Iată că am ajuns în anul 2022, când meseria de model de videochat este o meserie legală de mai mult de două decenii încoace și o mulțime de românce au ales să-și facă din ea o carieră. Din acest motiv, industria videochatului a devenit din ce în ce mai competitivă, lucru pentru care multe femei, înainte de a deveni modele de videochat, se întreabă pe bună dreptate dacă mai merită sau nu să-și aleagă o astfel de carieră în prezent.

Se mai câștigă bani din videochat în anul 2022?

Când fac angajări studio videochat, cele mai multe companii nu spun exact modelelor lor cât pot câștiga într-o lună, ci mai degrabă cât pot câștiga într-un minut, sau într-o oră. Iar acest lucru se întâmplă pentru că este foarte greu de estimat cât va câștiga un model la început de drum, care nu are încă experiență în acest domeniu și nu a învățat secretele meseriei.

Ca model de videochat nu generezi venituri decât atunci când reușești să-i convingi pe clienții tăi să poarte conversații private cu tine. Iar ca pentru a putea face acest lucru, modul în care te prezinți trebuie să fie mai atractiv pentru cei care te privesc decât al tuturor celorlalte femei de pe platformă. De aceea, trebuie să oferi ceva în plus. Iar înainte de a purta o conversație propriu-zisă, singurul lucru pe care îl poți oferi tu, iar alte femei nu este farmecul personal.

Pentru a deveni membrii unei platforme de videochat, bărbații care au acest hobby, plătesc sume importante și se așteaptă să primească în schimb servicii pe măsura investițiilor lor.

Cu alte cuvinte, da, încă se câștigă bani din videochat și acum deoarece cineva încasează toți acei bani pe care membrii platformelor de videochat îi investesc în pasiunea lor. Dar dacă nu muncești și nu știi cum să joci, sunt șanse mici ca o parte din acei bani să ajungă la tine.

Ce să faci ca să fii un model de videochat de succes?

  • Să faci tot posibilul să arăți cât mai bine

Toate femeile sunt frumoase, indiferent de trăsăturile lor fizice și nu vom contesta niciodată acest lucru. Dar ca să arate cu adevărat bine în ochii celor care o privesc, o femeie trebuie să se îngrijească și să investească imaginea ei. Ai văzut vreodată pe rețelele sociale acele postări virale în care diferiți make-up artiști își exersează talentele pe chipurile unor femei aparent obișnuite și le transformă în prințese și regine? Ei bine, la asta ne referim când spunem că trebuie să arăți cât mai bine ca să câștigi mult ca model de videochat.

  • Să investești în dezvoltarea ta personală

Este aproape imposibil să câștigi mulți bani din videochat doar pentru felul în care arăți. Chiar dacă începi să te dezbraci și apelezi la astfel de trucuri pentru a capta cât mai mult timp atenția interlocutorilor tăi, la un moment dat tot va trebui să începi să vorbești ca să lungești conversația. Și singurul mod în care poți ajunge să găsești pe loc subiecte interesante de discuție este să investești în dezvoltarea ta personală.

  • Să înveți cum să farmeci prin cuvinte

Ca să atragă atenția potențialilor lor clienți, modelele de videochat pot trimite mesaje prin care să-i ademenească. Cu cât acestea sunt mai piperate și mai incitante, cu atât mai bine deoarece pun pe jar pe interlocutori și îi fac să-și dorească să intre în conversații private. Pentru a nu pierde prea mult timp până reușești să agăți membrii platformelor de videochat, ar fi bine să-ți faci un repertoriu de mesaje care știi că au efectul scontat și să înveți să farmeci prin cuvinte.

  • Să fii cât mai comunicativă sau deschisă

Cu cât ești o fire mai caldă, mai prietenoasă și mai deschisă, cu atât ai mai multe șanse să obții câștiguri mari în calitate de model de videochat. De aceea, atunci când te așezi în fața camerelor de filmat, fii relaxată, fii zâmbitoare și vorbește cu clienții tăi așa cum ți-ar plăcea să fii tratată tu.