Dacă vreii să de vii un model de videochat de succes, este bine să știi că există câteva trăsături care te ajută să te evidențiezi. Iată care sunt cele mai importante din acestea.

#1 Simțul umorului

Simțul umorului este un avantaj în orice domeniu, nu doar în cazul videochatului, doar că la videochat, unde trebuie să devii un entertainer veritabil, simțul umorului valorează mai mult decât în alte industrii. 

Un model cu simțul umorului va avea mereu ceva amuzant de povestit, iar lucrul acesta este foarte important dacă ne gândim la faptul că modelele de videochat nu câștigă bani decât pentru timpul pe care clienții lor îl petrec cu ele în conversații private.

#2 Carismă

Carisma este și ea o trăsătură foarte importantă pentru un model de videochat și pentru orice alt profesionist care lucrează direct cu publicul. Carisma te ajută să obții cereri de conversații private mai rapid și orice minut pe care îl salvezi din timpul tău mort, cel pentru care nu câștigi nimic, este foarte prețios.

Dacă nu te-ai născut o persoană carismatică, asta nu înseamnă că nu poți să faci videochat. Poți la fel de bine, doar că îți recomandăm să lucrezi puțin la această aptitudine. Există multe feluri în care poți deveni o persoană mai carismatică, iar cel mai simplu dintre ele presupune doar să stai în fața unei oglinzi și să ții discursuri. Fă acest lucru și studiază fiecare mișcare a corpului tău pentru a observa ce le place și ce nu le place clienților tăi, ce îi face să stea mai mult de vorbă cu tine și ce îi alungă.

#3 Curiozitate

Dacă ești o persoană curioasă din fire, nu ai cum să nu iubești videochatul.Persoanele curioase caută mereu să descopere mai multe despre lumea din jurul lor și o fac în cele mai creative moduri cu putință.

Persoanele curioase nu se dau niciodată în lături de la a cunoaște alte persoane, iar ca model de videochat, exact asta faci, stai de vorbă cu persoane noi zi de zi. Rar se întâmplă ca un membru al platformelor de videochat să se îndrăgostească în așa mod de un model încât să dorească să vorbească zi de zi numai cu el. De aceea, cel puțin la început, până ajungi să-ți fidelizezi publicul, ar fi bine să te pregătești pentru a cunoaște oameni noi ori de câte ori mergi la muncă.

#4 Disciplină

La prima vedere ar putea părea că nu există nicio industrie unde să ai parte de atât de multă libertate ca în videochat și într-adevăr, exact așa stau lucrurile. Dar dacă vrei să câștigi mulți bani, ar trebui să știi că un minim de disciplină este și el absolut necesar.

Dacă nu ești o persoană disciplinată, este pur și simplu imposibil să îți faci și să respecți un program regulat de muncă atunci când ai parte de atât de multă flexibilitate și din păcate, fără el, nici câștigurile tale de la sfârșitul lunii nu pot fi prea impresionante.

#5 Deschidere

Meseria de model de videochat, implică și nuditate. Ca model nu trebuie să stai toată ziua dezbrăcată în fața camerelor și să aștepți să te contacteze câte un potențial client. Ca model e nevoie să fii mult mai creativă de atât. Dar te-am minți dacă ți-am spune că videochatul pentru adulți nu are nicio legătură cu nuditatea.

Videochatul se bazează pe nuditate în proporție de 10-15%, cam atât cât are nevoie un model ca să-i convingă pe membrii platformelor de videochat să o contacteze, iar restul presupune discuții lungi și cât mai plăcute, în privat. Dar până ajungi să porți astfel de discuții, trebuie să te remarci prin ceva în fața atâtor alte femei care practică aceeași meserie și ar fi bine să porți haine cât mai lejere și atrăgătoare, care să le stârnească imaginația celor care te privesc și să-i facă să dorească să vorbească cu tine.

Ai toate aceste calități? Dacă nu, așa cum ai observat deja, nu e vorba de nimic bătut în cuie și nici de talente în adevăratul sens al cuvântului. Așa că, dacă vrei și te străduiești, le poți obține!