Nu toate modelele de videochat sunt la fel. Dacă ne gândim la detalii precum trăsăturile fizice și personalitate, bineînțeles că nu putem găsi două modele identice, așa cum nici în viața reală nu putem găsi două femei exact la fel. Dar în industria videochatului există totuși tipare. Mai exact, niște roluri pe care modelele de videochat și le însușesc și le perfecționează până la extrem pentru a se remarca într-o anumită nișă. Iată care sunt acestea și vezi care ți se potrivește!

#1 Școlărița obraznică

Dacă ai făcut puțin research, nu se poate să nu fi observat că o mulțime din modelele de videochat, mai ales cele care câștigă bine, și au au comunități solide de fani pe rețelele sociale chiar dacă au absolvit liceul de mulți ți mulți ani și poate chiar și facultatea, se îmbracă școlărește și se comportă ca atare. Mai ales acum când anime-urile, jocurile pe calculator și realitatea virtuală sunt atât de populare, o mulțime de bărbați, mai ales cei tineri, sunt înnebuniți după personajele din producțiile lor preferate și își doresc mult să întâlnească și în realitate o astfel de femeie. De aceea, investește într-o fustiță plisată și cu model în carouri, leagă-ți părul în codițe, descheie doi – trei nasturi de la cămașă și așează-te confortabil în fața calculatorului luându-ți cu tine o jucărie de pluș sau o acadea și așteaptă să primești cereri de conversații în privat. Punem pariu că nu vor trece mai mult de două sau trei minute până te va contacta cineva.

#2 Soția premiu

Cărui bărbat nu-i place măcar să se viseze în postura unui om de afaceri de succes, cu o avere pe care nici el și nici familia sa nu o pot cheltui și cu o soție care după care toată lumea să întoarcă capul atunci când merge alături de el pe stradă. Puțini bărbați își permit un asemenea lux, dar asta nu înseamnă că nu visează la un astfel de lux. Iar tu ca model, ar trebui să-i încurajezi să viseze. Cu o ținută bine aleasă și cu o coafură și un machiaj pe măsură, orice femeie se poate transforma pentru câteva ore în acea soție premium la care visează orice bărbat ambițios.

#3 Amanta seducătoare

Foarte mulți din cei care apelează la platformele de videochat sunt bărbați de casă, cu familie, soții și copii, pe care îi iubesc mai mult decât orice pe lume. Dar uneori, ei simt și nevoia unei escapade, o evadare din viața și lumea reală și conversația cu o femeie pe care nu au șansa să o cunoască în realitate. Astfel, ei caută pe platformele de videochat pe acele femei care pot să le ofere experiența amentei seducătoare. Îmbracă-te în cea mai sexy lenjerie neagră sau roșie pe care o deții, machează-te cu multă grijă sau dă-i voie make-up artistului de la studioul tău de videochat să te macheze impecabil, adoptă poziție provocatoare, și așteaptă-ți clienții. Nu vor întârzia să apară.

#4 Girl next door

Pe platformele de videochat sunt și foarte mulți bărbați cărora le place să privească și să cunoască femei autentice. Femei reale, femei care le aduc aminte de femei pe care le cunosc și în realitate, dar din diferite motive nu le pot avea. De exemplu, femei care pot fi vecina de vis a vis, educatoarea celui mic sau secretara de la serviciu. Nu este nimic ciudat în a place pe cineva pe care îl cunoști și nici în a dori o relație cu o femeie obișnuită, măcar în mintea ta. Sunt mulți bărbați așa, iar dacă în calitate de model ai șansa să cunoști un astfel de exemplar, ține-l aproape pentru că vei lega cu el genul acela de relație simplă și sinceră, pe care îți va fi foarte ușor s-o păstrezi pentru că tot ce trebuie să faci ca să menții un astfel de client fericit și interesat este să fii naturală. Ai deja tot ceea ce îți trebuie din moment ce îi aduci aminte de persoana pe care el o admiră în secret. Deci nu trebuie să mai faci nimic altceva decât să fii tu.