Dacă tocmai ți-ai găsit un job în cadrul unui studio de videochat în Iași sau în orașul pe care îl preferi și cauți surse de inspirație pentru a-ți construi o comunitate care să te susțină cât mai mult în proiectele tale, atunci poate că ar trebui să arunci o privire peste activitatea lui Amber Rose. Amber Rose nu este doar o artistă desăvârșită, ci și un influencer pe rețelele sociale care a preferat să stea mai în umbră până acum și care se dovedește o fire modestă și echilibrată chiar și în modul în care folosește platforma OnlyFans pentru a da fanilor ei o ocazie în plus să se apropie de ea.

Amber Rose a reușit performanța de a deveni unul din cei mai iubiți ambasadori din epoca ei și în același timp un influencer de valoare. Cu milioane de susținători, Care i-au fost aproape la fiecare mișcare, Rose s-a gândit să încerce și platforma OnlyFans pentru a se apropia și mai mult de cei care o iubesc, ceea ce s-a dovedit a fi o afacere foarte profitabilă.

Rose, în vârstă de 36 de ani, încă este la fel de uimitoare ca întotdeauna, iar fanii au primit un valoros premiu PG-13 prin intermediul paginii ei de Instagram, cu promisiunea că vor primi și mai multe odată ce oamenii se vor înscrie pentru abonamentul lunar.

OnlyFans păreau și ei încântați să colaboreze cu frumoasa mămică cu forme de invidiat, care a dat naștere la doi copii și nu se teme nici acum să-și arate corpul în toate splendoarea lui, pe rețelele sociale.

OnlyFans tocmai a câștigat încă o dată titlul de vedetă pur și simplu FABULOASĂ de când și-a deschis înregistrat numele pe OnlyFans, iar distracția abia a început deoarece @DaRealAmberRose este aici pentru a îndeplini visele celor care o admiră și a da un exemplu de așa da pentru modelele de videochat și toți artiștii care vor să câștige prin intermediul acestei platforme.

În toată gloria ei, Amber Rose chiar a postat un videoclip pe contul ei de Twitter în care a spus că speră ca fanii ei să fie la fel de entuziasmați ca și ea pentru această nouă mișcare.

Pe Twitter, vestea că Amber Rose va depăși toate așteptările celor care o vor urmări pe OnlyFans a avut reacția așteptată și i-a surprins chiar și pe câțiva dintre cei mai puțin rușinoși fani ai ei.

Contul lui Amber Rose are deja o vevchime de doi ani, iar când a apărut a făcut pur și simplu ravagii. Iată care sunt câteva din cele mai interesante reacții:

@fathershira: Am I about to invest in Amber Rose’s only fans? Prolly
Sunt pe cale să investesc în contul de OnlyFans al lui AMber Rose? Desigur!

@Money_HBK: Amber Rose gotta Onlyfans?? *waits for clips to hit the internet streets*
Amber Rose are OnlyFans? *așteaptă ca videoclipurile să ajungă pe străzile internetului*

@Blake_TN: Amber Rose just got onlyfans
Amber Rose tocmai și-a făcut onlyfans

@LadyLarkk: Amber rose has an only fans. Welp there goes my last $20.
Amber Rose are un cont de OnlyFans. Welp uit așa se duc și ultimii mei 20 de dolari.

@himmifrmthabloc: im not gon lie im thinking bout subscribing to Amber Rose only fans I wanna see it all tho bith bet not play me
N-o să mint, mă gândesc să mă înscriu la contul lui Amber Rose. Vreau să văd tot, sper să nu mă tragă pe sfoară.

@Amber rose on only fans? Where the lotion at
Amber Rose pe OnlyFans? Unde îmi este loțiunea?

@Lisa_MarieOx: I told Xavier I have to subscribe to Amber Rose only fans
I-am spus lui Xavier că trebuie să mă înscriu pe contul de OnlyFans al lui Amber Rose!

Acestea sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii lui Amber Rose pe Twitter. Există multe de acest fel, iar vestea bună este că Amber Rose nu a dezamăgit încă pe niciunul dintre ei.