Suntem convinși că ai auzit, nu de multe ori, ci de foarte multe ori, despre videochat. Fie în contexte pozitive cum ar fi câștiguri mult peste media din România, mașini luxoase și vacanțe în orice colț al lumii, haine, genți, pantofi și parfumuri scumpe, cât și în contexte negative, cum că ar fi un domeniu imoral și câteodată mai puțin legal, iar modelele ar trebui să facă destule lucruri mai puțin ortodoxe ca să câștige bani.

Cu atâtea informații contradictorii, idei preconcepute și o societate care mai mult e gata să pună etichete negative decât să înțeleagă, SAVAGE Studio îți recomandă cea mai bună cale spre aflarea adevărului despre videochat: informarea.

Doar studiind și aprofundând un domeniu, vei înțelege nu numai structura și modul în care se desfășoară lucrurile, ci vei putea să îți faci o opinie proprie despre orice auzi și astfel să discerni singură între informații reale și inventate. Și…cel mai important aspect, să îți dai seama dacă acest domeniu ți s-ar potrivi și ție, dacă ți-ar plăcea și dacă ți-ai dori să își construiești o carieră de succes.

Despre faptul că noi, SAVAGE Studio, suntem un studio de videochat profesionist, 100% legal, format dintr-o echipă de oameni muncitori, corecți, care îmbrățișează noul și schimbarea și care sesizează în permanență oportunități de dezvoltare, nu are rost să îți povestim acum, întrucât afli totul despre noi, de aici. Vei descoperi rapid că suntem transparenți, deschiși și onești și că respectăm toate legile din România.

Care este descrierea jobului de model online?

Vrem mai degrabă, să îți împărtășim ce presupune fișa postului pentru meseria de model online, în viziunea noastră, ea fiind unul din punctele în jurul cărora se nasc cele mai false idei și preconcepții despre videochat. Și asta, tocmai pentru că videochatul în opinia societății pare a fi mai degrabă ce nu este, decât ce este el cu adevărat, adică: discuții exclusiv online, realizate prin intermediul unei camere web și care se defășoară în general între bărbați și femei. Într-adevăr, videochatul este încadrat la segmentul de enterteiment pentru adulți, dar nici asta NU are legătură cu ce își închipuie majoritatea și anume, obligativitatea de te dezbrăca în fața camerei.

Care sunt cerințele pentru candidate?

Îți explicăm în cele ce urmează exact care sunt cerințele acestui job și te lăsăm pe tine să înțelegi cât este preconcepție și cât este adevăr din cele ce se spun despre munca într-un studio de videochat.

În primul rând, la SAVAGE Studio considerăm modelele ca fiind partenerele noastre de business. DA! Partenere de business pentru că doar împreună putem crea o companie stabilă și de succes pentru ambele părți și nu…nu este doar o poveste. Îți vom demonstra cu siguranță atunci când vei deveni partenera noastră, cum visul și povestea independenței pot deveni o realitate de succes.

Candidata ideală are următoarele calități și abilități:

  • este serioasă, ambițioasă, inteligentă, perseverentă și mai ales sigură pe ea, liberă în gândire, optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze
  • are foarte bune abilități de comunicare, știe limba engleză la nivel conversațional și discută într-un mod inteligent, pozitiv și relaxat cu partenerii online 
  • știe să se facă plăcută, este empatică, are răbdare, ascultă interlocutorul și participă activ la discuție
  • posedă atât arta senzualității feminine cât și a persuasiunii, este un mix plin de șarm și magnetism care va atrage cu siguranță mulți admiratori online

Ce presupune jobul de model online într-un studio de videochat?

  • Discuții exclusiv online prin intermediul unei camere web cu oameni din toate colțurile lumii. 

Fără să ai vreo interacțiune fizică, doar din fața unei camere web, vei purta conversații online cu bărbați din toate colțurile lumii, în cel mai normal și firesc mod posibil, la fel cum ai face-o pe orice rețea de socializare cu anumiți amici. Și toți folosim rețelele de socializare unde există și text chat și video, nu-i așa? ☺

  • Discuțiile se desfășoară într-un cadru profesionist și 100% legal, având alături de tine o echipă întreagă. 

Pe platformele de videochat discuțiile sunt duse la un alt nivel, acela de profesionalism. Fiind susținută de o echipă întreagă de oameni, de la traineri care te vor învăța toate trucurile pentru a avea succes în fața camerei video, până la specialiști IT care se vor asigura că totul funcționează perfect din punct de vedere tehnic, tu vei fi în centrul atenției pentru a face activitatea principală pe care o presupune jobul tău: discuții cât se poate de normale și naturale cu bărbați și admiratori din toate colțurile lumii, în mediul online.

  • Discuțiile sunt controlate doar de tine. Nimeni nu îți va impune nimic.

Bărbații care accesează site-urile de profil caută compania unei femei inteligente și empatice, prietenii și conversații de calitate, mai mult decât show-uri private de nud sau seminud. Pentru că vei discuta cu oameni care sunt din țări diverse și care au credințe, valori și culturi diferite, vei întâlni nu numai personalități diverse, ci și tipologii diferite. Așadar, discuțiile voastre poate pot lua și o turnură de acest gen, nu este complet exclus, însă cu siguranță nu este obligatoriu. Mai mult, tu ai posibilitatea să conduci și să controlezi orice discuție, chiar să o și închei, dacă simți că s-au atins niște limite cu care nu ești de acord.

  • Discuțiile mai lungi îți aduc câștiguri mai mari.

Este important să reții că nimeni nu îți va impune cum să îți conduci propriile discuții. Sigur, cu cât ai abilitatea de a atrage câți mai mulți admiratori cu care să ai discuții private cât mai lungi, câștigurile tale vor crește exponențial, însă doar de tine depinde cum faci să se întâmple asta. La SAVAGE Studio există traineri care te vor ajuta să descoperi cea mai bună versiune a ta și care îți vor da sfaturi prețioase, de la cum să te comporți în fața camerei, până la ce tip de machiaj sau îmbrăcăminte să adopți.

  • Imaginea ta contează

Pe lângă inteligența ta de a purta discuții cât mai interesante, va fi apreciată și frumusețea și imaginea ta. Mereu fresh, mereu aranjată, veselă și optimistă, dar și atentă la detalii ca machiaj sau outfituri, vei reuși să atragi atenția, iar discuțiile pe privat vor fi din ce în ce mai multe și cu o durată mai mare.

Noi, SAVAGE Studio îți asigurăm tot suportul tehnic (camere web, internet, rețele securizate prin care confidențialitatea ta va fi păstrată pentru România) și logistic(camere decorate frumos și luxos) și traineri specializați care să te ajute, astfel încât tu să poți să vii mereu la job fără griji. Singurele tale ”griji” trebuie să fie cum să fii cât mai plăcută, empatică, plină de energie bună și optimism pentru a atrage câți mai mulți admiratori online.