Dacă ai studiat destul de mult domeniul de videochat și te-ai hotărât că ți-ar plăcea să începi o carieră de succes aici, cea mai bună opțiune este de a colabora cu un studio de videochat.

Printre multitudinea de anunțuri postate pe Internet și reclame care mai de care mai atrăgătoare și care îți promit câștiguri lunare de mii de dolari, trebuie să fii însă foarte atentă cu cine alegi să lucrezi. Brandurile de lux, mașinile scumpe și vacanțele exotice nu se obțin chiar atât de simplu pe cât sunt prezentate acolo. Pentru a-ți transforma munca și în satisfacții materiale importante, ai nevoie să lucrezi cu un studio cu adevărat profesionist, care să fie transparent și legal 100%, așa cum este SAVAGE Studio.

Industria de videochat este într-adevăr una foarte profitabilă, dar pentru a ajunge la un anumit nivel de succes trebuie să alegi un studio de videochat care să te susțină pentru a-ți putea îndeplini acest obiectiv. Toate lucrurile bune se obțin, ca în cazul oricărui alt job, doar prin muncă, determinare și seriozitate. Așadar, studioul pentru care alegi să lucrezi trebuie să fie la fel de serios ca tine și să aibă cele mai bune intenții.

SAVAGE Studio îți explică în funcție de ce criterii să alegi un studio de videochat, astfel încât să fii sigură că vei reuși să îți îndeplinești toate obiectivele propuse:

1. Legalitatea

Este foarte important ca un studio de videochat să fie 100% legal și să respecte toate condițiile legislative și fiscale, la fel ca orice altă societate comercială din România: are un obiect de activitate specific înscris în codul CAEN, un punct de lucru declarat la Registrul Comerțului, are evidențe fiscale, contabile, juridice și lucrează cu contracte de muncă valide. Plătește taxe și impozite către statul român și își respectă atribuțiile și obligațiile prevăzute în contractele de muncă încheiate cu modelele (timp de lucru, comisioane, bonusuri etc.).

2. Contractul de muncă

Contractele de muncă sunt perfect valabile, au stipulate toate condițiile prevăzute în legile din România, prezintă drepturile și obligațiile ambelor părți într-un mod transparent, clar și de bună credință. Comisioanele, bonusurile sau alte tipuri de remunerații sunt exprimate clar și fără să lase loc de interpretări. La fel, alte condiții, ca modul de organizare a muncii sau dacă există un număr de ore minim în care trebuie prestat jobul, trebuie să fie scrise negru pe alb. 

Ideea este că tot ce ți se povestește la interviu trebuie să fie și în contract, mai ales drepturile și obligațiile pe care le ai, pentru a ști de la început că totul se va desfășura conform legilor în vigoare și că vei fi tratată corect la locul de muncă.

3. Echipa 

Un alt aspect foarte important atunci când alegi un studio de videochat este echipa din care este format. Alege întotdeauna studiourile care au oameni specialiști și serioși pentru că doar așa vei fi sigură că ți se vor respecta toate drepturile, inclusiv cele care țin de remunerație. Un studio profesionist, pe lângă modelele online, lucrează și cu it-iși, traineri, oameni din HR, contabilitate sau marketing, fiecare cu un rol vital în desfășurarea bună a activității întregii companii. Toți oamenii aceștia te vor susține în activitatea pe care o presupune jobul tău: conversații online cu  bărbați din toate colțurile lumii. Profesionalismul lor îți va garanta succesul întregii tale cariere ca model online. 

4. Facilitățile tehnice și logistice

Un studio de videochat are un model de business care se bazează, pe lângă munca modelelor online, și pe un suport tehnic și logistic profesionist. Discuțiile desfășurate online trebuie să se realizeze la un nivel ridicat de calitate tehnică iar decorul în care se întâmplă toate aceste discuții este la fel de important. Camere web performante, care transmit imagini video de calitate bună și un decor frumos și de bun gust, pot face diferența în atragerea admiratorilor online care doresc să discute cu modelele sau îndepărtarea acestora.

5. Trainingul oferit

Existența unor traineri care să se ocupe de modele, să le îndrume și să le susțină este un atu pentru desfășurarea unei activități de succes într-un studio de videochat. Ca în orice domeniu, update-urile constante sunt importante pentru a face față cu brio atât concurenței cât și cerințelor pieței și ale celor care plătesc pentru acest tip de conținut online. O echipă de traineri care să se ocupe în detaliu de susținerea modelelor cu tot ce au nevoie, de la sfaturi pentru machiaj și îmbrăcăminte până la modul cel mai eficient în care pot fi purtate discuțiile online cu clienții din chat, este indispensabilă unui studio care se respectă. Și nu doar modelele începătoare au nevoie de sprijin, ci și cele care au experiență. Iar SAVAGE Studio asigură prin echipa sa de traineri suport constant tuturor modelelor sale.

6. Atmosfera de la studio

Atmosfera în care se desfășoară jobul este la fel de importantă. Totul trebuie să se bazeze pe profesionalism iar echipa trebuie să fie formată din specialiști gata să te ajute și să rezolve orice problemă care ar putea apărea. La Savage Studio atmosfera este plăcută și relaxată, de la oamennii cu care vei lucra, până la decor și ambientul general. Te invităm să vii la o cafea să te convingi singură.

7. Programul de lucru

Un program de lucru flexibil te ajută să te organizezi mai bine și să ajungi la echilibrul perfect între viața personală și cea profesională. De aceea, dacă ți se oferă flexibilitate în program sau posibilitatea de a face ore suplimentare, este de dorit, atât pentru partea financiară, cât și pentru cea personală.

8. Confidențialitatea datelor

Un studio de videochat profesionist va avea întotdeauna grijă de confidențialitatea datelor pentru modelele sale. La SAVAGE Studio poți să fii sigură că ai confidențialitate deplină și îți garantăm că nu există nici cea mai mică posibilitate ca site-urile unde activezi să poată fi accesate din România. Mai mult, îți păstrăm datele în siguranță, nu numai cât faci parte din echipa noastră, ci și după, în cazul în care îți dorești încheierea colaborării. 

[vfb id=’1′]