Nu multă lume din România vorbește despre meseria de model de videochat cu toate că în țara noastră o mulțime de femei lucrează în această industrie. Videochatul încă este un subiect tabu. Dar dacă ne gândim mai bine la ce trebuie să faci și la ce se așteaptă clienții de la tine în calitate de model de videochat, atunci lucrurile nu ar mai părea atât de sumbre. De aceea, ca să facem puțină lumină cu privire la acest subiect, ne-am gândit să vorbim în acest articol despre câteva meserii cu care se aseamănă foarte bine meseria de model de videochat.

Cu ce alte profesii se aseamănă meseria de model?

Cu meseria de psiholog

Nu toți bărbații care folosesc platformele de videochat o fac pentru a vedea femei goale. Ba dimpotrivă, cei care accesează astfel de platforme doar din acest motiv sunt în minokritate. Cei mai mulți bărbați care folosesc platformele de videochat o fac pentru a vorbi cu o femeie care știe să-i asculte și mai mult, să le dea un sfat pertinent în legătură cu problemele lor. De aceea, meseria de model de videochat seamănă într-o oarecare măsură și cu meseria de psiholog pentru că doar un psiholog este căutat de clienții lui pentru a le asculta problemele și a-i îndruma către regăsirea sinelui.

Cu meseria de profesor

S-ar putea să te surprindă, dar mulți bărbați care iau legătura cu modelele de videochat nu o fac ca să le dea indicații, ci dimpotrivă, ca să fie îndrumați de ele. Poți s-o privești ca pe un fetish tipic bărbătesc, sau în orice alt mod, dar multor bărbați le place să li se spună ce să facă, mai ales dacă așa-zisele porunci vin de la o femeie frumoasă, sigură pe ea, care folosește față de ei un ton jucăuși, dar ferm și convingător. De aceea, din acest punct de vedere, meseria de model de videochat are câteva lucruri în comun și cu meseria de profesor sau educator. Iar dacă ne gândim că profesorii de pretutindeni au petrecut în ultimii ai mai mult timp online decât fizic, atunci găsim și mai multe asemănări dintre meseria de model și cea de formator.

Cu meseria de actriță

Meseria de actriță este probabil meseria care are cele mai multe lucruri în comun cu meseria de model de videochat. Astfel, dacă ți-ai dorit dintotdeauna să apari pe micile ecrane, dar n-ai apucat niciodată să înveți să joci, să-ți găsești o agenție și să ajungi la casting-uri, atunci, să devii model poate fi șansa ta. Specialiștii în domeniu chiar recomandă femeilor care practică această meserie să privească fiecare conversație online ca pe un rol pe care trebuie să-l joace cât mai bine. Ca model de videochat nu te mai gândi că tu ești tu, ci o fată superbă, pe care toată lumea o admiră, și pentru care orice bărbat ar face orice ca să primească câteva clipe de atenție. Astfel, îți va fi mult mai simplu să îndeplinești fiecare din cererile clienților tăi, indiferent de cât ar fi ele de neobișnuite, și să faci diferența dintre relațiile pe care le ai în viața de zi cu zi și cele pe care le clădești online, cu fiecare din bărbații care te contactează.

Cu meseria de mamă

Calitatea de mamă nu este o meserie, dar poate fi privită totuși ca un job full time. Însă ce legătură are ea cu videochatul. Odată ce ajung să profeseze ca modele videochat, o mulțime de femei își dau seama că de fapt, bărbații care le caută sunt ca niște copilași răsfățați care au nevoie de atenție. Societatea din zilele noastre pune multă presiune pe bărbați și din acest motiv, unii dintre ei se simt la un moment dat încolțiți și caută o clipă de evadare în conversațiile pe care le poartă cu modelele de videochat, așteptându-le de la ele să îi trateze ca pe niște copii. De aceea, dacă îți place să alinți, să fii drăgăstoasă și să acorzi atenție persoanelor din jurul tău, atunci cu siguranță ar trebui să-ți placă și meseria de model de videochat deoarece se potrivește de minune calităților tale.