Te-ai decis să devii model de videochat? Avem o veste bună pentru tine. Noi, cei de la SAVAGE Studio, facem angajări pentru modele videochat București.  Jobul de model de videochat nu este dificil deloc, însă la fel ca în orice alt domeniu, este important să-ți începi prima zi de muncă cu dreptul.

Din acest motiv, îți vom spune ce trebuie să faci de îndată ce vei începe să lucrezi la SAVAGE Studio.

Obișnuiește-te cu mediul și încearcă să afli informații ce îți pot fi utile

Ține cont de faptul că nu vei interacționa doar cu clienții, ci și cu modelele de videochat care deja lucrează la noi. Află de la ele care sunt secretele unei cariere de succes în videochat și cum trebuie să procedezi pentru a atrage atenția clienților. Reține! NU trebuie să le copiezi pe celelalte modele, ci doar să-ți faci o idee despre cum ai putea să-i captivezi cu personalitatea ta.

Planifică prima discuție online cu clienții   

Stabilește ce ai vrea să discuți cu cei pe care îi vei cunoaște online. Care este imaginea pe care vrei să o creezi despre tine. Pentru ca prima discuție online să se desfășoare fără probleme, ar fi bine să-ți faci o listă cu punctele tale forte. Îți place să citești, să dansezi, să scrii, să pictezi? Care sunt lucrurile care te pasionează și despre care ai vrea să discuți?

Vestimentație

Este important să reții că un model de videochat trebuie să-și aleagă cu mare grijă vestimentația înainte de a începe o discuție online cu un client. Aceasta trebuie să fie elegantă, comodă și să exprime felul tău de a fi.

Muzică

Pentru ca discuția cu clienții să fie cât mai plăcută posibil, alegerea unui fond muzical poate fi o idee excepțională. Așadar, alege acele melodii care îți plac. Astfel, clienții au șansa de a afla mai multe despre tine datorită stilului muzical preferat. Pe de altă parte, poți opta pentru melodii de diferite stiluri. Poți schimba melodia în funcție de subiectul conversației pe care o ai cu clienții.

Machiaj

Potrivit specialiștilor în psihologie, buzele roșii fac femeia mai atractivă. Machiată, aceasta pare mai competentă și mai plăcută. Așadar, alege bine tipul de machiaj înainte de a începe discuția online, deoarece acesta îți va schimba complet aspectul. Prima impresie despre maniera în care te machiezi este importantă. Mai importantă decât îți poți imagina.

Păr 

Podoaba capilară este unul dintre cei mai mari protagoniști. Aranjează-l, răsfață-l cu produse nutritive pentru a-i da strălucire. Astfel, vei avea un aspect frumos.

Unghii

Aspectul tău trebuie să fie impecabil, ca și cum te-ai aranja să mergi la o petrecere. Unghiile sunt protagoniste, trebuie să le cureți și să le faci cu lac semipermanent sau cu gel. Mâinile cu unghii frumoase întotdeauna atrag clienții.

Gândește pozitiv

Înainte de a începe discuțiile online, închide ochii și gândește-te la cum va fi ziua ta. Vizualizează cum te vezi și cum te vei comporta. Nu uita că ceea ce gândești asta atragi.

Gândirea pozitivă nu este benefică doar pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău. Așadar, încearcă să-i molipsești cu energia ta pozitivă și pe cei cu care vei conversa.

Fă ceea ce-ți place 

Alege subiectele de conversație preferate. Încearcă să discuți despre ceea ce îți face plăcere. În felul acesta vei reuși să creezi clienților o imagine frumoasă despre tine.

Atitudine

Atitudinea este importantă în orice fel de conversație, dar mai ales pe parcursul uneia online. Fii spontană, pune-ți în evidență personalitatea, demonstrează-ți potențialul.

Interacționează cât mai mult cu clienții

Unui model de videochat trebuie să-i placă să converseze și să interacționeze cât mai mult cu clienții. Jobul de model de videochat asta presupune.

Dacă vorbești engleza este extraordinar, deoarece  jobul de model de videochat presupune purtarea de discuții cu oameni din toate colțurile lumii. Interacțiunea este cheia având că, cu cât vei discuta mai mult cu aceștia, cu atât ei vor căpăta mai multă încredere în tine.

Așadar, te așteptăm la o cafea să ne cunoaștem mai bine și să-ți oferim un job plin de satisfacții.