Meseria de model online este una plină de satisfacții, într-adevăr se câștigă mulți bani, dar nu este chiar atât de simplu de făcut, așa cum o percepe toată lumea.

Să faci videochat înseamnă mai mult decât să stai în fața unei camere web și să porți discuții online. Înseamnă să fii foarte concentrată, să știi să creezi conversații interesante și să îți iei jobul în serios.

Dacă te-ai hotărât că vrei să începi și tu o carieră într-un studio de videochat, ți-am pregătit un mini ghid:

  • Pune accent pe atitudine, nu pe fizic.

Sigur, imaginea este cea care atrage în primul rând, dar o atitudine relaxată, plină de energie pozitivă și un zâmbet larg pe față sunt cele care te ajută să menții discuții cât mai lungi. Evident, cu cât ai conversații mai lungi cu admiratorii tăi online, cu atât vei câștiga mai mulți bani. Încearcă așadar să găsești subiecte cât mai interesante, să fii mereu optimistă, calmă și zâmbitoare pentru a cuceri cât mai mulți admiratori.

  • Nu judeca poveștile interlocutorilor tăi

Ca model de online vei vorbi cu personalități și naționalități diferite. Fiecare cu preferințele sale, cu modul său de educație și evident, cu modul său de a interacționa și discuta cu o femeie, chiar și online. Cei care apelează la această variantă de enterteiment caută în mediul online femei frumoase cu care să discute diverse, care să îi înțeleagă și să le ridice moralul. Așadar, orice povești ai auzi, nu judeca, ci mai degrabă, înțelege, fii empatică și oferă o energie bună. 

  • Fii mereu deschisă și pozitivă în discuții

O atitudine deschisă, plină de energie și prietenoasă va avea un impact mai mare pe termen lung decât atuurile fizice. Partenerii tăi de discuții online asta caută: femei nu numai frumoase, ci deschise, cu energie pozitivă, cărora să poată să le povestească problemele lor sau situații de zi cu zi.  

  • Ai grijă de aspectul tău fizic, dar și de fericirea ta interioară

Atunci când lucrezi într-un studio de videochat imaginea contează, întrucât aceasta este prima ”interfață” cu care intri în contact cu interlocutorii online. Ei văd prima dată o fotografie cu tine și în funcție de ce transmiți în aceasta vor alege să și comunice cu tine în continuare. Este de la sine înțeles că prin acea fotografie trebuie să transmiți nu doar frumusețe, ci și șarm, intrigă și magnestism pentru a-i convinge să discute în privat cu tine. Pentru a îndeplini asta, este important să ai grijă de aspectul tău fizic, dar și să faci mereu lucruri care îți plac pentru a avea mereu un tonus bun și o energie pozitivă.

  • Alege studioul potrivit

Nu în ultimul rând, pentru a face această meserie într-un mod profesionist astfel încât această să aducă cu adevărat acele beneficii vehiculate, trebuie să o faci alături de un studio de videochat profesionist. Ai o echipă care te susține și îndrumă și ai la dispoziție toate echipamentele tehnice de care ai nevoie.