Te-ai gândit să începi să faci videochat, dar în loc să te angajezi la un studio cu o reputație bună, vrei să încerci o aplicație online prin care să te conectezi cu viitorii tăi clienți de acasă? Bineînțeles, dacă îți dorești cu adevărat, ai putea să faci și acest lucru, dar sfatul nostru, în calitate de specialiști, este să te gândești de două ori înainte să dai curs unei astfel de idei pentru că există o serie de diferențe majore între practicarea videochatului acasă și practicarea lui într-un cadru organizat, la studio. Iată care sunt acestea:

#1 Lucrul de acasă te face să te plafonezi

Pentru ca modelele lor să devină din ce în ce mai bune la meseria lor, studiourile de videochat cu adevărat profesionale le oferă acestora posibilitatea de a colabora în permanență cu traineri specializați care le oferă cele mai bune sfaturi pentru ca ele să se dezvolte frumos și odată cu asta, să obțină și venituri mult mai mari. Pe de altă parte, femeile care fac videochat acasă, pe cont propriu, nu știu niciodată când, unde și dacă greșesc deoarece, nimeni în afară de clienții lor nu le poate observa prestația. Iar un client nemulțumit bineînțeles că nu-și va pierde timpul și banii pentru a explica unui model ce nu îi place la el atunci când se prezintă în fața camerei, ci pur și simplu va trece mai departe la următoarea femeie. Acesta este și principalul motiv pentru care, deși teoretic pot munci și de acasă, cele mai multe femei care vor să lucreze în videochat nu o fac pentru că nu pot avansa și nici câștiga așa cum își doresc.

#2 Studiourile de videochat îți protejează identitatea

Când lucrezi pe internet este extrem de important să fii protejată de orice eventual pericol care ar putea apărea în urma dezvăluirii identității tale. Iar acest lucru nu se poate face decât prin ascunderea datelor tale personale pe internet. Și deși pare o regulă simplă, întrebarea este următoarea: într-o lume în care atât de multe persoane se pricep la calculator, rețele sociale și programare, cât de bine ești protejată de o aplicație pe care o folosești de pe terminalul tău, în propria casă? Există tot felul de metode prin care locația unei persoane se poate afla foarte ușor după coordonatele locației telefonului său mobil. Iar când faci videochat de pe propriul tău telefon, chiar dacă nu spui clienților tăi unde ești, te expui folosind un terminal atât de personal. Pe de altă parte, când faci videochat dintr-un studio, în primul rând securitatea datelor este mult mai bună și, în cel mai nefericit caz, chiar dacă cineva află adresa locului tău de muncă, este doar o adresă oarecare a unui loc de muncă și nu adresa ta personală de acasă.

#3 Aparatura de ultimă generație face diferența

Nu poți compara aparatura de filmare și înregistrare disponibilă într-un stuio de videochat cu ceea ce îți poate oferi un telefon mobil. Oricât ar fi de performant dispozitivul tău, telefoanele mobile au și ele limitările lor și nu pot transmite sunete și imagini de o calitate la fel de bună precum camerele de filmat și microfoanele profesionale. Iar pentru clienții unui model de videochat, calitatea contează foarte mult deoarece, din punctul lor de vedere, pentru că prețul pe care trebuie să-l plătească pentru o conversație în particular este mai mult sau mai puțin același indiferent dacă vorbesc cu un model care folosește o aplicație sau un model care face videochat dintr-un studio.

#4 Este greu să amenajezi acasă un decor ca la studio

Într-un studio videochat București precum Savage Studio, camerele sunt amenajate în așa fel încât clienții să se poată bucura de priveliști cât mai frumoase atunci când intră în contact cu modelele. Fiecare cameră a acestui studio are un decor special care amplifică frumusețea fetelor care îl folosesc și dă o notă de profesionalism. Când lucrezi de acasă pe de altă parte, este greu să obții aceleași efecte dacă nu dispui de un apartament foarte generos ca spațiu și cel mai important, mereu curat și bine pus la punct. Iar acest lucru este destul de dificil pentru un apartament obișnuit, mai ales dacă nu locuiești singură.