Videochatul, deși încă un subiect tabu pentru opinia publică din România, pentru tinerele care aleg o carieră în acest domeniu, el vine la pachet cu o competiție destul de importantă.

Femei frumoase care își doresc independența financiară sunt multe iar majoritatea care lucrează în acest domeniu posedă deja această calitate. Dar cum frumusețea este în ochii privitorului și oricum este relativă, personalitatea și entuaziasmul cu care este făcut acest job pot face diferența între succesul sau mediocritatea unui model online.

Sigur, atunci când lucrezi într-un studio de videochat imaginea contează foarte mult, întrucât aceasta este prima ”interfață” cu care intri în contact cu interlocutorii online. Ei văd pe un site prima dată o fotografie cu tine și cumva în funcție de aceasta vor alege să și comunice cu tine în continuare. Este de la sine înțeles că prin acea fotografie trebuie să transmiți nu doar frumusețe, ci și șarm, intrigă și magnestism pentru a-i convinge să discute în privat cu tine.

Aspectul plăcut însă nu este totul, nici măcar 50%, am zice noi.

Să lucrezi ca model online prespune să porți discuții cât mai interesante și empatice cu admiratorii tăi, astfel încât să își dorească să intre iar și iar pe chat pentru a vorbi cu tine. Optimismul, inteligența și abilitățile tale de comunicare sunt cu mult mai importante pentru a menține discuții interminabile, decât doar o față frumoasă, un outfit care te avantajează sau un machiaj perfect. Atitudinea deschisă, empatia și pofta de viață vor fi aliatele tale pentru a cuceri câți mai mulți parteneri de discuție. 

Știm că se vehiculează în societate că practic meseria de model online este imorală din anumite puncte de vedere, însă lipsa de informare a oamenilor pune această etichetă mult mai mult decât ceea se întâmplă cu adevărat în timpul jobului. 

De aceea, SAVAGE Studio a creat propria definiție pentru domeniu, viziunea companiei fiind aceea de a schimba percepeția negativă a societății despre această activitate.

Videochat = Capacitatea, seriozitatea și talentul femeilor sigure pe ele, ambițioase, inteligente, frumoase, pline de șarm și magnestism de a dezvolta discuții în mediul online cu bărbați din toate colțurile lumii.

Mai mult, SAVAGE Studio are o politică specială în ceea ce privește modelele online cu care colaborează. Aceste sunt considerate partenere de business și nu doar simple angajate, considerând că ambele părți putând să își atingă obiectivele doar dacă lucrează cu seriozitate împreună. Studioul vine cu tot know-how-ul din piață iar modelele cu determinare, profesionalism și ambiție.

De aceea, noi apreciem dincole de fețe frumoase, caractere puternice, femei sigure pe ele, care au obiective clare și care sunt foarte serioase în ceea ce privește îndeplinirea lor. Nu facem reclamă doar la povești despre mașini luxoase și o viață lipstită de griji financiare, fără a spune că acestea vin la pachet cu o muncă extrem de elaborată. 

Împreună cu trainerii, modelele care colabrează cu SAVAGE Studio, devin branduri în mediul online, devenind personalități virtuale care sunt apreciate și căutate de mulți fani. Întrucât încasările și îndeplinirea obiectivelor financiare setate sunt strâns legate de timpul petrecut în conversație, modul de a discuta, temele abordate, inteligența și otpimismul devin mult mai importante decât aspectul fizic. Pentru a nu se pierde printe mulțimea de competitoare și fețe frumoase, ajutate de traineri permanent, modelele SAVAGE Studio se diferențiază de concurență: au întotdeauna o atittudine de femei puternice dar relaxate, au șarm și magnetism, atrag priviri virtuale și dezvoltă discuții inteligente și de calitate cu interlocutorii lor.

Dacă vrei să te convingi sau să afli cât mai multe despre domeniu și mai ales despre cum te poate ajuta echipa SAVAGE Studio să îți transformi visurile de independență financiară în realitate palpabilă, completează formularul online de angajare.