Pentru a avea succes în cariera de model online trebuie să faci câteva alegeri inteligente încă de la început. 

În primul rând trebuie să alegi să lucrezi doar alături de un studio de videochat profesionist și care se respectă, așa cum este SAVAGE Studio. Know-how-ul din domeniu, echipamentele tehnice de ultimă generație, decorurile pline de bun gust și nu în ultimul rând întreaga echipă pe care o găsești aici, te vor propulsa cu siguranță într-o carieră de model online de succes. 

Pentru a avea câștiguri impresionante chiar și dacă lucrezi cu un studio de videochat, frumusețea însă nu este de ajuns. O față frumoasă atrage atenția, însă personalitatea unică, inteligența și alegerea inspirată a subiectelor de discuție sunt atuurile care îi fac pe admiratorii tăi online să fie tot mai implicați în sesiunile private cu tine si să vrea să petreacă cât mai mult timp cu tine. Vor avea încredere în tine, îți vor povesti mai multe lucruri și astfel vei crea cu ei o conexiune specială. Iar pentru tine, discuțiile cât mai lungi și cât mai dese au un impact direct asupra creșterii veniturilor tale.

De fiecare dată când începi o discuție cu membrii site-urilor de videochat, trebuie sa fii în cea mai bună formă, să debordezi de energie pozitivă și să zâmbești cât mai mult. Fii cât mai naturală și autentică și arată-le că ai o personalitate unică care te diferențiază de restul fetelor. De asemenea, printe picături, fă-le complimente, fă-i să se simtă importanți și oferă-le o dispoziție cât mai bună, astfel încât să devină dependenți de tine și să te caute frecvent.

Subiectele abordate în discuții sunt și mai importante pentru menținerea vie a unei conversații și pentru a o prelungi cât mai mult. Trainerii SAVAGE Studio te vor ajuta să te prezinți cât mai bine în fața camerei și îți vor da și idei despre ce tematici ai putea să abordezi cu interlocutorii tăi din online.

Poți alege de la subiecte cotidiene, până la domenii ce țin de pasiuni, de experiențe trecute, despre visuri, despre joburi și cariere, despre provocări, despre dragoste, despre lucruri pe care le iubește, despre viață, despre prezent, despre viitor. Practic discuțiile pot fi nelimitate și despre orice subiect.

Iată câteva întrebări de început cu care poți să spargi gheața:

  • Care sunt primele 3 cuvinte care îți vin în minte dacă ar fi să te descrii?
  • Despre ce ți-ai dori să vorbim astăzi?
  • Cum te simți astăzi?
  • Ce pasiuni ai?
  • Ce te face fericit în viață?

 Pe măsură ce discuți tot mai mult cu un admirator, ajungi să îl cunoști și îți va fi mai ușor să găsești subiecte de discuție cu el. Dacă reușești să stabilești o conexiune și o legătură, fie ele și virtuale, interlocutorii tăi îți vor fi fideli, te vor căuta frecvent și tu vei câștiga sume impresionante. Este foarte important să te faci plăcută încă de la prima discuție, să îi arați că ești inteligentă, că poate să discute ușor cu tine și că merită să își petreacă timpul cu tine.

Chiar dacă ești model începător, dacă îți dorești să începi un job într-un studio de videochat sau vrei să afli mai multe despre această profesie, te așteptăm la SAVAGE Studio la o cafea.