În România videochatul este o meserie extrem de populară. O mulțime de românce preferă să caute oferte de angajări videochat, decât să se complice cu alte meserii. Dar cu toate acestea, există și foarte multe zvonuri negative despre această industrie. Nu se vorbește chiar frumos despre videochat și totuși, româncele, chiar și cele mai cuminți dintre ele, nu se tem deloc să presteze în fața camerelor. De ce?

Pentru că videochatul este o meserie foarte bănoasă

În niciun alt domeniu nu poți câștiga la fel de mulți bani ca în industria videochatului. Ca model de videochat, ești plătită pentru fiecare minut pe care clienții tăi îl petrec cu tine în conversații private. De aceea, și la finalul lunii, banii pe care îi primești nu sunt deloc puțini, mai ales pentru o țară ca România.

Pentru că ești complet în siguranță dacă lucrezi ca model

Ca model de videochat, chiar dacă comunici cu persoane din întreaga lume, ești complet în siguranță pe internet deoarece identitatea ta este protejată, iar ție ți se recomandă să folosești un nickname când te prezinți clienților tăi. Mai mult, în studiourile de videochat din România, modelelor le este absolut interzis să se întâlnească vreodată cu clienții lor și singurul lucru pe care îl pot face este să primească cadouri de la ei dacă aceștia doresc să le trimită.

Pentru că videochatul este perfect legal

În România, videochatul este reglementat de aproape două decenii încoace. Cu alte cuvinte, acum este un domeniu perfect legal, iar studiourile din România, ca să poată funcționa, plătesc taxe și impozite.

Pentru că nu trebuie să ai experiență anterioară

Nu îți trebuie cursuri de specializare pentru a deveni model de videochat și nici nu e nevoie să ai x ani experiență în domeniu pentru a fi primită într-un studio bun. Pur și simplu, tot ce trebuie să faci, este să mergi la interviu, să-ți spui așteptările și să porți o discuție cu angajatorii tăi despre cariera ta, iar apoi să începi să performezi. Iar odată ce te-ai angajat, nu-ți fie frică pentru că cel puțin la început nu ești niciodată lăsată singură! Echipa ta te privește mereu și te va îndruma ori de câte ori ai nevoie.

Pentru că poți deveni model la orice vârstă

Nu există limită de vârstă când vine vorba de videochat. Dacă te simți în forma, ești o persoană comunicativă și îți place să fii admirată, oricând poți deveni model de videochat.

Pentru că membrii platformelor de videochat adoră româncele

Româncele sunt considerate unele din cele mai frumoase femei din lume și pe bună dreptate.

Pentru că e simplu să lucrezi ca model

Nu e greu să lucrezi ca model pentru că nu există niciun fel de reguli stricte în acest sens. Ca model de videochat ideea este să câștigi bani. De aceea, atâta timp cât ai cereri și ești mereu curtată de membrii platformelor de videochat, înseamnă că te descurci bine.

Pentru că videochatul îți crește încrederea în tine

Ai nevoie de un boost pentru a-ți recăpăta încrederea în sine după o dezamăgire? Atunci devino model de videochat pentru că e cel mai simplu! Când te admiră nu doar unul sau doi, ci mii de bărbați cărora sincer le pari o femeie atrăgătoare, atunci e imposibil să nu-ți recapeți încrederea în sine.

Pentru că nu trebuie să ai un program fix dacă ești model

Videochatul nu te obligă să respecți un program foarte fix deoarece în orice moment al zilei, platformele de videochat sunt asaltate de mii de vizitatori, din toate colțurile lumii. Astfel, dacă nu îți place să te trezești de dimineață sau dacă dimpotrivă, vrei să începi devreme și să termini mai devreme cu munca, meseria de model ți se potrivește de minune!

Pentru că dacă poți face bine videochat, ești capabilă de orice

Modelele de videochat care câștigă mult sunt niște femei antreprenor în toată regula. Ele și-au creat un brand personal care atrage clienți și le aduce câștiguri fabuloase. Am scris mai sus că este simplu să lucrezi ca model și da, chiar este. Dar diferența dintre un model oarecare și unul de top este uriașă!