Dacă credeai că meseria de model de videochat este doar despre nuditate, să știi că te-ai înșelat amarnic deoarece nici măcar modelele cu experiență de ani de zile nu ar reuși să câștige veniturile fabuloase despre care se vorbește atât de des în această industrie dacă nu ar avea ce discuta cu fanii lor.

Iar pentru că la început de drum s-ar putea să ți se pară mai greu să găsești topicuri de discuție care să-ți țină fanii interesați de poveștile tale, am întocmit noi pentru tine o listă cu câteva idei de la care ai putea să începi.

Vorbește despre hobby-uri

Pentru a începe o conversație interesantă cu membrii platformelor de videochat care îți vizitează pagina sau camera de chat, încearcă să identifici câteva lucruri în comun pe care le ai cu ei. De exemplu, abordează subiectul „hobby-uri” și astfel, discuția va începe pe o notă pozitivă și interesantă, iar partenerii tăi de conversație vor avea șansa de a vorbi cu tine despre lucrurile care îi interesează. Nu uita totuși că diversitatea este o regulă de bază a oricărui model de webcam de succes, așa că la un moment dat va trebui să treci la un alt subiect de interes pentru a păstra lucrurile interesante și proaspete.

Concentrează-te pe detalii despre viața personală

În cele mai multe cazuri, bărbații care folosesc acest tip de divertisment au nevoie de un prietenă sau o confidentă care să fie deschisă la minte, veselă și să nu-i judece. Fie că au probleme în viața personală și vor să vorbească despre ele sau că sunt mândri de realizările lor, ei caută să comunice și să fie consolați sau felicitați, în funcție de caz. Astfel, un model devideocaht are rolul de a sfătui sau de a oferi confort fanilor săi, așa că dacă nu știi ce alt subiect să abordezi sau ce sfaturi să dai într-o anumită situație, încearcă să-ți aduci interlocutorii în zona de confort și să alegi un topic de conversație plăcut. Poți face asta de la început dacă simți că ei vor să vorbească și să ți se destăinuie, sau ceva mai târziu după ce îi cunoști mai bine și le-ai câștigat încrederea.

Vorbește despre sex ori de câte ori se ivește ocazia

Chiar dacă ești un model de videochat non-adult și activitatea ta nu este legată de nuditate sau sex, poți aborda astfel de subiecte în discuțiile tale cu fanii tăi pentru că astfel ei se vor simți mai apropiați de tine și brusc vor deveni mai dispuși să ți se destăinuie. Până la urmă, despre sex, ca subiect de conversație, ai putea vorbi și despre un bărbat pe care abia l-ai întâlnit, mai ales că toată lumea abia așteaptă să-și spună părerea despre acest lucru considerat încă „tabu”, chiar și în zilele noastre. Faptul că ai mintea deschisă și că îți place să vorbești despre orice îi va încânta pe fani și îi va încuraja să revină la tine de fiecare dată când simt nevoia să vorbească despre subiecte delicate. Iar asta înseamn mai mulți bani pentru tine și mai puțin timp petrecut online încercând să convingi de fiecare dată pe cineva să te caute în privat.

Cu cât asculți mai mult sfaturile formatorilor tăi și cu cât acumulezi mai multă experiență în domeniu, cu atât îți va fi mai ușor să abordezi chiar tu membrii platformelor de videochat și să ai conversații interesante cu aceștia. Ca model de videochat, nu este simplu să aduni o bază de fani loiali, dar nici imposibil. Dacă reușești să cunoști membrii platformelor de videochat îndeaproape și să găsești subiecte interesante de fiecare dată când vorbești cu ei, atunci îți va fi din ce în ce mai ușor să-ți construiești propria comunitate. Cu răbdare și creativitate, vei vedea cum contul tău bancar devine din ce în ce mai generos în fiecare lună. Așa că fii pozitivă, serioasă, pusă pe distracție și prietenoasă și în curând vei deveni un model de videochat popular, care trăiește ca un adevărat VIP.