În industria videochatului, clienții foarte generoși se numesc balene. Este vorba despre acei membrii ai platformelor de videochat care cheltuiesc chiar și într-o singură zi mai mult decât sunt dispuși să investească pentru a vorbi cu un model cei mai mulți bărbați întreaga viață.

Bărbați care cheltuiesc câteva mii de euro într-un singur weekend pentru modelele lor preferate există, iar ca model de videochat, pentru că un astfel de specimen este pur și simplu un vis devenit realitate, ar trebui să înveți să-i recunoști, dar și să știi ce așteptări au ca să-i poți convinge să te aleagă pe tine ca muză a lor.

Ce doresc cei mai generoși membri ai platformelor de videochat?

În ceea ce privește prestațiile, clienții cu bani nu sunt cu mult diferiți față de cei cu bugete mai modeste. Aceștia, ca și oricare alți bărbați care apelează la videochat pentru a-și satisface poftele sexuale sau pentru a-și hrăni imaginația cu ceva fresh, creativ, imprevizibil, un lucru pe care nu-l pot face uitându-se pur și simplu la un film pornografic.

Dacă ar fi să-i luăm pe rând pe fiecare, probabil că am observa o preferință aparte pentru imaginile de înaltă calitate, lucru de altfel normal atunci când investești o avere în videochat. Dar nu prin asta se diferențiază clienții cu bani ai platformelor de videochat, de cei obișnuiți.

Când vine vorba de videochat, balenele, sau acei membrii ai platformelor de videochat care plătesc foarte mult, se așteaptă să aibă parte de mai multă securitate. În general, aceștia sunt persoane de vază, care nu vor să-și riște reputația intrând pe un website obscur și de aceea sunt dispuși să plătească mai mult, chiar mult mai mult, pentru a avea garanția că au parte de un show pentru adulți exclusivist, 100% sigur.

Cine sunt cei mai generoși membri ai platformelor de videochat?

Bărbații cu banii care își petrec timpul pe plamtformele de videochat îi recunoști în general de la distanță. Fiind în general bine educați și unși cu toate alifiile, ei au un mod aparte de a vorbi și de a se comporta, mai elevat și mai rafinat.

Majoritatea lor provin din țări unde limba engleză se vorbește ca limbă maternă. De aceea, ca model, ar trebui să fii pregătită să lucrezi pe alt fus orar dacă vrei să ai șansa să vorbești cu o balenă din Statele Unite ale Americii, din Canada sau din Australia.

În rest, pentru că majoritatea lor contactează modelele de videochat de acasă, nu am putea spune că există și alte elemente care să-i dea de gol.

Cât cheltuiesc cei mai generoși membri ai platformelor de videochat?

Streamate este cunoscută ca una din cele mai populare platforme de videochat de la ora actuală. Pe ea poți găsi cam tot ce îți dorești și tot ce poți să-ți imaginezi în ceea ce privește sexul virtual, iar în ceea ce privește cheltuielile membrilor, media lunară de persoană se învârte undeva la 40-50 de dolari pe lună. Pentru Flirt4Free pe de altă parte, un alt website de top din domeniu, sumele ajung în medie până pe la 120 de dolari, mai mult decât dublu față de Streamate. Dar și în cazul paltformei Streamate și în cazul lui Flirt4Free trebuie să ținem cont de faptul că aproximativ 5% din membrii cheltuiesc de aproximativ 15 ori mai mult decât restul de 95%, iar din acești 5%, 10% sunt balene dispuse să scoată din buzunar măcar 10.000 de euro pe lună.

Global, dacă analizăm toate platformele de videochat active în prezent, suma medie cheltuită de persoanele care le folosesc este de aproximativ 70 de dolari pe lună. Aceștia sunt utilizatorii obișnuiți, care, să spunem, în loc să-și cheltuiască banii pentru alte mici plăceri ale vieții, îi investesc în videochat.

Apoi, avem de-a face cu peștii mari, care cheltuiesc în jur de 300 de dolari pe lună pe platformele de videochat, balenele mici care le dedică aproximativ 1000, balenele cu un buget de 10.000 de dolari pe lună și super balenele care sunt dispuse să plătească și peste 30.000 de euro pentru a vedea ce le place.