Nu există o rețetă pe care trebuie s-o respecte toate modelele de videochat atunci când sunt contactate de membrii platformelor pe care activează. De la mici show-uri de dans sau de striptease și până la conversații fără sfârșit despre câte-n lună și-n stele, există o mulțime de lucruri pe care le poate face un model de videochat ca să capteze atenția interlocutorilor săi.

Ce poți să faci ca model de videochat atunci când vorbești cu un membru al platformelor de videochat?

Atunci când te contactează în privat unul din membrii platformelor de videochat, primul lucru pe care poți să-l faci este să saluți și să te prezinți. Ține minte că cu cât vorbești mai mult, cu atât câștigi mai mulți bani.

De fapt, ca model de videochat, câștigi bani pentru fiecare minut petrecut online într-o conversație privată. Dar este mai simplu să vorbești decât orice alt lucru pe care l-ai putea face online, în fața camerelor web.

În ceea ce privește subiectele de conversație, nu există niciun fel de limite. Dacă te simți confortabil, poți vorbi despre ceea ce îți face plăcere să faci sau despre rutina ta obișnuită de zi cu zi. Ai grijă însă să nu oferi prea multe detalii personale și niciun fel de date care ar putea face posibilă identificarea ta. Pentru siguranța lor și a celor dragi, modelele de videochat sunt sfătuite de echipele studiourilor de videochat să nu ofere niciun fel de detalii personale și nici măcar să nu-și dezvăluie numele adevărat pe internet, ci să folosească porecle.

De asemenea, pe internet, în conversațiile private mai poți oferi membrilor de videochat care vorbesc cu tine show-uri private. Fie că te joci singură, cu propriul corp, fie că folosești jucării sexuale ca să stârnești imaginația celor care te privesc sau îți inviți o prietenă în fața camerei web, alegerea e ta.

Mai poți să dansezi, să cânți, să te dezbraci sau orice trece prin cap. Ori dacă nu ai idei, poți să propui interlocutorilor tăi să te provoace. Mai poți să te joci cu interlocutorii tăi și să-i provoci și tu să facă tot felul de lucruri. Este doar un mit faptul că tuturor bărbaților le place să comande partenerelor lor. Există și bărbați cărora le place la nebunie să facă pe plac partenerelor lor, indiferent dacă este vorba de soție, iubite sau doar un model de videochat cu care vorbesc din când în când, atunci când își doresc o evadare din realitate.

După cum vezi, nu există nimic pe care trebuie să-l faci în mod obligatoriu atunci când vorbești cu cineva pe internet și de asemenea, nici lucruri interzise, cu condiția ca partenerilor tăi de discuție să le placă spectacolul pe care îl pui în scene.

Ce nu trebuie să faci ca model de videochat atunci când vorbești cu un membru al platformelor de videochat?

Întotdeauna când vorbești cu cineva în privat, trebuie să reții un lucru: fiecare minut petrecut cu tine o costă pe persoana respectivă măcar 3 euro pentru care se așteaptă să primească în schimb momente de calitate. Ce înseamnă asta?

Pentru banii pe care îi plătesc, membrii platformelor de videochat vor să vadă în schimb pe ecranele lor o femeie frumoasă și cu încredere în propria persoană, care să știe cum să comunice cu orice și să se facă plăcută partenerilor săi de discuție. Mai vor să vadă de asemenea o femeie care știe să primească, dar și să ofere. O femeie care nu spune nu la toate provocările pe care le primește, iar atunci când spune, oferă alternative foarte atractive în locul acțiunilor pe care le refuză.

Ca model de videochat este normal și chiar indicat să-ți stabilești limite, dar trebuie să găsești și niște lucruri la care nu te întrece nimeni și care pot deveni punctele tale forta atunci când comunici pe platformele de videochat.