La prima vedere poate părea destul de simplu să câștigi bani ca model de videochat. Dar când veniturile tale depind pur și simplu dependente de starea de sipirt a publicului, lucrurile se complică semnificativ.

După cum se spune, nu poți mulțumi chiar pe toată lumea. Dar ca să câștigi bine ca model de videochat, trebuie să faci plac majorității. 

De asemenea, lăsând la o parte atitudinea publicului, încă un lucru care face ca meseria de model de videochat să fie și mai complicată, este faptul că în această industrie competiția este extrem de acerbă și la un moment dat, ajungi să te simți ca un peștișor mic într-un iaz plin de pești. 

De aceea este bine ca înainte de a căuta cele mai bune oferte de angajare studio videochat, să cunoști câteva trucuri pe care le folosesc cele mai bune modele de videochat din întreaga lume. 

Iar ca să ai un punct bun de plecare când vine vorba de studiul tău, ți-am pregătit în acest articol o listă cu cinci din cele mai importante sfaturi pe care vrem să ți le dăm în calitate de experți în domeniu.

Îmbracă-te cu haine care garantat îți aduc succesul

Poate părea un sfat destul de ciudat pentru un model de videochat, având în vedere că majoritatea femeilor din această industrie, în timpul muncii, se îmbracă toate asemănător, în lenjerii cât mai elabrate sau colorate.

Dar tocmai pentru că la prima vedere toate modelele de videochat se îmbracă aparent la fel, poți să te faci remarcată prin vestimentația ta. Fă-ți un obicei din a te privi în oglindă și a încerca cât mai multe ținute pentru a afla ce îți vine cel mai bine. 

Nu toți bărbații care folosesc platformele de videochat își doresc să vadă femei cât mai dezbrăcate. Multora dintre ei le place să vadă femei frumoase, grațioase, elegante, îmbrăcate cu haine care le vin perfect.

Ei nu sunt acolo doar pentru senzații tari, ci și pentru artă. De aceea, asigură-te că prin felul cum te îmbraci le oferi clienților tăi un spectacol nemaipomenit care să-i reasigure că banii lor au meritat până la ultimul cent.

Spune o poveste frumoasă. Nu tot ce vorbești în fața camerelor trebuie să fie adevărat

Se știe că videochatul nu este doar despre nuditate. De fapt, doar 5-10% din timpul pe care modelele îl petrec în mediul online se bazează pe nuditate și restul, trebuie să fie umplut de povești consistente, care să-i incite pe bărbați și să-i facă curioși să petreacă mai mult și mai mult timp cu modelul cu care au ales să vorbească.

În ceea ce privește discuțiile, nu e nicio problemă dacă te inspiri din viața reală și povestești clienților tăi întâmplări din traiul tău de zi cu zi, amintiri din copilărie, povești de la universitate sau de la locul de muncă și alte exemple asemănătoare. La urma urmei, ideea este să petreacă cu tine cât mai mult timp în mediul online. Dar gândește-te foarte bine și la impresia pe care poveștile tale o lasă celora care le ascultă.

De exemplu, atunci când este înfierbântat după ce a privit un show fierbinte oferit de un model talentat, unui bărbat s-ar putea să i se pară interesantă și istorioara unei fete de liceu care a mers la mall cu prietenii. Dar când se răcorește și începe să gândească din nou la rece, își dă seama că nu prea merită să plătească bani pentru astfel de banalități și ori taie conversația mai din scurt, ori se îndreaptă pur și simplu către alt model cu povești mai interesante.

Astfel, pentru că oricum totul nu este decât o iluzie pentru cei care te privesc, ai putea să le oferi iluzii până la capăt și să te gândești la scenarii mai fanteziste pe care să le prezinți. Povestește-le de exemplu cum ți-ai luat cele mai bune prietene și ați dat o petrecere în pijamale care a avut până la urmă un final neașteptat de sexy, sau cum ai jucat cu gașca ta de băieți adevăr și provocare și i-ai lăsat să-ți dea cele mai aspre, dar și plăcute pedepse și tot așa. Ideea nu e să fie totul adevărat, ci să sune plauzibil și să-i facă pe clienții tăi să-și imagineze întreaga experiență, incitându-i. Iar dacă vii cu o poveste destul de bună și ești norocoasă, s-ar putea să mai ceară un show special de la tine înainte să închidă.

Mănâncă (la propriu) în fața camerelor

Să nu îți imaginezi nimic deocheat pentru că în acest punct ne referim strict la mâncare. Fără să sugereze nimic erotic, împărtășirea unei mese cu cineva poate fi un lucru extrem de intim și tocmai de aceea atât de multe cupluri ies în oraș să mănânce la prima întâlnire.

Acum să nu crezi că te sfătuim să întinzi festine și să te înfrupți din tot zece feluri de preparate culinare. Când vine vorba de mâncare, poți apela la ceva mai simplu și mai practic ca de exemplu un fruct sau ceva dulce.

Încearcă de exemplu cu mere, struguri, prăjituri, înghețată sau ciocolată, pe care să le savurezi pe îndelete și în timpul spectacolului pe care îl oferi să-l inviți și pe spectatorul tău să ți se alăture.

Dacă mănânci de față cu ei, clienții tăi se vor simți mai apropiați de tine, vor prinde mai multă încredere și vor fi mai receptivi la ce vinzi, un lucru extrem de important când vine vorba de servicii de videochat.

Prefă-te că ești slabă și vulnerabilă

Când vine vorba de relațiile dintre femei și bărbați, un lucru este clar, vulnerabilitatea vinde. Iar ca model de videochat ai de la început un avantaj deoarece pentru simplu fapt că te afli în fața camerei de luat vederi arăți ca o persoană vulnerabilă, expunându-ți fiecare centimetru al corpului în fața celui care te privește.

Se știe că femeile care fac videochat sunt niște femei puternice, mereu stăpâne pe situație și mereu în control, chiar dacă uneori pare să nu fie chiar așa. Dar tocmai această aparentă fragilitate le aduce câștigurile mari de care se pot bucura în această industrie.

De când lumea bărbaților le-a plăcut să le știe pe femei la picioarele lor, să se simtă ei sexul puternic și chiar dacă nu spun asta cu voce tare acum, în secolul XXI, sentimentele lor au rămas aceleași încă de la facerea lumii.

De aceea, intră-ți în rolul femeii slabe, care are nevoie de bărbatul de lângă ea și pentru asta îl admiră, îl respectă și îl ascultă, indiferent de ceea ce el îi cere. O astfel de abordare nu numai că nu te costă nimic, cu excepția unui gram de mândrie, ba mai mult, te ajută să obții câștiguri la care nici măcar nu ai visat vreodată.

În concluzie, cât timp nu ți se întâmplă să dai peste un masochist în adevăratul sens al cuvântului, încearcă să te comporți umil și servil, fără însă a renunța la sclipirea obraznică și provocatoare din ochi și cu siguranță vei ajunge foarte departe.

Vorbește și nu vorbi, în funcție de partener și de situație

Știai că există o mulțime de membrii ai platformelor de videochat care atunci când contactează un model nu vor să-l vadă decât cum stă nemișcat în fața camerei? Se pare că mulți bărbați au un fetish cu femei frumoase complet imobile și acest lucru s-ar putea datora presiunilor pe care le primesc din partea femeilor din viața lor.

Femeile în general sunt cicălitoare. Mamele își bat copiii la cap să fie cuminți. Iubitele îi săpăcesc pe iubiții lor să le ofere mai multă atenție. Iar soțiile își toacă soții cu tot felul de cerințe care mai de care mai banale, dar și mai obositoare.

De aceea, în general, bărbații care apelează la platformele de videochat, o fac pentru a întâlni femei diferite de ceea ce au lângă ei în viața reală. Mulți dintre ei își doresc femei care să vorbească puțin sau care doar să-i asculte și să îi consoleze atunci când este cazul.

Astfel, pornind de la această premisă, înainte să începi să vorbești vrute și nevrute, testează-ți mai întâi partenerul ca să afli cât este de deschis și ce așteptări are de la tine.

Dacă vezi că îți răspunde repede la întrebări și mai mult, te întreabă și pe tine despre lucrurile de care tu te interesezi, atunci ia-o ca pe un semn că poți să vorbești. Dar dacă îl vezi mai taciturn, ca să lungești cât mai mult conversația, apelează mai mult la comunicarea non-verbală și ademenește-l în mrejele tale prin gesturi și mișcări care să-l incite.

Nu este greu pentru o femeie să dea pe spate un bărbat, chiar și fără a deschide gura. Cu o singură privire și cu atitudinea potrivită, femeile au puterea de a-i aduce la degetul mic pe partenerii lor de discuție, lăsându-i să creadă de fapt că ei sunt șefii, dar în realitate toată lumea știe că lucrurile stau altfel.