Vrei să înveți cum să faci un tip să se îndrăgostească de tine doar vorbind cu el pe internet? Un astfel de skill ar putea fi foarte folositor pentru tine, mai ales dacă ești model de videochat și vrei să câștigi un fan loail care să investească în relația cu tine în mod constant.

Mai jos, am enumerat câteva lucruri pe care dacă le incluzi în conversațiile tale online cu bărbații care te abordează poți să-i cucerești și să le câștigi simpatia pentru totdeauna.

Hai să-ți spunem un secret încă din start. Știai că majoritatea bărbaților au ceea ce se numește instinctul eroului? Acesta este un aspect primordial al psihologiei masculine pe care dacă îl cunoști și înveți cum să-l controlezi ai toate șansele să aduci orice relație în punctul în care dorești ca aceasta să ajungă.

Cum să cucerești un bărbat vorbind cu el doar pe internet?

1. Ai răbdare

Una dintre principalele lecții pe care trebuie să le învățăm ca adulți este faptul că lucrurile bune se obțin prin muncă și cu răbdare. Acest lucru este valabil și pentru relații, indiferent dacă sunt reale, sau doar platonice, iar cei implicați comunică unul cu celălalt doar pe internet.

Ca să ai succes la bărbați, trebuie să le acorzi puțină atenție și să fii răbdătoare. Să-i descoși puțin ca să afli ce le place, ce așteptări au de la o femeie și cum își doresc să fie tratați. Iar apoi, după ce afli toate aceste lucruri, totul este floare la ureche pentru că nu-ți rămâne decât să pui în aplicare ceea ce ai descoperit.

2. Fii sinceră

Este mai greu să fii sinceră ca model de videochat pentru că rolul modelelor de videochat nu este să-și pună viața pe tavă pentru oricine, ci să vândă o poveste frumoasă. Așa că, la capitolul sinceritate, în calitate de model de videochat, te sfătuim să te ții de promisiuni și să nu spui că poți oferi mai mult decât ești pregătită să oferi.

Modelele de videochat nu trebuie să dezvăluie bărbaților cu care vorbesc pe internet nici măcar numele adevărat pentru a fi mereu în siguranță. Dar pe de altă parte, pot să fie sincere cu alte lucruri ca de exemplu: cât de deschise sunt la provocări.

3. Nu da răspunsuri monosilabice

Răspunsurile monosilabice sunt un adevărat dușman pentru orice fel de relație, dar sunt cu atât mai nocive pentru relațiile dintre oameni care comunică între ei doar pe internet. Chiar dacă în calitate de model de videochat partenerul tău îți poate privi chipul și îți poate studia mimica feței când răspunzi cu DA sau NU, aceste răspunsuri denotă în general lipsă de interes și asta poate fi foarte dureros pentru cineva care își pune încrederea, speranțele și la propriu investește bani în tine.

Așa că, la orice te-ar întreba partenerul tău pe care abia l-ai cunoscut online, ar trebui să răspunzi cu o frază elaborată, să dai un motiv pentru care gândești într-un fel sau altul și să încerci să-l faci și pe partenerul tău să înțeleagă de ce ai spus DA sau NU.

4. Fii creativă

În orice relație puțină creativitate nu strică, dar mai ales în cazul relațiilor legate pe internet, să știi că o minte deschisă poate face cu adevărat minuni. Să știi că membrilor platformelor de videochat le place la nebunie să le provoace pe modelele cu care intră în contact, dar la rândul lor apreciază și când provocările vin din partea modelelor.

Ca să adaugi puțină sare și piper conversației, gândește la modalități de o anima. Dacă ai respectat celelalte sfaturi de până acum, mai ales pe cel de la punctul #1, cel mai probabil știi deja foarte bine ce își doresc membrii platformelor de videochat de la tine, ce îi incită și ce îi face să se simtă bine, așa că te poți gândi și la provocări sau jocuri care să le facă plăcere.