câștiga cu adevărat bani. 

2. Familiarizează-te cu domeniul

Încă din timpul interviului de angajare, încearcă să adresezi toate întrebările care îți vin în minte despre domeniu. Află de la specialiștii de recrutare ce presupune exact jobul, ce trebuie să faci, care ar trebui să fie programul de lucru optim, ce comisioane vei încasa și care sunt perspectivele de dezvoltare.

Chiar dacă nu ai experiență în domeniu, acest lucru nu ar trebui să te facă să dai înapoi. În principiu este nevoie să ai deschiderea necesară pentru a înțelege domeniul și să vezi dacă acest job s-ar potrivi cu personalitatea ta. După această etapă, trainerii de la studio te vor ajuta cu sfaturi pentru a deveni în fiecare zi o versiune mai bună și pentru a câștiga mai mulți bani. Trainerii Savage Studio sunt oameni cu experiență în domeniu, care știu toate trendurile asociate acestuia și care te pot ajuta cu un plan personalizat pentru tine pentru a-ți îndeplini toate obiectivele. Vor fi alături de tine în fiecare moment și te vor ajuta să depășești orice situație care ar putea fi mai intrigantă.

3. Alege-ți imaginea pe care o vrei în fața camerei

Jobul de model online de videochat presupune desfășurarea unor discuții exclusiv în mediul online cu oameni din toate colțurile lumii. Cum există la nivel global extrem de multe modele, pentru a-ți face propria comunitate și pentru a atrage cât mai mulți admiratori, este nevoie să îți construiești o personalitate distinctă care să îi atragă. Alege cine vrei să fii în mediul virtual, creează o poveste interesantă în ceea ce te privește, inițiază mereu subiecte interesante de discuție și vei vedea curând că extrem de mulți bărbați te vor admira și vor dori să fie în prezența ta chiar și pentru câteva ore în online. Evident, pentru tine toate acestea se vor traduce în câștiguri mai mari și în posibilitatea de a avea tot ce ți-ai dorit din punct de vedere financiar.