Te-ai hotărât să devii un model de videochat și vrei să afli care sunt șansele să-ți clădești o carieră frumoasă și satisfăcătoare în acest domeniu? Atunci iată care sunt cele mai importante calități care ți-ar putea fi de folos și care te ajută să te dezvolți mai repede dacă le dobândești.

– Abilitatea de a comunica cu oricine

Cum reacționezi când faci cunoștință cu o nouă persoană? Te emoționezi și te rușinezi sau după ce ați făcut prezentările începi să vorbești fără a te eschiva despre oricare din subiectele care se aduc în discuție? Dacă crezi că ești cel de-al doilea tip de persoană, atunci te-ai potrivi de minune ca model de videochat pentru că abilitatea de a comunica cu oricine este un talent extrem de căutat în această meserie.

– Lipsa de inhibiții

Există două tipuri de videochat: videochat non-adult și videochat adult. În primul caz nu se așteaptă de la tine ca model decât să porți conversații obișnuite cu clienții tăi, fără a trebui să te dezbraci nici măcar de sacou. În cel de-al doilea caz, conversația se îmbină cu stimulul vizual și pentru a-i convinge pe clienții lor să le acorde cât mai mult din timpul pe care îl au la dispoziție, modelele de videochat sunt încurajate să poarte o ținută cât mai lejeră, care provoacă imaginația bărbaților. Dacă nu te simți confortabil să te dezbraci, este perfect în ordine dacă alegi videochat-ul non-adult, dar trebuie să știi de la început că o astfel de decizie nu-ți va aduce prea mulți bani. Pe de altă parte, dacă ești lipsită de inhibiții, sigură pe tine și știi cum să-ți pui calitățile fizice în valoare, sfatul nostru este să alegi videochatul adult și să faci cât mai repede primii pași spre o carieră de succes.

–  Deschiderea către experiențe noi

Ca model de videochat este foarte important să fii deschisă către a experimenta lucruri noi. Chiar dacă la prima vedere a fi model de videochat pare o meserie monotonă, în care ești obligată să stai ore în șir în fața unui calculator, în realitate nu există două zile din viața unei astfel de profesioniste care să fie la fel una cu cealaltă. Fiecare client al platformelor de videochat este diferit și din acest motiv și cererile pe care le primesc modelele de videochat sunt din cele mai diverse.

–  Curajul

Uneori, clienții modelelor de videochat le cer acestora lucru mai puțin obișnuite. Bineînțeles, nu este vorba de nimic periculos pentru că modelele de videochat nu se întâlnesc niciodată fizic, față în față, cu clienți lor. Dar din experiența noastră, am auzit modele videochat București spunând că unii din clienții lor le-au cerut să stea nemișcate în diferite poziții, pentru mai mult timp, în fața camerelor sau să le vorbească imaginându-și că vorbesc cu niște animale. Nu sunt cele mai obișnuite cereri, dar nici atât de rare pe cât ți-ai putea închipui pentru că tocmai acesta este motivul principal pentru care un bărbat vrea să stea de vorba cu un model de videochat: posibilitatea de a spune și a cerei unei femei frumoase să facă tot ceea ce el își dorește.

–  Flexibilitatea

Când vorbim de flexibilitate, nu ne referim la cât de talentată ești la gimnastică, deși și acest lucru s-ar putea să-ți aducă nenumărate beneficii ca model de videochat. Când spunem flexibilitate ne referim la ideea de a-ți face programul în funcție de clienții pe care îi ai. Chiar dacă de exemplu îți propui într-o zi să lucrezi doar două sau trei ore, dacă se întâmplă ca la sfârșitul programului să nimerești un client care să-și dorească o conversație lungă cu tine, este păcat să dai cu piciorul unei asemenea oportunități doar de dragul de a termina lucrul la timp. Este bine cunoscut faptul că modelele de videochat câștigă bani doar pentru timpul pe care îl petrec pe internet, în conversații private, cu clienții lor. De aceea, interesul tău în calitate de model este să vorbești cât mai mult și indiferent dacă te afli la începutul sau la sfârșitul programului să-ți pui meseria pe primul plan și să încerci să vorbești atât cât dorește clientul.