În zilele noastre există atât de multe site-uri web pentru adulți încât amatorii de astfel de conținut chiar au de unde alege, însă niciunul dintre ele nu se compară cu OnlyFans, o platformă special creată pentru curajoșii care nu se tem să arate tot, chiar tot ceea ce vor să vadă fanii lor de la ei.

OnlyFans este o adevărate comunitate unde oamenii se reunesc și își susțin creatorii favoriți de conținut. Dar dacă abia ai început să folosești rețelele sociale de acest fel, s-ar putea să ți se pară dificil atunci când alegi ce videoclipuri și fotografii alegi să admiri mai întâi. De aceea, ca să-ți găsești mai ușor drumul, ți-am pregătit o listă cu câteva din cele mai populare și mai impresionante conturi.

Belle Delphine

Dacă nu ești de ieri de azi pe internet, probabil că ați auzit numele Belle Delphine într-un fel sau altul. Această creatoare de conținut plin de culoare și-a început cariera pe Instagram, unde a postat poze deloc safe de văzut în timpul serviciului, făcând cosplay, dar nu oricum, ci în cel mai lasciv mod cu putință. Printre cele mai notabile trăsături ale sale se numără peruca ei roz și trăsăturile fizice asemănătoare cu cele ale păpușilor. Personajul și conținutul ei unic cu siguranță nu sunt pentru toată lumea, dar cu siguranță a făcut ca oamenii să vorbească despre ea în întreaga lume. Din multe puncte de vedere, cu o comunitate de fani de peste 3 milioane de persoane, Belle Dephine a schimbat platforma Instagram, iar când a constatat că nu se poate exprima așa cum își dorește pe Instagram, a trecut la OnlyFans unde creează conținut pentru adulți, de cea mai bună calitate.

Riley Kwums

Numele ei unic spune multe (Dacă nu te-ai prins din prima, încearcă să-l citești cu voce tare. Încet). Iar aspectul ei fizic cu siguranță îți rămâne în minte de cum l-ai văzut prima oară. Cunoscută pentru fața și corpul ei frumos, Riley Kwums este în fruntea listei de conturi cu cel mai bun conținut de pe platforma OnlyFans! Riley este devotată urmăritorilor săi și este generoasă cu timpul ei, deoarece este disponibilă pe mai multe platforme, cum ar fi și Instagram, nu doar OnlyFans.

Megan Barton Hanson

Acest model din Essex a început să-și facă un nume la scurt timp după debutul ei în reality show-ul Love Island. De atunci și-a construit imperiul pe care îl deține acum și a obținut venituri totale cu mai mult de șase cifre din conținutul ei. Contul ei este îndrăgit de mulți pentru că postează foarte des și cu dor 25 de dolari ai acces la o gamă variată de materiale, astfel încât este imposibil să te plictisești privind-o.

Mia Khalifa

Era probabil de așteptat, dar fostul superstar din filmele pentru adulți, Mia Khalifa, și-a făcut loc imediat în rândul creatorilor de top de conținut de pe platforma OnlyFans. Cu o bază de fani deja stabilă, ei nu i-a fost deloc greu să se remarce și chiar să ajungă printre cele mai populare modele. Noul ei conținut este puțin diferit de cel vechi, dar dacă te înscrii pe OnlyFans ca să-l vezi, cu siguranță nu te va lăsa dezamăgit. Mia oferă fanilor săi o mulțime de imagini și videoclipuri pentru un tarif foarte generos, de doar 11 dolari pe lună și, din moment ce este un nume celebru, noi zicem că o asemenea ofertă nu este deloc una de ratat!

Erica Mena

Cu o uriașă comunitate de urmăritor pe Instagram și cu o faimă greu de atins, chiar și în rândul personalităților TV cu care împarte micile ecrane, Erica Mena este cu siguranță una din acele creatoare de conținut la care trebuie să fii atent pentru că altfel ai mult de pierdut. Indiferent dacă erai deja un fan al ei datorită spectacolelor pentru care este deja renumită sau dacă ai cunoscut-o doar prin intermediul platformelor sociale, cu siguranță materialele pe care le creează nu te vor dezamăgi niciodată. Singurul dezavantaj este că abonamentul ei este puțin mai scump decât al fetelor despre care am vorbit în această listă, dar la sfârșitul zilei, dacă tragi linie, ajungi la concluzia că a meritat fiecare bănuț.