Megan Barton-Hanson a devenit recent milionară după ce a început să vândă fotografii care nu mai lasă niciun pic de loc imaginației să zboare, deloc sigure de privit la locul de muncă. Dar cine este ea mai exact și cum de a ajuns celebră?

De fapt, Megan Barton-Hanson a început mai întâi ca model de videochat pe rețelele sociale unde și-a câștigat celebritatea și abia apoi a apărut în seria din anul 2018 a emisiunea Love Island. Megan a intrat în vilă ca o bombă în ziua 8 și a ajuns până în finală alături de fostul ei iubit, Wes Nelson.

De când a părăsit vila, Megan a mai apărut într-o serie de emisiuni TV, unde a acceptat oferte de modeling și a postat pe Instagram fotografii făcute cu ocazia colaborărilor pentru care și-a dat acceptul.

Ce s-a întâmplat între Megan Barton-Hanson și acel bărbat însurat cu care obișnuia să se întâlnească?

În iunie 2020, Megan a fost fotografiată sărutându-se cu iubitul ei multimilionar Harry Fenner, dar în curând a ieșit la iveală că el era de fapt căsătorit.

După ce știrile despre căsătoria lui au fost dezvăluite, Megan l-a părăsit, sau cel puțin așa susține o sursă care a acceptat să vorbească despre asta în cadrul unui interviu acordat unei publicații celebre.

Are Megan Barton-Hanson o relație în prezent?

Megan și Wes s-au despărțit în timpul show-ului Dancing on Ice, deși și la început păreau să fie în relații bune, dacă nu chiar foarte bune. Dar asta s-a schimbat cu siguranță pe parcursul show-ului și Megan a susținut chiar că fostul ei a fost „prea orbit de faimă”.

Cu câteva luni înainte, și în timpul filmărilor pentru Celebs Go Dating, au circulat zvonuri că Megan se întâlnește cu starul TOWIE Demi Sims (sora mai mică a lui Chloe Sims).

Într-un interviu pentru o revistă, Megan a spus: „Cred că eu și Demi suntem foarte asemănătoare. Ne-am legat pentru că ea a fost prima fată cu care am putut vorbi cu adevărat despre faptul că-i plac fetele și la fel ca și mine este și ea mereu în atenția publicului, așa că mă înțelege. Suntem prietene foarte bune, dar rămâne de văzut cum va merge treaba din punct de vedere romantic.” Megan a mai adăugat: „ Înainte mă uitam la întâlniri ca la o corvoadă, când ar trebui să fie de fapt ceva distractiv și interesant. Iar acum mă bucur, exact așa cum ar trebui.”

Cu toate acestea, a devenit clar că lucrurile s-au terminat între pereche, Megan ar fi întâlnit cu cineva nou.
Reprezentantul starului Love Island a spus pentru The Sun: „Megan și Demi au oprit etapele incipiente ale întâlnirii, după ce Megan a instigat o conversație în care i-a spus lui Demi adevărul despre cum se simțea, și asta din cauza vârstei și a multor lucruri. a diferențelor din viața lor că ea o vedea mai mult ca pe o prietenă bună.
„Această știre a căzut prost cu Demi, diferența de vârstă dintre ei devenind și mai evidentă atunci când a blocat-o apoi pe Megan pe rețelele de socializare.”