Meseria de model online a devenit tot mai populară pe piața muncii din România. Deși încă este un subiect tabu pentru societate, multe tinere au înțeles că realitatea și ce presupune această meserie cu adevărat, nu au legăură cu zvonurile false legate de domeniu.Nu este nimic ilegal și nici imoral, din moment ce jobul în sine presupune doar desfășurarea de discuții exclusiv online prin intermediul unei camere web, discuții pe care modelele pot să le încheie oricând doresc. Astfel, multe dintre doamne și domnișoare au înțeles care este tipologia acestui job, îl aleg și se declară chiar încântate de modul în care se desfășoară activitatea și mai ales de câștigurile fabuloase.

Dacă îți dorești și tu să alegi această meserie, iată de ce ar trebui să alegi să lucrezi alături de un studio de videochat profesionist, asa cum este și SAVAGE Studio. Beneficiile pe care le obții alături de o companie care cu asta se ocupă practic și care are o echipă profesionistă în spate sunt cu mult superioare decât cele pe care le-ai obține pe cont propriu.

1. Câștiguri garantat mai mari

Dacă lucrezi cu un studio profesionist, know-how-ul industriei cu care vine acesta te poate propulsa către o cale sigură spre succes. Au contracte și colaborează cu cele mai bune site-uri din domeniu, astfel nu trebuie să pierzi tu timp cu căutările, să își bați capul să faci contracte sau alte lucruri de acest gen. Singura ta treaba va fi să fii cât mai pozitivă și optimistă și să porți discuții cât mai interesante și cât mai lungi cu admiratorii tăi online. Astfel câștigurile tale vor fi din ce în ce mai mari.

2. Lucrezi 100% legal și beneficiezi de confidențialitatea datelor

Studiourile de videochat care își desfășoară obiectul de activitate cu simț de răspundere respectă întotdeauna condițiile legislative și fiscale din România. Plătesc taxe și impozite către statul român și lucrează cu modelele doar pe bază de contracte de muncă în care sunt stipulate toate drepturile și obligațiile pentru ambele părți și cu specificații clare despre remunerațiile financiare.

De asemenea, confidențialitatea îți este asigurată, site-urile pe care vei activa neputând fi accesate din România.

3. Trainingul pus la dispoziție

Beneficiezi de training specializat având constant alături de tine o echipă dedicată. Mai ales dacă ești la începutul acestei cariere, vei avea nevoie cu siguranță de oameni specialiști care pot să te îndrume cum poți să îți faci treaba cât mai bine. De la sfaturi legate de machiaj și îmbrăcăminte, până la a învăța cum să folosești resursele tehnologice (laptop, cameră web, conectare pe platformă) sau cum poți reuși să atragi câți mai mulți admiratori pe chatul privat, la SAVAGE Studio vei avea o echipă suport dedicată, fie că ești începătoare, fie că ai experiență.

4. Asistență tehnică 24/7

Ai parte de asistență tehnică 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. Lucrând exclusiv online, limitări tehnice și problemele pot apărea la tot pasul. De cele mai multe ori sunt probleme care nu țin doar de o simplă deconectare a internetului sau o disfuncționalitate a laptopului. Pot apărea situații mai greu de rezolvat și atunci, ca tu să îți poți desfășura jobul fără griji, trebuie ca aceste preocupări tehnice să fie lăsate în grja unor specialiști.

5. Locații exclusiviste

Studiourile de videochat își desfășoară de regulă activitatea în locații ultracentrale și au decoruri luxoase și cu o calitate superioară. De asemnea, întreaga atmosferă este una plăcută și prietenoasă, lucru care te va ajuta cu siguranță la desfășurarea jobului și la propria fericire și liniște.

Vino să descoperi toate avantajele oferite de SAVAGE Studio. Un mic pas ce constă în completarea formularului nostru de angajare poate fi startul decisiv către viața de lux pe care o meriți.

[vfb id=’1′]