Ai devenit model de videochat, cariera ta se dezvoltă de la o zi la alta, cardul tău a uitat cum era pe vremea când era gol, iar singurul lucru care te nemulțumește la viața ta profesională sunt întrebările incomode pe care le primești de la cei din jur? Te ajutăm noi, Savage Studio, un studio videochat cu experiență, să treci și peste această provocare pentru ca tu să te bucuri din plin de toată această experiență inedită. Deci, hai să vedem cum poți să răspunzi celor care te provoacă, demonstrându-le încă o dată că un model de videochat nu este doar o femeie frumoasă, ci și o tânără inteligentă și diplomată.

Întrebare: Am auzit că se câștigă bine din videochat, dar este numai un mit, nu-i așa?

Dacă știi cum, într-adevăr, se câștigă foarte bine din videochat. Orice model care știe cum să-și cucerească clienții și să-i convingă să petreacă cât mai mult timp cu el poate câștiga foarte ușor dublu sau chiar triplu față de un angajat obișnuit de la o altă firmă. Deci, câștigurile din videochat nu sunt doar zvonuri, ci o realitate de care se bucură mai toate femeile inteligente și întreprinzătoare.

Întrebare: E adevărat că femeile care fac videochat stau toată ziua dezbrăcate în fața camerelor de luat vederi?

Este doar o preconcepție faptul că femeile care fac videochat își petrec toată ziua dezbrăcate, în fața unor camere de luat vederi. Modelele de videochat câștigă bani doar atunci când clienții lor le provoacă să vorbească cu ei în privat, iar dacă ar sta numai dezbrăcate toată ziua, cine ar mai vrea să plătească și bani ca să le vadă în privat, dacă acesta ar fi cu adevărat scopul videochatului? Dar nu este deloc așa. În realitate, modelele de videochat, mai ales cele care câștigă foarte bine, se bazează mai mult pe capacitățile lor intelectualele decât pe trăsăturile fizice deoarece o conversație cu tâlc durează mult mai mult decât un show de striptease și astfel generează venituri mai mari. Mai mult, există și videochat non-adult, la care nu numai că niciun model nu stă dezbrăcat, dar nici măcar nu ai voie să te dezbraci pentru că interesul bărbaților care vor să stea de vorbă cu tine nu este nici pe departe trupul tău, ci mintea ta.

Întrebare: Știai că videochatul este o meserie ilegală?

Videochatul nu este nici pe de parte o meserie ilegală. În țara noastră videochatul este reglementat prin lege de mai bine de zece ani, iar studiourile de videochat plătesc statului român mulți bani sub formă de impozite. Mai mult, modelele de videochat care lucrează la studiouri ca al nostru, sunt angajate cu acte în regulă care profită de toate beneficiile și drepturile pe care le are un angajat din România. 

Întrebare: Cele mai multe modele de videochat sunt femei cărora nu le-a plăcut cartea, nu-i așa?

Fiecare model de videochat are capacitățile și slăbiciunile sale, dar asta nu înseamnă că un model de videochat are mai puține studii decât o femeie care și-a ales altă meserie. Există modele de videochat care nu numai că lucrează, dar merg și la facultate sau au și o altă slujbă și fac videochat în timpul liber, pentru a câștiga un ban în plus și pentru a duce o viață mai îndestulată.

Întrebare: Nu poți să-ți faci un iubit dacă ești model de videochat, nu-i așa?

Un bărbat deschis la minte și cu capul pe umeri, nu ar interzice niciodată partenerei sale să facă videochat dacă asta înseamnă pentru ea să facă ce îi place și să câștige mai mult. De aceea, este doar un mit faptul că nu poți să ai o relație serioasă dacă ești model de videochat. Iubitul tău nu are niciun motiv să fie gelos pe cei care te privesc deoarece, indiferent de cât de mult timp petreci vorbind pe internet cu clienții tăi, în realitate nu-i vei întâlni niciodată.