Ca model de videochat este foarte important să stăpânești arta seducției și să știi să o aplici la parteneri din întreaga lume. Nu toți bărbații sunt la fel, asta este absolut clar. Dar există totuși niște pattern-uri, niște lucruri pe care le au în comun oamenii care împărtășesc aceeași cultură și dacă le știi, îți crești radical șansele de succes când porți o conversație.

Cum să impresionezi un canadian?

Canadienii sunt considerați unii din cei mai de treabă bărbați din întreaga lume, motiv pentru care chiar nu este deloc dificil să le intri în grații. De fapt, ca să-i impresionezi, nu trebuie decât să faci puțină cercetare pe Wikipedia și să memorezi câteva nume importante, prin care să arăți că ești interesată cu adevărat de cultura lor. Vei găsi destui cântăreți, actori, comedieni și alți artiști canadieni care să-ți capteze interesul și cu informațiile despre ei vei putea sparge ușor gheața  și face o impresie bună când întâlnești un canadian pentru prima oară.

Ce nu trebuie să spui niciodată unui canadian?

Dacă nu vrei să superi un canadian, nu-l întreba niciodată din ce stat provine. Nimic nu deranjează un canadian decât să fie confundat cu un american și asta nu din cauză că acest popor își urăște vecinii din Sud, ci pur și simplu pentru că vrea să fie recunoscut pentru propria identitate.

Cum să impresionezi un britanic?

Nici când vine vorba de britanici, jocul seducției nu este foarte complicat, mai ales pentru o femei frumoasă și deșteaptă, așa cum sunt româncele. Ideal vorbind, majoritatea britanicilor caută sosii ale Pamelei Anderson în ceea ce privește aspectul fizic. Dar când vine vorba de personalitate, ei preferă femeile care știu să se distreze ca băieții, naturale și directe. Așa că, dacă întâlnești un britanic, să nu-ți fie teamă să râzi dacă face glume deocheate și chiar să-i arăți că te distrează pentru că vei ajunge mult mai ușor la inima lui astfel. Britanicii numesc femeile care știu să se delecteze cu o halbă de bere și râd chiar și la glume mai puțin rafinate, geezer-bird sau dude-chick și chiar dacă asta ar părea o jignire pentru o româncă, ei o spun cu cel mai bun sens cu putință.

Ce nu trebuie să spui niciodată unui britanic?

Tinerii britanici sunt bine puși la punct cu tot ce înseamnă cultura americană și folosesc multe cuvinte tipic americane în locul sinonimelor lor. Dar au și câteva idei culturale pentru care nu ar renunța la nimic în lume ca de exemplu să numească fotbalul: football și nu soccer așa cum îi spun americanii. Mai ales pentru un microbist britanic înflăcărat, cuvântul soccer poate fi perceput ca o insultă.

Cum să impresionezi un australian?

Australienilor le place mult să bea, în special bere. Iar partea cea mai bună este că se descurcă foarte bine cu alcoolul care în loc să-i facă posaci și pesimiști, le stârnește pofta de viață și distracție. De aceea, dacă ai ocazia să spui unui australian: wow, ce mult poți să bei! profită la maximum de această șansă deoarece se va simți onorat să audă un astfel de compliment.

Ce nu trebuie să spui niciodată unui australian?

Nu te aștepta să vorbești despre relații serioase cu un australian, mai ales dacă abia l-ai întâlnit. Australienii nu sunt cei mai mari fani ai ideii de căsătorie și nici nu se grăbesc să-și pună pirostriile. Iar când vine vorba de relații, oricât ar fi ele de serioase, nu-și neglijează prietenii nici pentru cea mai frumoasă femeie din lume. De aceea, indiferent despre ce vorbiți, păstrează lucrurile cât mai casual, respectă-i intimitatea, nu pune întrebări foarte personale și fă tot posibilul să vă simțiți amândoi cât mai bine.

Ți-a plăcut articolul nostru? Crezi că ai putea să te descurci cu astfel de provocări? Atunci caută cele mai bune oferte de angajări studio videochat și pune în practică cele învățate. Cu aceste lucruri în minte, nu numai că poți câștiga niște bani în plus, ci chiar îți poți schimba radical viața.