A fi model de videochat nu este o misiune simplă. Modelele de videochat, cel puțin cele care câștigă bine, sunte niște femei rafinate, foarte inteligente, care știu să se descurce în orice situație.

La început, meseria de model de videochat poate fi destul de provocatoare, mai ales pentru cineva care nu a mai lucrat niciodată într-un astfel de mediu. Dar, cu timpul, pe măsură ce capeți experiență, chiar dacă nu le ai încă de la început, poți să obții calitățile necesare unui model care câștigă bine. Iar până atunci, nu este o idee tocmai rea să te ghidezi după principiul: fake it, fake it, `till you make it și să adopți unul din rolurile de mai jos.

Cum să te comporți ca model de videochat?

Fetița inocentă care abia așteaptă să faceți nebunii

O mulțime din clienții platformelor de videochat caută cu înfrigurare pe platformele de profil femei tinere, cu o aparentă lipsă de experiență, pe care și-ar dori să le educe și să le inițieze în tainele maturității. Nu este nimic ciudat în a-ți dori să fii primul pentru cineva, mai ales când vine vorba de sexualitate. Și cu toate că sunt perfect conștienți că totul nu este decât un rol bine jucat de o profesionistă, acești bărbați caută să-și satisfacă curiozitatea măcar pe internet. De aceea, ca model de videochat, dacă vrei să-ți cucerești rapid publicul și să atragi de partea ta bărbați cu astfel de idealuri, poți să pozezi în adolescenta neexperimentată, care abia așteaptă să fie luată de mânuță și ghidată de către un bărbat mai matur. Dacă nu ai mai prestat niciodată pe o platformă de videochat și vrei să obții succes rapid, aceasta este probabil cea mai simplă abordare întrucât, la un moment, chiar și tu ai fost o fetiță ca cea al cărui rol trebuie să-l joci.

Femeia care adoră să facă pe plac bărbaților din viața ei

O femeie supusă, la care visează bărbații, nu este nici pe departe genul acela de femeie pe care îl acuză societatea zilelor noastre. Când vine vorba de sex, supunerea față de bărbat nu are nicio legătură cu statul în bucătărie și spălatul rufelor. Nici pe departe. Este vorba doar de senzualitate, de poftă și dorință, precum și de eliberare. Ca să te prefaci într-o astfel de femeie, măcar în fața camerelor de filmat, îmbracă-te într-o ținută sexy, dar foarte feminină și răspunde tuturor celor care te caută prin cuvinte senzuale, delicate, bine alese și cântărite. Învață să ceri, dar și să mulțumești când ți se oferă și tratează-i pe toți cei care te plătesc cu respectul cuvenit. Poate că nu ești chiar așa în viața reală, dar un cuvânt frumos și o vorbă caldă te pot duce foarte departe în meseria de model de videochat.

Femeia care nu ratează nicio ocazie de a te pune la colț

Știai că nu tuturor bărbaților le place să dea comenzi și să spună tuturor ce să facă? Mulți dintre ei adoră să li se ordone, bineînțeles, atunci când sunt în pat, împreună cu o femeie frumoasă. Și chiar dacă în calitate de model de videochat nu vei interacționa niciodată fizic cu clienții tăi, ca să faci ca totul să pară mai real pentru ei, poți să le ceri și tu să se dezbrace sau să-și atingă anumite părți ale corpului acționând în tandem cu tine și simțind aceeași plăcere pe care o simți și tu. Ca și o întâlnire reală, videochatul poate fi un joc în doi și este chiar mai plăcut și mai simplu de ambele părți atunci când este tratat așa. Pe de-o parte, pentru tine ca model, timpul trece mai repede și veniturile sunt mai mari când nu ești tu singura care prestezi, iar clienții tăi, care obțin și ei o satisfacție maximă alături de tine, banii vor părea mai bine cheltuiți.