Industria de videochat la nivel global, nu numai în România, este în plin avânt și există încă perspective de dezvoltare, întrucât mulți oameni apelează la acest gen de enterteinment în mediul online și sunt dispuși să și plătească.

Acest lucru se traduce prin faptul că încă este loc de a se cheltui bani în această piață și jobul de model de videochat va rămâne unul extrem de bine plătit.

Pe de altă parte, această creștere a cererii serviciilor de videochat înseamnă și o concurență mai mare între modele. Extrem de multe tinere au descoperit că această industrie le poate oferi satisfacțiile salariile și profesionale pe care și le doresc și multe românce își doresc să înceapă o astfel de carieră.

La o simplă căutare pe Google vei găsi multe anunțuri de angajări la studio de videochat, însă pentru a face cu adevărat banii visați trebuie să iei în calcul două criterii esențiale:

1. Să alegi un studio cu adevărat profesionist, 100% legal, care tratează businessul într-un mod extrem de serios.

2. Să îți dorești cu adevărat să te dezvolți în carieră și să fii extrem de determinată și la rândul tău, serioasă.

Bineînțeles, pe măsură ce vei căpăta experiență, cariera ta de model online de videochat va fi din ce în ce mai strălucitoare și vei putea să cumperi tot ce ai visat sau să ai un stil de viață extravagant pe care să ți-l permiți.

Ca în orice alt domeniu însă, există câteva secrete de reușită și aici. Și când spunem reușită, ne referim în mare parte la încasări lunare mari.

Trainerii Savage Studio îți dezvăluie 5 secrete pentru a fi și tu un model de videochat cu încasări lunare din ce în ce mai mari.

# Atitudinea pozitivă

Una dintre cerințele acestui job (asta dacă vrei să câștigi bani) este extrem de clară: o atitudine pozitivă. Lucru destul de ușor de intuit de altfel, întrucât cu siguranță nimeni nu își dorește să discute cu modele care au o dispoziție proastă. Sigur, toți avem zile și mai puțin bune, însă un model de videochat de succes știe că acestea trebuie lăsate înafara jobului. Oamenii care apelează la genul acesta de discuții online tocmai asta își doresc: o evadare din cotidianul lor și discuții pozitive și interesante cu modelele. De aceea, ca să atragi o audiență mai mare și să câștigi mai mulți bani trebuie să ai mereu o atitudine deschisă, să inițiezi discuții cât mai interesante și să zâmbești.

# Conversația interesantă

Pe lângă o apariție cu bun gust, un model online care este de succes trebuie să știe și cum să poarte conversații cât mai interesante. Frumusețea atrage, însă subiectele de discuție sunt cele care mențin atenția audienței. De aceea, încearcă să atingi mereu topicuri diverse care să capteze interesul admiratorilor tăi și să rămână cât mai mult timp conversând cu tine.

# Ținuta

În funcție de imaginea pe care vrei să ți-o creezi ar trebui să adopți și ținutele pe care pe porți atunci când intri online. Alege mereu outfituri cu bun gust și încearcă să fii cât mai aranjată și stilată posibil. Lookul împreună cu o conversație interesantă îți vor aduce cu siguranță încasări mai mari.

# Programul

Unul dintre atuurile jobului ca model de videochat este acela că ai un program flexibil. Pentru a face și bani însă, trebuuie să respecți un anumit interval orar, mai ales cel în care ai observat că admiratorii tăi sunt și ei online. 

# Ambientul

Ambientul din cameră trebuie să fie unul care să invite la relaxare și bună dispoziție. Încearcă să ai o cameră ordonată și amenajată cu bun gust. De asemenea, muzica pe fundal poate ajuta extrem de mult ca totul să pară mai relaxat și mai vesel.