Cu siguranță ai văzut o mulțime de anunțuri de angajare în domeniul videochatului, care mai de care mai atractive și mai interesante din punct de vedere câștiguri sau condiții de lucru.

Deși încă este un subiect care stârnește controverse în România, acest job nu presupune decât purtarea unor discuții exclusiv online, folosind o cameră web, cu oameni din toate colțurile lumii. Nu este nimic imoral sau ilegal să vorbești și să creezi prietenii și dialoguri cu bărbați din diverse țări, ba din contră, acest lucru vine la pachet cu multe beneficii, și nu doar din punct de vedere material.

Dacă încă nu ești sigură că o carieră de model online într-un studio de videochat este potrivită pentru tine, SAVAGE Studio îți împărtășește 5 beneficii reale pe care ți le-ar putea aduce acest job.

Înainte de a lista cele 5 avantaje, studioul de videochat SAVAGE Studio îți recomandă să te interesezi și să te informezi cât mai mult despre domeniu, iar subiectele noastre de pe Blogte apot ajuta cu brio să faci asta.

De asemenea, îți recomandăm să alegi doar studiouri de videochat 100% legale pentru a te asigura că ai un contract de muncă valabil, că îți vei primi încasările la timp și că vei beneficia de confidențialitatea datelor. Află de ce să lucrezi cu studioul nostru de videochat, aici.

Pentru a-ți explica condițiile de angajare și tot ce presupune acest domeniu, te invităm să ne lași un mesaj în rubrica noastră de Angajări modele

Iată ce beneficii reale poți avea dacă alegi o carieră într-un studio de videochat:

1. Independență financiară…reală

În domeniul de videochat sunt cu adevărăt câștiguri care depășesc cu mult media salariilor normale din România. Pentru că practic piața căreia te vei adresa este una globală, remunerațiile primite vor fi la nivelul țărilor din afară. Câștigurile fabuloase nu vin însă fără ca tu să iei în serios jobul, să vrei să înveți cât mai multe lucruri și să te implici pentru a te perfecționa. Deși este o meserie plăcută și relaxantă în care vei purta discuții online cu oameni din toată lumea, ai nevoie de seriozitate și implicare și să îți dorești mereu să excelezi. Cu cât știi să porți discuții mai interesante, cu cât ești mai empatică cu poveștile celor cu care vei discuta și cu cât vei avea o dispoziție și o energie pozitive, cu atât vei atrage atenția, oamenii își vor dori să discute cu tine și astfel tu vei câștiga mai mulți bani.

Vei fi cu adevărat independentă din punct de vedere financiar și vei putea să îți permiți orice îți dorești: o mașină, haine de firmă, vacanțe de lux sau chiar propria ta casă.

2. Nu ai nevoie de experiență

Seriozitatea, implicarea și energia ta pozitivă sunt suficiente să poți să începi o carieră într-un studio de videochat. Spre deosebire de multe alte domenii în care ți se cer mulți ani de experiență, SAVAGE Studio îți oferă șansa de a deveni model online fără să fie necesar să ai un CV stufos. Trainerii noștri te vor ajuta să afli tot ce trebuie să știi despre job, dar te și vor susține în fiecare zi pentru a-l îndeplini cât mai bine.

3. Programul de lucru flexibil

Dacă încă studiezi, mai ai încă un job sau preferi anumite ore în care să lucrezi, într-un studio de videochat poți să alegi intervalul de muncă potrivit ție. Unul din avantajele de a lucra în domeniul videochatului este acela că programul de lucru este flexibil. Poți alege să lucrezi dimineața, ziua sau în turele de noapte, astfel încât să poți să găsești echilibrul între viața profesională și cea personală.

4. Ai parte de dezvoltare personală

Domeniul îți oferă posibilitatea de a te dezvolta în mod constant și de a învăța lucruri noi în fiecare zi. De la perfecționarea limbii engleze, până la cunoștințe vaste de cultură generală, ai șansa să afli lucruri noi și benefice chiar și pentru viața ta personală, nu numai pentru cea profesională.

5. Ai alături o echipă care te susține în fiecare zi

Unul din avantajele de a lucra alături de un studio videochat este acela că vei desfășura acest job într-un cadru profesionist, alături de oameni care cunosc domeniul și care te vor ajuta să devii la rândul tău o expertă. De la echipa tehnică ce se va asigura că toate echipamentele tehnice de care ai nevoie funcționează perfect, până la trainerii care te vor ajuta să înveți lucruri noi și te vor susține pe tot parcursul carierei tale, SAVAGE Studio îți asigură cadrul necesar pentru ca tu să vii la job relaxată și fericită. 

[vfb id=’1′]

Citește și: Trainerii SAVAGE Studio îți dezvăluie 3 secrete pentru a deveni o profesionistă în videochat