Dacă te-ai gândit să devii model de videochat, indiferent dacă ai luat această decizie pentru a câștiga un venit substanțial sau pentru a-ți mai rotunji puțin veniturile pe care le ai deja, ori dacă ai celtuieli prea mari și nu poți să le susții, iată ce trebuie să faci ca să începi cu dreptul în această industrie.

În România există nu mai puțin de 2000 de studiouri de videochat. Așa că nu este nimic ciudat sau neobișnuit dacă te simți puțin copleșită în ceea ce privește alegerea studioului potrivit și nu știi cum să procedezi pentru a-l alege pe cel mai bun pentru tine.

Dacă am dori doar să ne promovăm, atunci am spune pur și simplu că cel mai bun studio de videochat pe care îl poți găsi în România este Chattitude. Dar scopul nostru principal nu a fost niciodată autopromovarea, ci mai mult ne-am concentrat pe susținerea modelelor noastre în luarea celor mai bune decizii și educarea tuturor femeilor din țara noastră care doresc să devină modele de videochat de succes.

La ce trebuie să fii atentă atunci când alegi un studio de videochat la care să te angajezi?

#1 Frecvența cu care efectuează plăți

Acesta poate fi unul din factorii decisivi în ceea ce privește alegerea unui studio de videochat. Unele studiouri de videochat plătesc lunar, altele o dată la două săptămâni și mai sunt și unele care îți oferă banii după fiecare zi de lucru dacă așa îți dorești. Din acest punct de vedere nu există studiouri bune sau rele pentru că fiecare model de plată are avantajele și dezavantajele sale. Dar pe de altă parte trebuie să fii foarte atentă la ceea ce alegi deoarece îți va fi foarte dificil să aștepți până la un anumit termen de plată dacă tu ești mereu pe minus cu finanțele, dar și să primești bani la discreție însă doar puțin câte puțin.

#2 Procentul din venituri care îi revine modelului

Există studiouri de videochat care acordă modelelor lor doar 30% din veniturile pe care le generează, iar altele care pornesc de la un minim de 65%. Din acest punct de vedere bineînțeles că mai mult înseamnă mai bine, dar trebuie să fii atentă și la celelalte avantaje pe care ți le oferă studioul la care vrei să te angajezi și să le judeci în raport cu volumul câștigurilor tale nete. Nu te bucura prea mult dacă găsești un studio care îți oferă un procent foarte mare din veniturile pe care le generezi până nu te asigură că tehnologia și serviciile pe care acesta ți le pune la dispoziție sunt unele de top. În caz contrar, s-ar putea să te alegi doar cu iluzia că vei câștiga mult deoarece, în realitate, nu vei beneficia de infrastructura necesară pentru a genera venituri mari.

#3 Ce fel de modele sunt acceptate

În majoritatea studiourilor de videochat din România sunt acceptate aproape orice fel de modele, dar dacă vrei să te asiguri că vei avea succes, verifică și platformele de videochat cu care lucrează studiourile de videochat care te interesează. Dacă este vorba de niște platforme de videochat predominate de lezbiene sau persoane transgender, iar tu nu faci parte din aceste categorii, atunci s-ar putea să nu-ți priască prea mult la acel studio de videochat. De aceea, nu spune niciodată DA, până nu afli toate dedesubturile business-ului, iar dacă ai întrebări pe care vrei să le pui, întreabă orice fără pic de stânjeneală. Membrii echipei unui studio profesional ar trebui să fie capabili să-ți lămurească orice problemă și să fie deschiși să-ți răspundă cu bunăvoință.

Acum că știi ce trebuie să cauți de la un studio de videochat, încearcă-ți norocul la cel care ți-a atras atenția și descoperă o lume care îți deschide ușa către nenumărate oportunități!