Te consideri o femeie puternică și independentă, care face doar ceea ce vrea cu viața ei, dar în același timp pui un preț deosebit și pe relația cu cel de lângă tine? Îl iubești și știi că te iubește, dar mai știi și că oricât de mult ți-ar aprecia stilul de viață și principiile, partenerul tău nu ezită să-și arate gelozia când vine vorba de privirile pofticioase ale altor bărbați ațintite asupra ta. De aceea, ai o dilemă. Te-ai hotărât de curând să devii model de videochat pentru toate avantajele pe care le oferă această meserie, dar nu știi cum să explici iubitului tău, fără să-l rănești în vreun fel, că ai aprecia dacă ți-ar respecta decizia și te-ar susține în legătură cu noua ta alegere.

Ceea ce am povestit mai sus este un scenariu pe care îl cunosc prea bine multe femei din România. Veniturile din videochat și programul flexibil sunt două beneficii imbatabile pe care le oferă această meserie, dar, pe de altă parte, ele nu pot ignora nici sentimentele partenerilor când vine vorba de a sta la taclale cu alți bărbați. Și într-adevăr, aceasta este o problemă destul de complicată, dar, din fericire, pentru că în calitate de angajatori în domeniul videochatului am întâlnit nenumărate persoane care se confruntă cu ea, cu timpul, prin experiența noastră, am descoperit și soluții. Deci, dacă nu știai până acum cum să-i spui iubitului tău că vrei să te angajezi ca model de videochat, iată cum ai putea să procedezi!

Cum să-i spui partenerului că vrei să fii model de videochat?

#1 Explică-i ce înseamnă de fapt meseria de videochat

Videochatul este o meserie mai complexă decât cred majoritatea persoanelor. Când aud cuvântul videochat, mulți să gândesc la femei frumoase care pur și simplu se dezbracă în fața camerelor de filmat și produc bani pe bandă rulantă. Dar aceasta nu este decât o preconcepție pe care probabil o are și iubitul tău dacă nu-ți permite să faci videochat. În primul rând. videochatul are foarte puțin în comun cu nuditatea când vine vorba de câștigurile cu adevărat fabuloase. 

Să te dezbraci în fața camerei îți ia maxim cinci minute și realitatea despre modul în care câștigă modelele de videochat este faptul că banii încep să se adune doar din momentul în care ele inițiază o conversație privată cu unul din clienții lor. Cu alte cuvinte, pentru că veniturile se generează doar în timpul conversațiilor private și dezbrăcarea hainelor durează foarte puțin, ar însemna că toate modelele de videochat nu câștigă decât sume infime, ceea ce nu este cazul. 

Pentru a avea succes, un model de videochat trebuie de fapt să-și convingă clienții să stea de vorbă cu el cât mai mult timp, iar acest lucru nu este posibil decât apelând la tot felul de trucuri care mai de care mai creative și găsind cele mai diverse subiecte de discuție pentru a capta atenția interlocutorilor.

#2 Fă-l să înțeleagă ce caută bărbații care plătesc pentru servicii de videochat

Iubitul tău este bărbat și de aceea crede că înțelege cum stau lucrurile când vine vorba de videochat. Dar dacă nu a mai investit vreodată în astfel de servicii, este puțin probabil să se poată pune în locul clienților tăi.

Pe internet, există o mulțime de femei dezbrăcate de complexe, inhibiții și haine, indiferent dacă vorbim de fotografii sau videoclipuri și nimeni nu trebuie să plătească nimic ca să le privească. De aceea, de ce ar investi un bărbat ca să vadă un model pe care nici măcar nu îl cunoaște și nici nu va avea șansa să-l cunoască vreodată mai mult decât o poate face prin intermediul calculatorului?

Răspunsul este simplu! Cei mai mulți bărbații care investesc în servicii de videochat sunt de fapt niște persoane interesate mai mult de aspectul social al videochatului decât cel erotic. Ei vor pur și simplu să vorbească cu o femeie frumoasă, să interacționeze cu ea și să se bucure de atenția ei chiar și pentru câteva momente, la fel ca niște prieteni. Iar acesta nu ar trebui să fie deloc un motiv just de gelozie pentru iubitul tău, mai ales în condițiile în care lucrul la un studio videochat îți oferă atât de multe avantaje, iar tu rămâi în continuare iubita lui și doar a lui!