Nu uita niciodată că pe internet suntem ceea ce ne dezvăluie profilul. Mai ales ca modele de videochat, profilul este cartea noastră de vizită, scrisoarea noastră de intenție și imaginea pe care o reflectăm celorlalți! De aceea, dacă vrei să ai succes pe internet, încearcă să creezi un profil care să atragă atenția și, prin urmare, să reușească să seducă pe acel bărbat care te va ajuta să atingi mai repede libertatea financiară la care ai visat dintotdeauna.

Provoacă ematie

Să seduci un bărbat pe internet nu este deloc ceva imposibil sau un lucru capabil doar modelelor cu experiență. Este doar o problemă de conectare la nivel emoțional și atât. Restul se întâmplă în mod natural.

Dar cum să te conectezi la nivel emoțional cu cineva? E simplu! Creează un profil care se provoace empatie și cu care e ușor să relaționeze un bărbat care caută afecțiunea unui model de videochat.

Primele lucruri pe care le spui nu se uită niciodată

Primele conversații ar trebui să fie întotdeauna distractive și informale. Este important să te prezinți ca o femeie care știe să conducă o discuție fără inconveniente, care aduce în discuție subiecte interesante și care are multe de oferit.

Așa vei ști ce își doresc bărbații adevărați de la o femeie. Lasă-l să aștepte și fă-l să-și dorească să afle mai multe despre tine în fiecare zi. Fă-l să simtă nevoia să te cunoască pe deplin și să dorească să stabilească o relație serioasă cu tine!

Evită întrebările și răspunsurile evidente sau banale

Dacă chiar vrei să înveți cum să seduci un bărbat online, schimbă-ți repertoriul și fă-ți discursurile cât mai originale! Uită de tipicul: „Bună, ce faci?” Sau de întrebări și comentarii banale, că tot ce vor face ele este să-l îndepărteze pe acel băiat special de tine.

Pentru a evita acest lucru, lasă deoparte replicile convenționale și propune diferite subiecte care intuiești că-l vor captiva și, la fel, îl vor pune pe gânduri. Iar când la rândul ești întrebată ceva, oferă răspunsuri originale.

Nu vorbi tot timpul despre tine

Deși este important să-i transmiți bărbatului pe care vrei să-l cucerești care sunt abilitățile tale, punctele forte, realizările etc.; De asemenea, este esențial să îi arăți că îți pasă de el, să asculți cu răbdare ceea ce are de spus sau de împărtășit și să-l lași să se exprime.

Nu te arăta disperată

Odată ce simți că există o legătură între bărbatul pe care ai pus ochii și tine, demonstrează-i că ești o ești o femeie provocatoare, cu Metoda Oglinzii!

Trebuie să faci tot posibilul să-l faci să-i fie dor de tine, să-l pui să te aștepte, nu prea mult, ci doar cât să adâncești puțin misterul.

Gândește-te înainte de a trimite un mesaj

Când stabilești o relație virtuală, online sau așa cum dorești s-o numiți, ai ocazia să te gânești de trei ori înainte de a trimite un mesaj, fie el text, vocal sau foto. Profită la maxim de acest lucru!

Fii precaută și gândește-te întotdeauna înainte de a face o acțiune. Amintește-ți mereu că o impresie impecabilă va face planul tău de seducție mai eficient și mai ușor de pus în aplicare.

Sugerează-i lucrurile care te incită

Nu îl anunța direct ce îți place și ce nu. Nu exagera cu sinceritatea, ci mai bine mizează și de data aceasta pe mister. De asemenea, nu îi spune imediat că te-ai îndrăgostit de el pentru că s-ar putea să sune ca o minciună.

În cazul în care ești sigur că sentimentul este reciproc, atunci ți-ai găsit un fan loial care te va urma oriunde, sau mai bine spus, în contextul acestei industrii, va investi mult în relația cu tine.

Pregătește-te corespunzător pentru fiecare întâlnire

Nu lăsa nicio întâlnire la voia întâmplării. La urma urmei, dacă ai ajuns până în acest punct cu un membru al platformelor de videochat, înseamnă ca ai întâlnit un bărbat care a investit până acum mii de euro și și va investi și în continuare. Așa că merită toată atenția pe care ești capabilă să i-o acorzi.