Dacă te-ai angajat ca model de videochat și vrei să ajungi în top, ei bine, trebuie să știi că nu este suficient doar să arăți bine, ci trebuie să cauți mereu să te perfecționezi. La Savage Studio, un studio videochat București cu renume și istorie, beneficiezi de un trainer specializat în îndrumarea modelelor de videochat către o carieră de succes, dar dacă acest lucru nu ți se pare suficient și dorești cu tot dinadinsul să-ți forțezi limitele, atunci iată care sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le înveți.

Limba engleză

Engleza este o limbă universală, care te ajută mult nu doar în industria videochatului, ci în orice domeniu. Concentrându-ne doar pe videochat însă, putem spune despre limba engleză că este un atu extrem de important deoarece majoritatea clienților care intră în contact cu modelele de videochat sunt vorbitori de limba engleză. În primul rând, persoanele originare din țări în care limba engleză se vorbește ca limbă oficială sunt în geral persoane mai înstărite, care își permit să investească mai mult în micile plăceri ale vieții, ca de exemplu videochatul. Pe de altă parte, și persoanele care provin din țări cu limbi mai greu accesibile, folosesc tot limba engleză pentru a comunica eficient cu modelele de videochat. Și de aceea, indiferent de cine sunt clienții tăi sau de unde te contactează, dacă vorbești bine engleză, ai numai de câștigat și la propriu și la figurat.

Cum să te machezi

Majoritatea studiourilor de videochat pun la dispoziția modelelor lor make-up artiști și hair styliști profesioniști, care le fac să arate pe femei ca niște fragile și frumoase păpuși de porțelan. De aceea, multe modele au impresia că ele nu mai trebuie să învețe cum să se machieze. Dar această atitudine este total greșită deoarece, dacă ești genul de femeie care nu se machiază în mod obișnuit, atunci când te vei privi în oglindă și nu te vei mai recunoaște, chiar dacă machiajul pe care îl porți este unul din cale afară de reușit, nu vei ști cum să te afișezi cu el în fața camerelor. De aceea, sfatul nostru este să te lași pe mâna experților la studio, dar să înveți cum să te machiezi și pe cont propriu ca să câștigi încredere în tine și de asemenea să înveți care este atitudinea potrivită pe care trebuie să o adopți în funcție de machiajul pe care îl porți.

Cum să porți o conversație

Știai că există de dezbateri, oratorie și retorică? Astfel de cursuri nu sunt dedicate doar oamenilor politici sau avocaților, ci oricărui specialist care are legătură directă cu clienții săi, iar succesul meseriei sale depinde de capacitatea sa de a comunica. Când faci videochat, poți genera venituri doar în momentul în care clienții vorbesc cu tine în privat și cu cât ei comunică mai mult cu tine, cu atât câștigi mai mult. De aceea, dacă te bazezi doar pe felul cum arăți și cât de repede te dezbraci, conversațiile tale cu clienții tăi vor fi foarte scurte deoarece aceștia nu vor mai fi interesați să stea de vorbă cu tine odată ce vor fi descoperit totul despre tine, măcar în ceea ce privește corpul. Pe de altă parte, nici nu poți să apari în fața camerelor de filmat îmbrăcată în Baba Dochia deoarece nimeni nu își dorește să vadă pe un site de videochat un astfel de personaj și să mai plătească și bani pentru a vorbi cu el. Astfel, ca să porți conversații cât mai lungi, sfatul nostru este să te specializezi în arta conversației și astfel să-ți cucerești clienții și prin capacitățile intelectuale, nu doar atuurile fizice.

Cum să fii cât mai feminină

Bărbații care accesează site-urile de videochat o fac pentru că au un vis: chiar dacă trebuie să plătească, ei își doresc să vadă femei aproape perfecte, cum nu au în jurul lor în realitate. Este vorba despre femei care știu să vorbească, știu să zâmbească și în primul rând, știu să cucerească. Învață mult și transformă-te și tu într-o astfel de femeie, iar lumea va fi la picioarele tale.