Erica Mena este unul din modele de top de pe platforma OnlyFans, dar și un influencer cu o comunitate impresionantă de fani care o cunosc atât de pe rețelele sociale, cât și de pe micile ecrane.

Erica Mena este unul din membrii principali ai distribuției Love & Hip Hop: Atlanta, producție aflată deja la cel de-al zecelea sezon.

Ea apare, de asemenea, ca membru al distribuției secundare în sezonul doi din Love & Hip Hop: New York și ca membru principal al distribuției în sezoanele trei până la cinci. ca membru principal o poți vedea începând cu sezonul șapte din Love & Hip Hop: Atlanta și apoi ca suport în sezonul nouă.

Ce făcea Erika Mena înainte de Love & Hip Hop care i-a adus faima de care se bucură în ziua de azi?

Erica Mena este un model urban care și-a câștigat celebritatea pe cont propriu, un creator de conținut cu foarte multă experiență și o cântăreață talentată. S-a născut în Bronx, New York, ca fiică a Soniei Mena, o femeie de origine portoricană și a lui Brian Mena, tatăl ei dominican. Ea are un fiu, King Javien Conde (născut la 1 martie 2007) al cărui tată este fostul său iubit, Raul Conde, care este membru al trupei Terror Squad cu Fat Joe și Remy Ma. În 2009, ea a apărut ca angajată Dash care face probleme pe E! reality show, alături de Kourtney și Khloé Kardashian.

Erica s-a alăturat distribuției Love & Hip Hop: New York ca membru secundar al distribuției în sezonul doi. S-a prezentat ca o rivală a lui Kimbella, care concurează cu ea încă de pe vremea când concurau împreună pentru diferite joburi de model. Încă din primul episod cele două intră într-o altercație de proporții, care a făcut-o pe Erica instant de două ori mai cunoscută decât înainte de a apărea pentru prima oară pe micile ecrane.

În lupta pe care a putut-o vedea o lume întreagă, sau cel puțin cei care urmăresc emisiunea, s-au aruncat pahare cu șampanie și a curs și puțin sânge, lucru care a dus la întărirea măsurilor de securitate pentru toate spectacolele Love & Hip Hop de atunci încoace, inclusiv la angajarea de bodyguarzi personali pentru membrii distribuției și aplicarea unei interdicții totale a argintăriilor din sticlă și metal pe platou.

Ea este promovată în distribuția principală pentru cel de-al treilea sezon, care se concentrează pe relația ei turbulentă cu managerul Rich Dollaz și pe luptele lui pentru a-și începe cariera muzicală. Erica se identifică ca bisexuală și intră într-o relație cu o femeie, Cyn Santana, în cel de-al patrulea sezon al emisiunii. Relația lor se dezintegrează în sezonul cinci, iar Erica își găsește dragostea cu rapperul Bow Wow. Mai târziu, cei doi se logodesc.

Erica a refuzat să filmeze pe scenă cu ceilalți membri ai distribuției în timpul reuniunilor speciale ale noului sezon, anunțând că aceasta va fi și ultima ocazie în care va mai apăra pe platoul emisiunii. De asemenea, Erica și Bow Wow s-au despărțit la doar câteva luni după ce ea a părăsit serialul.

Erica s-a alăturat din nou francizei în anul 2017, apărând mai întâi în serialul special Love & Hip Hop New York: Dirty Little Secrets, iar apoi s-a alăturat distribuției Love & Hip Hop: Atlanta în sezonul șapte, mutându-se în Atlanta pentru a-și începe cariera muzicală. A reluat și vechea lăgătură cu prietena ei de o viață Estelita, pe care a încercat s-o îndepărteze de Stevie J, pe care îl vede ca pe un manipulator. Cearta dintre ea și Stevie a devenit una din intrgile din cea de-a doua jumătate a sezonului, culminând cu o ceartă aprinsă la reuniunea specială a emisiunii în care el iese din scenă. Erica nu s-a mai întors în sezonul următor, dar a apărut în calitate de comentator în emisiunea Special 40 Greatest Love & Hip Hop Moments: The Reboot.

Cât despre contul ei de pe platforma OnlyFans, Erica te invită să ne invită pe toți să ne transformăm în niște musculițe, să ne așezăm pe peretele camerei ei și s-o privim în cele mai intime momente ale vieții sale. Pentru acest lucru trebuie să plătim totuși un abonament de 25.99 dolari pe lună, dar merită din plin să plătești acest preț derizoriu fie că vrei s-o vezi pe frumoasă actriță în toată splendoarea ei, fie că vrei să înveți de la ea și apoi s-o imiți.