Când vine vorba de oferte de angajare studio videochat, puține studiouri pun suficient de mult accent pe puterea cuvintelor și nici nu impun modelelor lor să știe măcar tehnicile de bază când vine vorba de comunicare, considerând că totul se învață pe parcurs. Dar în realitate, dacă adevărată maestră a cuvintelor și știi cum să aprinzi inima unui bărbat doar prin felul cum vorbești, ai mult mai multe șanse să te afirmi în această industrie.

Ca model de videochat nu poți câștiga bani decât atunci când reușești să-ți convingi clienții să poarte cu tine conversații private și astfel, orice tehnică de comunicare pe care o înveți în plus, s-ar putea să-ți fie de folos la un moment dat. Așa că, pentru început, în ceea ce privește seducția prin cuvinte, iată câteva noțiuni de bază!

Flirtează

Flirtul este o artă. Dar din păcate pur și simplu nu există niște expresii sau cuvinte magice care garantat să dea pe spate orice bărbat. Totul depinde foarte mult de cultura, educația și credințele interlocutorului, dar totuși, dacă vrei o rețetă simplă și cu care sigur nu dai greș, încearcă în primul rând să fii cât mai jucăușă și să-ți păstrezi mintea deschisă la propuneri.

E cam riscant să-i spui noului tău partener de chat chiar tot ce îți trece prin minte. Dar nu e nicio problemă dacă, dimpotrivă, îl lași pe el să ți se destăinuie. Ori de câte ori vezi că are ceva de spus, taci, privește-l fix în ochi și ascultă-l. Este cel mai simplu și cel mai sigur mod de a câștiga mult când vine vorba de videochat.

Iar în ceea ce privește flirtul, să știi că ești destul de în siguranță dacă apelezi la expresii lipsite de agresivitate, prin care mai mult să lauzi decât să provoci, deoarece oricărui bărbat îi place să fie admirat. Ai grijă însă nici să nu-l pui într-o poziție delicată, flatându-l chiar și când nu este cazul. Ultimul lucru pe care ți-l dorești în calitate de model de videochat e să-l faci pe partenerul tău să se simtă nelalocul lui când vorbește cu tine.

Hrănește-i ego-ul cu complimente sincere

Așa cum am spus și mai sus, ca să te împrietenești mai întâi cu partenerul tău, poți să-i adresezi câteva complimente. Dar ai grijă ca ele să fie conforme cu realitatea.

Nu spune unui bărbat care se vede că nu are nici în clin nici în mânecă cu sportul cât de bine arată sau unuia care suferă de calviție, ce păr frumos are. Astfel de complimente ar putea fi interpretate ca jigniri și chiar nu-ți dorești ca cel de care depinde salariul tău de la sfârșitul lunii să te considere o femeie ironică și înfumurată.

Există un milion de lucruri drăguțe pe care i le poți spune unui bărbat și să fie adevărate. De aceea, acordă-ți puțin răgaz, fii atentă la ce spune și cum se comportă și introdu complementele în conversație în cel mai natural mod cu putință.

Arată-i că te interesează pasiunile și hobby-urile sale

Conform statisticilor, se pare că videochat-ul este doar 20% despre nuditate și 80% despre comunicare și relaționare. Iar dacă acestea sunt așteptările bărbaților de la tine este extraordinar deoarece să te dezbraci poate dura mai puțin de zece minute. În schimb, să asculți povestea de viață a cuiva poate dura câteva ore.

Știai că cele mai de succes modele din această industrie câștigă atât de mult tocmai pentru că au găsit clienți care s-au îndrăgostit de ele pentru ceea ce sunt ele ca oameni? Un model angajat la un celebru studio din România câștigă impresionanta sumă de 30.000 de euro pe lună vorbind cu un singur client minim 8 ore pe zi în privat. 

De aceea, și tu, înainte să te grăbești să scapi de hainele de pe tine, încearcă să legi o conversație plăcută, să demonstrezi partenerului că te interesează sincer pasiunile și hobby-urile lui și astfel vei putea genera venituri mult mai mari și mult mai ușor.

Să seduci un bărbat prin cuvinte nu este greu, ci doar trebuie să știi ce, cum și când să vorbești.