Industria de videochat se dezvoltă din ce în ce mai mult în ultima vreme și vine la pachet cu multe oferte din partea companiilor care au ca acest obiect de activitate: desfășurarea de discuții în mediul online, între femei și bărbați din toate colțurile lumii.

La o simplă căutare pe Google găsești o multitudine de anunțuri de publicitate și de angajare din partea studiourilor de videochat. Tocmai de aceea, dacă vrei să începi o carieră în acest domeniu, trebuie să îți alegi cu grijă studioul la care să lucrezi. Nu toate sunt companii serioase alături de care să poți să ajungi la nivelul financiar dorit.

Dincolo de faptul că ar trebui să verifici dacă totul este în regulă din punct de vedere legal, că sunt serioși și profesioniști, că vei avea un contract care respectă legile din România și că îți vei primi la timp sumele de bani promise, ar trebui să alegi în primul rând o echipă care să îți asigure suportul necesar în activitate.

SAVAGE Studio crede în responsabilitate, legalitate, corectitudine, siguranță, stabilitate, suport

Dincolo de faptul că SAVAGE Studio este un studio de videochat perfect legal și care îți asigură desfășurarea activității în condiții de confidențialitate și securitate maxime, ar trebui să vii să ne cunoaștem în primul rând datorită principiilor în care credem: responsabilitate, legalitate, corectitudine, siguranță, stabilitate, suport. Suntem corecți cu plata la timp a modelelor și le asigurăm tot suportul necesar prin echipa auxiliară ce le susține la orice pas (specialiști din IT, HR, traineri). Credem în echipe stabile care lucrează împreună într-o atmosferă plăcută, doar în acest mod putând fi atinse cote financiare cât mai înalte.

SAVAGE Studio consideră modelele online cu care colaborează ca fiind partenere de business, nu simple angajate

În primul rând, considerăm modelele ca fiind partenerele noastre de afaceri, întrucât doar împreună putem aduce plusul de valoare dorit de ambele părți. Noi venim cu tot know-how-ul din domeniu iar modelele care ne aleg vin cu pasiune, seriozitate și dorință de a lucra. Așa cum ne recomandă și numele, la SAVAGE Studio îmbrățișăm noutatea, suntem open minded și credem în frumusețea libertății de exprimare proprii a fiecărui om. Suntem o echipă de oameni dinamici și tineri, profesioniști, corecți și deschiși la minte și alături de modelele noastre transformăm cele mai multe dintre visuri într-o realitate palpabilă. Nu ne ascundem după deget și spunem direct că acele câștiguri fabuloase despre care tot auziți vin doar după o muncă susținută, ca în oricare altă profesie de altfel. 

SAVAGE Studio oferă comisioane corecte și transparente pe care le plătește la timp

Corectitudinea față de modele este un lucru de bază în cultura noastră organizațională. Plătim la timp și corect toate sumele promise modelelor online, sume ce pot ajunge la mii de dolari lunar, în funcție evident și de dorința de muncă a acestora. Alături de echipa noastră chiar îți poți transforma visurile în realitate palpabilă. 

SAVAGE Studio oferă training modelelor

Modelele noastre sunt ajutate în orice pas al carierei lor de către traineri specializați. Trainerii sunt foarte importanți în activitatea oricărui studio de videochat profesionist întrucât aceștia nu numai că învață modelele debuntante primii pași în această meserie, ci le oferă și suport constant modelelor cui experiență. Observă evoluția modelelor, le oferă sfaturi prețioase atât în ceea ce privește modul în care acestea discută cu admiratorii lor online, cât și asupra imaginii acestora. La fel ca un manager de echipă, inspiră, susține și motivează modelele pentru ca acestea să atingă sume de bani importante.

SAVAGE Studio vrea ca alături de modelele sale să schimbe percepția societății despre videochat

Încă un subiect tabu pentru România, videochatul și practicarea profesiei de model online stârnesc în continuare controverse legalitatea de moralitatea sau legalitatea jobului.

Viziunea noastră este să schimbăm percepția societății românești în ceea ce privește desfășurarea activității de videochat, astfel încât meseria de model online merită să fie percepută, respectată și apreciată ca oricare altă profesie din nomenclatorul de meserii din România.

Vino alături de SAVAGE Studio nu numai pentru a-ți îndeplini visurile legate de viața glamuroasă și fără griji financiare pe care ți-o dorești, ci pentru a lucra cu o echipă profesionistă care te va susține la orice pas al carierei tale. Completează formularul nostru online și te așteptăm să ne cunoaștem.