Bella French este CEO-ul și co-fondatorul ManyVids, o platformă de divertisment pentru adulți care oferă controlul creatorilor și își propune să elimine prejudecățile din munca sexuală online.

Belle a fost și ea model de videochat și are multă experiență în acest domeniu. De aceea, platforma creată de ea este o platformă creată de cineva care știe despre ce presupune videochatul.

„Dacă vrei să fii cel mai bun din lume în orice, trebuie să fii foarte inteligent. Acest lucru este valabil și pentru industria divertismentului pentru adulți.”

Acesta nu este viitorul pe care și l-a dorit Bella French sau pe care și l-ar fi putut planifica vreodată. După ce a studiat designul vestimentar și marketingul, ea a intrat în câmpul muncii cu speranța de a-și clădi o carieră de succes în industria modei. Cu spiritul ei antreprenorial, French, împreună cu prietenii și familia ei, a investit în deschiderea unui magazin de vânzare cu amănuntul, împreună cu modelele ei din Montreal.

La opt luni de la deschidere, o defecțiune la unul din apartamentele de deasupra magazinului ei a inundat complet spațiul magazinului, iar prejudiciul s-a ridicat la valoarea de 250.000 de dolari. Chiar și cu asigurarea ei, French a rămas cu datorii de 200.000 de dolari.

A fost pur și simplu devastată.

În săptămânile care au urmat, ea a căutat peste tot un loc de muncă în industria modei, dar nimeni nu s-a mai uitat la ea. În timpul unui apel telefonic cu cel mai bun prieten al ei (și acum iubit și co-fondator al ManyVids), el a întrebat-o dacă s-a gândit vreodată să facă videochat – auzise că ar putea fi destul de profitabil.

„Sincer sincer, m-am simțit foarte insultată că a crezut că mă voi gândi vreodată să fac așa ceva”, a spus Bella. „Atunci judecam modelele de videochat pe baza prejudecăților mele și nu le consideram niște femei prea deștepte – eram foarte hotărâtă și n-aveam de gând să fac niciodată așa ceva.”

După ce căutarea ei s-a dovedit complet inutilă și în condițiile în care presiunea datoriei ei substanțiale apăsa asupra ei, Bella a spus că a apelat la industria sexului online din pură disperare. Ea s-a gândit că o poate face în secret. Nimeni nu trebuia să știe cum își plătea datoria.

Și deși i-a fost rușine la început, atitudinea ei față de videochat s-a schimbat rapid.

„Nu a durat mult până să realizez că am greșit. Îi judecam pe acești oameni într-un mod foarte greșit și mă îndrăgosteam de ceea ce făceam”, a spus Bella.

După ce și-a achitat datoriile, Bella și-a dat seama de oportunitatea de afaceri din industria videochatului. Modelele cu videochat aveau nevoie de o platformă mai bună. Una care punea pe primul loc nevoile lor și nu a le membrilor. Și cine să-l creeze mai bine decât cineva care a fost la rândul său model de videochat? Și așa s-a născut ManyVids.

Site-ul, care găzduiește și vinde conținutul creatorilor săi are un scop centrat pe model. Pe lângă faptul că contribuie la promovarea unei comunități care luptă pentru normalizarea activității sexuale online, fiecare material aparține creatorului de conținut. Dacă cineva dorește să părăsească industria, tot conținutul creatorului este eliminat rapid de pe site pentru ca nimeni altcineva decât creatorul însuși să nu poată beneficia de pe urma lui.

Videochatul este o practică despre care Belle a spus că nu este întotdeauna respectată din cauza modului în care funcționează alte site-uri web și platforme specializate în videochat.

Pe cât de mult crede Belle în normalizarea muncii sexuale online, ea știe că poate fi greu să părăsești industria videochatului și să intri într-o nouă profesie dacă numele și conținutul tău încă plutesc pe internet. Ea vrea să se asigure că creatorii care folosesc ManyVids pot părăsi cu ușurință industria videochatului, în cazul în care doresc acest lucru.