Ce știi de ce le este oamenilor frică de întuneric? Specialistii au ajuns la concluzia că frica de întuneric este de fapt frica de necunoscut. În absența luminii Niciunul dintre noi nu este capabil să spune ce se ascunde în spatele unui dulap înalt, sub pat, pe o alee pustie, printre copacii unei păduri. Iar lucrurile devin și mai înfricoșătoare dacă se face întuneric întru un loc unde ai ajuns pentru prima oară.

Așa este și atunci când obții un job nou și trebuie să să obții performanțe chiar dacă nu ai nici un pic de experiență în domeniul respectiv. Acest lucru se întâmplă în egală măsură pentru un job la bancă de exemplu sau pentru unul în industria videochatului.

Ca model de videochat Mai ales dacă nu ai lucrat niciodată întru în domeniul în care să fie nevoie să relaționezi direct cu clienții tăi îți este frică în primul rând de așteptările pe care le-ar putea avea aceștia.

Ce se așteaptă bărbații să primească de la un model de videochat?

Când decizi să devii un model de videochat un lucru pe care trebuie să nu uiți niciodată este faptul că membrii platformelor de videochat sunt niște bărbați ca oricare alții. Doar pentru că investesc în conversații private cu modelele de videochat, asta nu înseamnă că membrii platformelor de videochat au mai puțină experiență în a lega relații cu femei în lumea reală.

Motivul pentru care atât de mulți bărbați adoră compania modelelor de videochat este faptul că din partea lor pot primi o atenție specială. Fii realistă și gândește-te: cine apelează în general la serviciile modelelor de videochat? Tinerii care își pot petrece zilele prin baruri și cafenele, iar nopțile la agățat prin cluburi sau bărbații căsătoriți de mulți ani, cu neveste care au început să-i neglijeze și cu copii care îi storc de energie? Ai ghicit! În general, cei din urmă sunt cei care atunci când au un ban de cheltuit, îl cheltuiesc pe câteva momente de plăcere cu un model de videochat. Iar când ajung în privat, lucrul pe care îl cer cel mai des este exact atenția de care nu pot beneficia acasă.

Ca să câștige mulți bani, modelele de videochat ar trebui să cunoască psihologia bărbaților căsătoriți, să le știe nevoile și să aibă dispoziția necesară pentru a le satisface. De multe ori nu este nevoie de nimic mai mult decât de deschidere și răbdare pentru a asculta un om în toată firea despre cum se bucură de micile succese ale vieții sau despre cum se plânge de lucrurile care îl nemulțumesc în viața profesională sau cea particulară.

Contrar opiniei populare videochatul nu este bazat doar pe nuditate și o sexualizare exagerată a femeilor. Videochatul este de fapt despre nevoia de a vorbi cu o persoană cald și răbdătoare pe care o are orice bărbat care se simte singur.

De asemenea videochatul este și despre naturalețe. Nu îți mai fă griji dacă nu arăți ca Kim Kardashian, Megan Fox Scarlett Johansson. Nu asta Își doresc bărbații care apelează la platformele de videochat și investesc în conversații private.com modelele. Ei vor să vadă o femeie frumoasă, dar reală. Imprevizibilă și naturală.

Dacă faci puțină cercetare și cauți testimoniale ale clienților platformelor de videochat Vei observa că majoritatea acestora laudă naturalețea modelelor și spontaneitatea momentelor la care sunt părtași. Dacă ar vrea să privească în film erotic ar putea face acest lucru pe internet fără să plătească absolut nimic. Dar interacțiunile regizate niciodată nu se pot compara cu savoarea unei întâmplări care are loc exact în fața ochilor tăi.

În plus este vorba și despre intimitate. Chiar dacă modelul cu care vorbești a arătat lucrurile pe care ți le arată ție la sute sau poate chiar mii de clienți înaintea ta faptul că atunci când comunici cu el este vorba despre o conversație privată îți oferă un plăcut sentiment de exclusivitate.

În concluzie bărbații care apelează la modelele de videochat își doresc imprevizibilitate, naturalețe, răbdare și intimitate.